Chat

Arhivirane teme...

Re: Chat

PostPostao/la Speedy » 30 ruj 2008, 16:06

Juventino napisao:
Speedy napisao:Hebate HRT 2 prenosi Bayern - Lyon! :cool: Sta ce to da bude! :yes:

potop Lyona,igrao sam na kladionici na Bayern,tako da mora dobit

Haha, mora da se salis? :haha: Nemoj mi onda poslije tekme dolaziti psovati na forum ako Bayern izgubi! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la The Scarface » 30 ruj 2008, 19:20

I ja sam igra Bayerna u kladionici. Moraju dobit mamu im. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 30 ruj 2008, 20:34

The Scarface napisao:I ja sam igra Bayerna u kladionici. Moraju dobit mamu im. :mrgreen:

Za sada su na dobrom putu! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 02 lis 2008, 22:04

Frank Ribery napisao:
Kao prvo ako ideš na faks , vjerovatno polažeš ispite na način zbog kojeg se ide u zatvor, jer lično ne vjerujem da na faks ide osoba sa ovolikim nivoom inteligencije.Samo mi reci koliko košta ispit na faksu.
Drugo ustanovio sam problem sa vidom, pa ti čovječe ne vidiš šta ja napišem........A ovaj sarkazam koji pronalazim u tvojim postovima prodaji nekom drugom, jer kakve ti gluposti pišeš pa to može samo osoba koja nema pola mozga ili je stanovnik kakve ludnice........
Te priče o kvalitetu neke ekipe ostavi za dječurliju u kvartu.A ovo o Alkoholu ti vjerujem, jer samo hronični alkoholičar može pisati ovakve gluposti kakve ti pišeš.
Kad budeš sa razumjevanjem čitao moje postove i bolje gledao šta sam napisao onda će komunikacija između mene i tebe biti ljudska.

Neznam ćemu težiš tezi da pričamo ljudski a onda ovako bezobrazne i dječje stvari pišeš u svojim postovima koje samo pokazuju tvoj odgoj, obrazovanost i kulturu! Malo se zamisli nad sobom i zapitaj šta ti to treba :mig:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 lis 2008, 08:47

Kao prvo ako ideš na faks , vjerovatno polažeš ispite na način zbog kojeg se ide u zatvor, jer lično ne vjerujem da na faks ide osoba sa ovolikim nivoom inteligencije.Samo mi reci koliko košta ispit na faksu.
Drugo ustanovio sam problem sa vidom, pa ti čovječe ne vidiš šta ja napišem........A ovaj sarkazam koji pronalazim u tvojim postovima prodaji nekom drugom, jer kakve ti gluposti pišeš pa to može samo osoba koja nema pola mozga ili je stanovnik kakve ludnice........

Ovaj dio nisam ni vidio! :shock:

Ovo među vama dvojicom postaje pravo opako! :hehe: Ako vec hoces takve postove pisati preporucio bih ti da ih pises na nekom drugom forumu ili jos bolje posalji ljubavnu poruku antonu na PP, jer ovo sto ti pises nema veze s vezom a kamoli s temom na kojoj si taj dio napisao! :mig:

edit: da se jos nadovezem, znam da ce sada biti, mene opominjes a njega ne, admin bilo bi bolje da se drzis pravila ovog foruma i sl. E ja ti preporucujem da bolje ne odgovoris na ovaj moj post ili me spomenes negdje u svom postu! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2008, 08:50

Sad će ti napisat da si pristran i da sam ja njega negdje prvi uvrijedio :mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 03 lis 2008, 14:07

Prisjeti se malo one prijetnje kako ja živ ne bi ostao .
- majke mi ti živ nebi napusti stol - golim rukama bi te zadavio.
O nacionalizmu i otvorenoj mržnji svega što nije hrvatsko Anton je pokazao na Nogometno-magazinu i prošloj stranici Balkan-Bayern.
Neću da govorim o pristrasnosti , jer očekivano je da ti staneš na njegovu stranu.
A što se tiče kulture i odgoja Antone ti si se pokazao u predhodnim postovim da si uličar i neodgojen dečak.
Ne treba ni spominjati da ti na postove odgovaraš psovkama u svoj toj nemoći i oskudnosti znanja.
Moji postovi su odgovor na tvoje vrijeđanje i na netrpeljivost.
Na kraju krajeva šta očekivati od čovjeka punog mržnje i netrpeljivosti.
Za razliku od tebe ja ne mrzim Hrvate .I zašto bi kad mi ništa nažao nisu učinili.
Antone samo postavi sebi pitanje zašto si ti na forumima u sukobu sa svima , a zašto sam ja u sukobu samo sa tobom.

Ovu raspravu više ne želim da nastavljam jer zaista ne želim da ide u nešto što je političke i nacionalne sadržine.

A protiv tebe Speedy nema ništa niti sam sa tobom u svađi.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2008, 14:55

Frank Ribery napisao:Prisjeti se malo one prijetnje kako ja živ ne bi ostao .
- majke mi ti živ nebi napusti stol - golim rukama bi te zadavio..

