Sad će nama lijepih vikenda, imamo u subotu protiv Karlsruhera, zatim LP protiv Fiorentine, pa kući mislim protiv Wolfsburga, a onda nglesko kolo u srijedu navečer. Pa opet subota iiii...
Imat će se šta gledati i pisati narednih 15-ak dana.
hebo vas led vi ste definitivno opsjednuti Bayernom,pa cak i na temi chat pisite o nogometu,a ovo je "valjda" tema u kojoj bi se najmanje trebalo pisat o nogometu
mladjo_dj napisao:da li netko zna gdje se mogu nabaviti Bayernovi rekviziti(šal, kapa ...)?
Ako mislis u Lijepoj nasoj, onda ti ne znam tocno reci. Bilo je u Osijeku nesto, dres, gacice, stucne i cini mi se kapa od prosle sezone, znam jer sam si ja kupio dres a sad dali jos ima treba provjeriti...
Trebao bih sutra ici nesto srediti u grad pa mogu provjeriti ako ne zaboravim naravno!
Haris napisao:Do vraga više, jesu li Scarface i Speedy ista osoba ili ne? Zašto obojica postaju?
Ha ha, vidim da ti nesto i nije bas jasno pa cu ti pokusati objasniti. Gle, Speedy ili Scarface s EN su ista osoba odnosno ja a ovo je samo jedan clan sto ima nick The Scarface i nista vise. Znaci nas dvojica nismo iste osobe, vidi se i po lokacijama u profilu, zar ne? Jel sada jasnije?