tek sam sad naletio na ovaj članak, ne znam dal ga je već neko post-ao
Halilović na službenoj uefa stranici

anton 1983 napisao:Kolko god to nekima bilo mrsko, ja mislim daje ta liga jedina šansa da se ljudi sa ovih prostora ponovo vrate na domaće stadione i "zavole"domači nogomet.

anton 1983 napisao:A eto i pizdarije
http://sportske.jutarnji.hr/rusanova-je ... -/1059141/
nisam ni znao da je on sanacBo...

Murta napisao:anton 1983 napisao:A eto i pizdarije
http://sportske.jutarnji.hr/rusanova-je ... -/1059141/
nisam ni znao da je on sanacBo...
On to treba u startu srezat. I meni je stari iz BiH, ali za mene ne bi bilo uopće priče o tome za koga bi igrao.
A on uopće ne treba razmišljati o tome gdje će više igrati kad je takav vrhunski talent.

The Scarface napisao:Koliko vidim malom je otac Bošnjak (valjda je to službeni naziv) pa je svakako moguće da izabere BIH, mada će to Maminjo sredit.

cruz napisao:
(Vedran Ćorluka, Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Robert i Niko Kovač, Ivan Dodig, Zoran Planinić, Bojan Bogdanović, Stanko Barać i brojni drugi, da ih ne nabrajam...)

cruz napisao:
s obzirom na primitivizam huligana i nacionalistički nastrojenih glava, ove tekme su po meni IDALJE punim nesigurne!

FCB_general napisao:U BiH svi znamo kakvo je stanje sa njihovim NS gdje imaš 3 predsjednika i reda svakog naroda, da na klupi izbornika moraju biti i pripadnici nekog od ostala 2 naroda, a svakakvih gluposti i muljaža se radi pa eno što je sve isplivalo kad je Ćiro otišao.
Muslimani/Bošnjaci jedini igraju za tu repku, dok Hrvati i Srbi dolaze tek onda kad i sami shvate i znaju da od njih neće biti ništa u Hrvatskoj i Srbiji, pa se u slučaju poziva i odluče igrati.
Svi ovi navedeni naši reprezentativci nikad nisu ni pomislili da igraju za BiH iz prejednostavnih razloga.

LuctL napisao:
Nedužan dok se ne dokaže suprotno.
Osobno su mi Sanader i Mamić najsposobniji ljudi u Hrvatskoj i volio bih da ima više ljudi poput njih u ovoj jadnoj državi.

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju