Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la cruz » 11 lis 2012, 09:34

http://www.uefa.com/memberassociations/association=cro/news/newsid=1874858.html

tek sam sad naletio na ovaj članak, ne znam dal ga je već neko post-ao

Halilović na službenoj uefa stranici :shock:

sine dođi svom tati

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2012, 09:41

Nisam to vidio, nego sam ona pizdarija o regionalnoj ligi sa ex - yu zemljama i mađarskomi bugarskom, čini mi se.

Kolko god to nekima bilo mrsko, ja mislim daje ta liga jedina šansa da seljudi saovih prostora ponovo vrate na domaće stadione i "zavole"domači nogomet. Samo ne znam dal bi se onda ukidale naše lige i iz koje lige bi klubovi išli u europska natjecanja. kao u toj regionalnohj ligi bilo bi 16 klubova. I sada kako te utakmice organizirati sa domačom ligom i još europskim utakmicama...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 lis 2012, 09:44

A eto i pizdarije

http://sportske.jutarnji.hr/rusanova-je ... -/1059141/

nisam ni znao da je on sanacBo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 11 lis 2012, 09:52

prva reakcija na tu ligu je "to bi bila kvalitetna liga"

druga reakcija: "jebla vas juga"

ali po zadnjim dogovorima riječ je o liZi, ko što si reko, sa po 2 kluba iz 8 zemalja

Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bugarska i Mađarska

s obzirom na primitivizam huligana i nacionalistički nastrojenih glava, ove tekme su po meni IDALJE punim nesigurne!

što se tiče ko bi profitirao? ha.. klasično kapitalistički, veliki bi još rasli a mali bi redom propadali, kod ovakve lige to bi bilo neizbježno, može svak govoriti šta hoće

anton 1983 napisao:Kolko god to nekima bilo mrsko, ja mislim daje ta liga jedina šansa da se ljudi sa ovih prostora ponovo vrate na domaće stadione i "zavole"domači nogomet.

možda u većim gradovima.

u ostalim gradovima bi nogomet najvjerojatnije izumro.

s druge strane, u navedenim ligama se nalazi 80% klubova koji su trenutno ionako na amaterskoj razini..

Mediji bi od ove lige napravili BOOM, u to sam uvjeren, i kvaliteta bi sigurno porasla, međutim ja sam idalje protiv toga!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 11 lis 2012, 10:23

anton 1983 napisao:A eto i pizdarije

On to treba u startu srezat. I meni je stari iz BiH, ali za mene ne bi bilo uopće priče o tome za koga bi igrao.

A on uopće ne treba razmišljati o tome gdje će više igrati kad je takav vrhunski talent.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 11 lis 2012, 10:35

Ja se deklarativno na svim razinama protivim regionalnoj ligi s jednom divizijom. Treba imati više rangova. Ako će biti samo prva liga, to će nam uništiti nogomet. Ako će biti prva, druga i treća, to bi potencijalno mogla biti dobra stvar. Jednom sam o tome vezano uz ABA ligu pisao na Sportnetu, pa mi se ne da ponavljati neke stvari.

Mi imamo 7 nogometnih centara - jedan vrhunski (Dinamo), jedan potencijalno vrhunski (Hajduk s Dalmacijom), dva vrlo perspektivna (Rijeka i Slaven iz Koprivnice), jedan tradicionalno mediocre (NK Zagreb), jedan s velikim dugom, ali izuzetnom važnošću (Osijek) i jedan u totalnom rasulu (Varteks Varaždin).

Za svaki uništen od njih, hrvatski nogomet pada jednu klasu niže. Jedan od glavnih razloga zašto nam je liga sve kvalitativno slabija je upravo propadanje Varteksa. Imamo sreću što na to području operira Slaven i spašava dio tih talenata.

Ako je moguće učiniti da ta liga bude profitabilna za klubove, kvaliteta nogometa će rasti. Ključ je kao i obično - novac.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 11 lis 2012, 11:06

Murta napisao:
anton 1983 napisao:A eto i pizdarije

On to treba u startu srezat. I meni je stari iz BiH, ali za mene ne bi bilo uopće priče o tome za koga bi igrao.

A on uopće ne treba razmišljati o tome gdje će više igrati kad je takav vrhunski talent.

mali treba savjesno reći da li se osjeća kao hrvat ili bosanac, nije to mala stvar.

ujedno će i gledati budućnost reprezentacija tih nacija..

s obzirom na sadašnju perspektivnu generaciju mladih u BiH, uz idalje mlade Džeku, Pjanića, itd. ne bi se čudio da izabere BiH

gledajući današnje i bivše sportaše, rijetko koji izabere BiH

(Vedran Ćorluka, Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Robert i Niko Kovač, Ivan Dodig, Zoran Planinić, Bojan Bogdanović, Stanko Barać i brojni drugi, da ih ne nabrajam...)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 11 lis 2012, 11:16

Koliko vidim malom je otac Bošnjak (valjda je to službeni naziv) pa je svakako moguće da izabere BIH, mada će to Maminjo sredit. ;)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 lis 2012, 12:13

The Scarface napisao:Koliko vidim malom je otac Bošnjak (valjda je to službeni naziv) pa je svakako moguće da izabere BIH, mada će to Maminjo sredit. ;)

Točno. Dečko i obitelj moraju reći što je on, Hrvat ili Bošnjak/Musliman. On može se osjećati Bosancem kao što se i mnogi moji prijatelji pokazuju ljubav prema Bosni ili kao što je to kod mene slučaj s Hercegovinom iako sam rođen u Osijeku, to je sve regionalna odrednica. I Neven Subotić je Bosanac, ali je nacionalnost i narodnost Srbin.

I bez obzira na to sve, on može interesno odabrati Hrvatsku, taman i da kaže da nije Hrvat. Pogledajte samo Eduarda i sada Sammira, pa i Mitua i Veldina Karića nekoć. Ova 2 zadnja su Rumunj i Bošnjak, a nosili su hrvatski dres.

Što god on odlučio, sve je legitimno i nitko ga ne može osuđivati jer je imao takav izbor. A ove forumske i portalske krčmare(pa i s ulice općenito) koji se stavljaju kao da su bogovi i oni jedini sve znaju u životu, za takve svaki komentar je suvišan i ne treba uopće ni gledati te gluposti.

Osobno sam uvjeren kako će Halilović obući hrvatski dres, jer je Hrvatska oduvijek bila pojam u nogometu za BosHer(prvenstveno mislim na 1990.+), daleko je sređenija i bez obzira na sve ovo što se događa, opet je u prednosti.

U BiH svi znamo kakvo je stanje sa njihovim NS gdje imaš 3 predsjednika i reda svakog naroda, da na klupi izbornika moraju biti i pripadnici nekog od ostala 2 naroda, a svakakvih gluposti i muljaža se radi pa eno što je sve isplivalo kad je Ćiro otišao.
Muslimani/Bošnjaci jedini igraju za tu repku, dok Hrvati i Srbi dolaze tek onda kad i sami shvate i znaju da od njih neće biti ništa u Hrvatskoj i Srbiji, pa se u slučaju poziva i odluče igrati.

Svi ovi navedeni naši reprezentativci nikad nisu ni pomislili da igraju za BiH iz prejednostavnih razloga.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 11 lis 2012, 12:25

cruz napisao:
(Vedran Ćorluka, Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Robert i Niko Kovač, Ivan Dodig, Zoran Planinić, Bojan Bogdanović, Stanko Barać i brojni drugi, da ih ne nabrajam...)

Da, ali svi ti nabrojani su Hrvati, a ovaj dečko je Bošnjak tako da to baš i ne možeš uspoređivati. ;)
Hrvatska mu je bolji izbor jer je reprezentacija, uz sve mane, ipak sređenija i uspješnija od one iz BiH.
Al treba to njemu ostaviti na izbor. Ako mu srce tuče za Bosnu neka igra za njih.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 11 lis 2012, 12:39

cruz napisao:
s obzirom na primitivizam huligana i nacionalistički nastrojenih glava, ove tekme su po meni IDALJE punim nesigurne!

:bravo:

Apsolutno sam protiv regionalne lige, prvenstveno iz tog razloga.
Kvaliteta klubova bi sigurno porasla, al ne isplati se zbog toga gledati razbijene glave na svim stadionima.
Ljudi moji ovo je Balkan. Divljaci smo bili i uvijek ćemo biti.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 11 lis 2012, 18:56

Jedno je ako on bira ono što voli, a drugo ako bira iz interesa. :bravo:

Pjanić je imao poziv Francuske, paa?

FCB_general napisao:U BiH svi znamo kakvo je stanje sa njihovim NS gdje imaš 3 predsjednika i reda svakog naroda, da na klupi izbornika moraju biti i pripadnici nekog od ostala 2 naroda, a svakakvih gluposti i muljaža se radi pa eno što je sve isplivalo kad je Ćiro otišao.
Muslimani/Bošnjaci jedini igraju za tu repku, dok Hrvati i Srbi dolaze tek onda kad i sami shvate i znaju da od njih neće biti ništa u Hrvatskoj i Srbiji, pa se u slučaju poziva i odluče igrati.

Svi ovi navedeni naši reprezentativci nikad nisu ni pomislili da igraju za BiH iz prejednostavnih razloga.

U BiH trenutno ima JEDAN predsjednik i trenutno u repki igraju većinom Bošnjaci jer su najbolji. :bravo: Hrvati i Srbi dolaze samo ako se trebaju malo reklamirati pa kasnije lijepo prodati, a takvi nam ne trebaju. ;)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la TiLe » 11 lis 2012, 19:57

http://www.24sata.hr/nogomet/kronologij ... tom-285075

dug je članak, al isplati ga se pročitati.
Zadnja izmjena: TiLe; 11 lis 2012, 22:02; ukupno mijenjano 1 put/a.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 11 lis 2012, 21:06

Zanimljiv članak, mora se priznati... Jedan detaljan pregled događaja u posljednjih 2-3 godine od strane BBB-a.

Nemam tu što posebno reći, osim da i dalje društvo nije onakvo kako bi trebalo da bude. Ja bih samo rekao da pravosuđe i DORH i dalje ne rade svoj posao pa je ova država puna apsurda, gluposti i nepravde.

Dok se tu ne obavi cijeli remont državnih institucija, javnih poduzeća, kao i čišćenje sudova od divljaka koji ocrnjuju pravdu, ne možemo ništa očekivati.

Da ne znam koliko novaca imam, ne bi ni lipe uložio u hr nogomet jer on toga nije dostojan dok ne dođu druga vremena, dok kriminalci, primitivci i divljaci ne prestanu vladati klubovima, odlučivati čije će dijete moći igrati a čije ne, itd., itd.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 11 lis 2012, 22:33

LuctL napisao:
Nedužan dok se ne dokaže suprotno.

Osobno su mi Sanader i Mamić najsposobniji ljudi u Hrvatskoj i volio bih da ima više ljudi poput njih u ovoj jadnoj državi.

:a045:

:roll:

Prvom se sudi za milijun afera, a drugi bi već odavno trunuo u zatvoru da hrvatska policija i pravosuđe nisu korumpirani od vrha do dna.
Sposobni ljudi su oni koji nešto stvore u životu i mogu mirno zaspati svaku večer, a ne kao ove dvije spodobe.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja