Da li je Bayern riješio problem sa bekovima?

Arhivirane teme...

Da li je Bayern riješio problem sa bekovima?

Da riješen je i Contento i Rafinha su podcjenjeni!
4
100%
Bayern mora te pozicije pojačati i kupiti bar još jednog beka koji će biti ravnopravna konkurencija Lahmu i Alabi, kao što je Dane, Badstuberu i Boatengu!
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 4

Re: Da li je Bayern riješio problem sa bekovima?

PostPostao/la TiLe » 01 stu 2012, 17:11

počinje me zbunjivati ova stvar oko alabe i njegove pozicije na terenu. odigrao je već par utakmica, a samo jedno poluvrijeme je igrao na lijevom beku. ako mu se i ne sviđa tu igrati tko ga jebe.
da sam na trenerovom mjestu ja bih ga stavio na beka pa nek se ljuti koliko hoće. u vezi i na krilima nam je totalno nepotreban jer smo ionako krcati na tim pozicijama.
jbt duša me zaboli kad vidim poluretardiranog contenta i badstubera da igraju tu, a alaba koji ima potencijal jednog dana biti najbolji na svijetu na toj poziciji , igra nešto sasvim drugo.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 stu 2012, 18:19

TiLe napisao:počinje me zbunjivati ova stvar oko alabe i njegove pozicije na terenu. odigrao je već par utakmica, a samo jedno poluvrijeme je igrao na lijevom beku. ako mu se i ne sviđa tu igrati tko ga jebe.
da sam na trenerovom mjestu ja bih ga stavio na beka pa nek se ljuti koliko hoće. u vezi i na krilima nam je totalno nepotreban jer smo ionako krcati na tim pozicijama.
jbt duša me zaboli kad vidim poluretardiranog contenta i badstubera da igraju tu, a alaba koji ima potencijal jednog dana biti najbolji na svijetu na toj poziciji , igra nešto sasvim drugo.

To stoji al nismo baš krcati npr. na poziciji 10-ke imamo samo jednog igrača dok su nam krila i defanzivni pokrivine sa 2 igrača ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 01 stu 2012, 19:08

Vrijeme je da netko u njem. javnosti upita tko je lijevi bek Bayerna. Činjenica je da to još nitko ne zna, a nikome da to i dođe na um.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la TiLe » 01 stu 2012, 19:37

doro napisao:To stoji al nismo baš krcati npr. na poziciji 10-ke imamo samo jednog igrača dok su nam krila i defanzivni pokrivine sa 2 igrača ;)

ali jel baš alaba taj koji mora krpati 10-ku? tu imamo kroosa, a po potrebi mogu uskočiti i muller i shaq!
s njima dvojicom na 10-ki nam ne pada kvaliteta igre kao što nam pada sa contentom na beku.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 01 stu 2012, 20:23

TiLe napisao:
doro napisao:To stoji al nismo baš krcati npr. na poziciji 10-ke imamo samo jednog igrača dok su nam krila i defanzivni pokrivine sa 2 igrača ;)

ali jel baš alaba taj koji mora krpati 10-ku? tu imamo kroosa, a po potrebi mogu uskočiti i muller i shaq!
s njima dvojicom na 10-ki nam ne pada kvaliteta igre kao što nam pada sa contentom na beku.

Protiv kaisera je odmaral kroosa i mulca zato je igral alaba.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Axe » 01 stu 2012, 21:03

Samo treba dodati da mali Weiser ne smije biti zaboravljen a to je sinoc pokazao u onih 10 odigranih minuta.
Vidi se odmah da ima slifa i da bi u buducnosti mogao predstavljati vrlo vaznog igraca.

Prema naprijed je izuzetno dobar dok je prema nazad prosjecan, ali vremenom ce usavrsiti i taj segment igre tako da mozemo reci da imamo vrlo talentovanog i mladog desnog beka. Pravi Lahmov nasljednik. :bravo:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 01 stu 2012, 21:11

Axe napisao:Samo treba dodati da mali Weiser ne smije biti zaboravljen a to je sinoc pokazao u onih 10 odigranih minuta.
Vidi se odmah da ima slifa i da bi u buducnosti mogao predstavljati vrlo vaznog igraca.

Prema naprijed je izuzetno dobar dok je prema nazad prosjecan, ali vremenom ce usavrsiti i taj segment igre tako da mozemo reci da imamo vrlo talentovanog i mladog desnog beka. Pravi Lahmov nasljednik. :bravo:

weiser je više desno krilo nego bek. samo je sinoć silom prilika uletio na tu poziciju jer heynckes nije imao staviti nikog drugog nakon rafinhine ozljede.
al ako odigra još par puta i dokaže se na toj poziciji onda ga možda i ne bi bilo loše pripremati za lahmovog nasljednika. zašto ne :bravo:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 stu 2012, 10:20

Bilo bi idealno kada bi Rafinha bio lijevi bek, a Contento desni, no nažalost nije takva situacija...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Arhiva