Ponavljam ti ponovo, to je metafora, e sad ak ti neznaš kaj to je tu ti nemrem pomoć, ja neznam kak se metafora kaže na bosanskom -al da ti pokušam objasnit - znači ti si napiso takve gluposti koje bi u meni izazvale takvu reakciju - žikiš?

Frank Ribery napisao:O nacionalizmu i otvorenoj mržnji svega što nije hrvatsko Anton je pokazao na Nogometno-magazinu i prošloj stranici Balkan-Bayern...

Mislim ja da ti neznaš šta je nacionalizam, a to što ti skačeš na zaključke i farbaš ljudima, pardon deci oći, jer ljudi vide kaj pišeš i smiju ti se, to je tvoj problem - Nacionalist - voli svoje nemrzi tuđe :mig: .

Frank Ribery napisao:Neću da govorim o pristrasnosti , jer očekivano je da ti staneš na njegovu stranu....

ovo neznam na koga se odnosi :mig:

Frank Ribery napisao:A što se tiče kulture i odgoja Antone ti si se pokazao u predhodnim postovim da si uličar i neodgojen dečak.
Ne treba ni spominjati da ti na postove odgovaraš psovkama u svoj toj nemoći i oskudnosti znanja.

Čuj nije baš da si se ti pokazo odgojenim i kulturnim da bi bio kompetentan davat mišljenje o takvim stvarima, dapače ja ti negovorim ništa a ti se vrijeđaš - a ko to radi?

Frank Ribery napisao:Moji postovi su odgovor na tvoje vrijeđanje i na netrpeljivost.
Na kraju krajeva šta očekivati od čovjeka punog mržnje i netrpeljivosti.
Za razliku od tebe ja ne mrzim Hrvate .I zašto bi kad mi ništa nažao nisu učinili.
Antone samo postavi sebi pitanje zašto si ti na forumima u sukobu sa svima , a zašto sam ja u sukobu samo sa tobom..

neznam baš di sam te ja to uvrijedio u zadnjih par postova odkad diskutiramo al dobro. ak ti tak veliš. Pa nemrzim ni ja HRVATE!!! :haha:

janisam u sukobu sa nikim, to si si ti zabrijo - ljudi ti mrze pametne ljude poput mene zato me ti nepodnosiš! :fcb: :haha:

Frank Ribery napisao:Ovu raspravu više ne želim da nastavljam jer zaista ne želim da ide u nešto što je političke i nacionalne sadržine.

A protiv tebe Speedy nema ništa niti sam sa tobom u svađi.

Onda budi pristojniji i nemoj se ponašat kao neki balavac
:mig:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2008, 15:04

Evo ovak, ja ću se sad samo koncentrirat na nogometni dio a ti kak hoćeš
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 03 lis 2008, 15:08

Mislim da bi i bilo najbolje da se malo smire tenzije među vama, ali cisto sumnjam da je to moguce, raspravljajte vi ali neka sve bude u granicama normale! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 03 lis 2008, 16:54

Samo ću ti treći da brkaš pojmove.
Patriotizam je voljeti svoj narod i svoju zemlju, a nacinalisti su ( Ustaše i Četnici).
Ti svakako ne mrziš Hrvate, međutim pokazao si mržnju prema Bošnjacima.
Da završim niti jedan tvoj post ubuduće neću komentarisati, jer od prvog dana prve riječi koje sam napisao bile su zasute psovkama.Tvoje metafore i humor zaista ne kontam.U Bosni kad nekom opsuješ mater ili mu prijetiš da živ neće ostati obično dobiješ ili nož u leđa ili palicu u glavu.Tako da mi se tvoj humor baš i ne sviđa.
Pričaš mi kako nisam kompetentan u vezi odgoja.Ponovo ponavljam zbog stalnih tvojih napada i provokacija nažalost živci su mi popustili pa sam možda u nekom postu i napisao riječ koja nedolikuje raspravi, ali opet ponavljam to je odgovor na provokaciju.
A prisjeti se ko je sa prošlog foruma bio banovan zbog vrijeđanja ,ja ili ti.
Da još jednom podvučem crtu na tvoje postove neću odgovarati pa makar koristio i najteže uvrede.
Isključivo ću se skoncentisati na teme koje su vezane za Bayern.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2008, 17:30

Ma neg tvoja bude zadnja, ko ga jebe pametniji popušta :cool:

A vidjet ćemo te na nogometnom planu.... :buhhaa:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 03 lis 2008, 17:59

Ako nisi skontao prvi sam popustio . Toliko.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2008, 18:09

Frank Ribery napisao:Ako nisi skontao prvi sam popustio . Toliko.

:buhhaa: Ok, u pravu si nisam skonto! :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 07 lis 2008, 17:57

Trosi se trosi a u dugovima do guse! :neee:

Engleski klubovi dužni više od 3,8 milijarde eura
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće