FC Bayern - Werder SV

Re: FC Bayern - Werder SV

PostPostao/la Murta » 16 kol 2009, 09:57

Kad sam još jednom pogledal highlightse na Bundesliga Pur, naša igra se i ne čini tak loša. Jedino loše izgledaju Pranjić i Sosa. Ostali svi više-manje ok.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 16 kol 2009, 10:03

Ma pod hitno vratiti Lahma na lijevu stranu zajedno s Riberyjem a na desnu stranu staviti Görlitza. Brijem da bi tako kud i kamo izgledali bolje. Pranja je bio ocajan u prve dvije tekme i jednostavno ga treba vaditi s beka...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Murta » 16 kol 2009, 10:06

Da, Gorlitz je nezasluženo poslan u Amatere. Lik je odigrao sjajne pripreme. Zašto su ga tamo poslali ko će to znat? Ali jedina dobra stvar je to što s njima igra i Lell. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 10:07

pa nek ovo smeće od Altintopa igra beka!!!
Samo neka se makne iz veze i neka Lahm ide lijevo!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 16 kol 2009, 10:10

Louis van Gaal:
"Nisam zadovoljan rezultatom, ali sam zadovoljan sa igrom. U prvih 30 minuta smo igrali odlično, ali nedostajao nam je gol. A onda je Werder u prvom svom pravom napadu postigao gol. To je vrlo razočaravajuće za igrače. A za Bremen je poslije bilo lako braniti se sa deset ljudi. Tada onda postaje otežano igrati. Ali smo i dalje stvorili šest ili sedam prilika za gol, tako da sam veoma zadovoljan. Ali nisam zadovoljan u iskorištavanju tih šansi. Mislim da smo zbog naših šansi u drugom poluvremenu i zaslužili pobjedu."
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 16 kol 2009, 10:29

@ Speedy i Katche

...tak se razmišlja.... :bravo: :bravo: :bravo:

ostatak ekipe....

Dajte ljudi stvarno...pustite igrače da se uklope u ekipu...jel se sjećate starta Klinsmana u prošloj sezoni.....nakon kiše pojavi se duga...koliki smo niz imali pobjeda do kraja jeseni.....i plus što smo u tom periodu kuburili sa realizacijom...kao i sada....treba vremena...to sve posložit....

Kažete Lahm nevalja na desnoj strani....tko je imao asist jučer za Gomezov gol.....istina je da je Pranja preofanzivan za beka i zaboravi se vratit....ali kad je on Gaalov ljubimac koa i Bommell i mora igrat očito u prvih 11.....sad dalje vi bi Ribery-a Lijevo....kaj to znači da Bastian ide na njegovu lošiju stranu desnu.....sve ima svoje zašto i zato.....

i za kraj da smo mi zabili kaj smo morali u ove dve tekme....mi bi sad imali 6bodov a a ne dva....i komentari bi bili super start,bitne su punkte i sl...a ne bi se pljuvalo po kadru,ekipi i trenerovoj taktici.......to ti je nogomet....

i kaj je najgore kud mediji nas dave,sad još samo treba da i navijači se uzjebu protiv ekipe i što onda.... :banned: ...ajmo lakše malo....tek su dva kola odigrana od 34.....alo 34....

@ Tun kak možeš napisat da ćemo ispast iz utrke za naslov nakon 10-ak kola :doh: ...ako neki klub može uhvatit konstantu pobjeđivanja onda smo to mi i samo mi....

Sve u svemu jeste vi gledali jučerašnju tekmu i postavljanje werdera...pazi jedan werder se zatvorio (igrao s jednim napadačem na Allianz areni...)...isto tako u prvom kolu Hoffenhaim kući igrao sa jednim napadačem....to je očito postalo normalno da se protiv nas svi zbiju u veznom redu i igraju na kontre...treba iskoristit svoje šanse koje stvoriš jer u takvim bunkerima nećeš stvorit milion šansi....što je normalno....a kad zabiješ onda se i protivnik mora otvorit...pa da vidiš belaja onda....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la katsche » 16 kol 2009, 10:32

bavarac napisao:
Sve u svemu jeste vi gledali jučerašnju tekmu i postavljanje werdera...pazi jedan werder se zatvorio (igrao s jednim napadačem na Allianz areni...)...isto tako u prvom kolu Hoffenhaim kući igrao sa jednim napadačem....to je očito postalo normalno da se protiv nas svi zbiju u veznom redu i igraju na kontre...treba iskoristit svoje šanse koje stvoriš jer u takvim bunkerima nećeš stvorit milion šansi....što je normalno....a kad zabiješ onda se i protivnik mora otvorit...pa da vidiš belaja onda....

:good:
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 10:39

bavarac napisao:@ Tun kak možeš napisat da ćemo ispast iz utrke za naslov nakon 10-ak kola :doh: ...ako neki klub može uhvatit konstantu pobjeđivanja onda smo to mi i samo mi.....

Kak si ti to sad iz kontexta ščupo da je to prestrašno!!!

Malo bolje pročitaj kaj sam ja napiso - ja velim OK, treba dat vremena ali i dok se daje vremena treba bodove skupljat jer ak bumo mi igrali neriješeno a Wolfsburg dobivo onda ja LVG-u nemrem dat vremena kad vremena nema!

bavarac napisao:Sve u svemu jeste vi gledali jučerašnju tekmu i postavljanje werdera...pazi jedan werder se zatvorio (igrao s jednim napadačem na Allianz areni...)...isto tako u prvom kolu Hoffenhaim kući igrao sa jednim napadačem....to je očito postalo normalno da se protiv nas svi zbiju u veznom redu i igraju na kontre...treba iskoristit svoje šanse koje stvoriš jer u takvim bunkerima nećeš stvorit milion šansi....što je normalno....a kad zabiješ onda se i protivnik mora otvorit...pa da vidiš belaja onda....

WTF!!!

Kaj to sad znači - pa u 100 godina naše povijesti svi igraju bunker protiv nas, pa smo tu i tamo znali bit prvaci - bunker neznači da ako mi nedobijemo tekmu velimo OK :neee:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 16 kol 2009, 10:57

anton 1983 napisao:
Kak si ti to sad iz kontexta ščupo da je to prestrašno!!!

Malo bolje pročitaj kaj sam ja napiso - ja velim OK, treba dat vremena ali i dok se daje vremena treba bodove skupljat jer ak bumo mi igrali neriješeno a Wolfsburg dobivo onda ja LVG-u nemrem dat vremena kad vremena nema!

Kaj tzi misliš da će vukovi nakon 10kola imat 27 bodova..... :haha: :haha: :haha: ...o tom ti ja pričam... :mig:

ajde možda i jesam.....ali meni nije jasno kak na vas ovi njemački mediji toliko utječu.....sad će za par kola Wolfsburg bit i pritajeni favorit LP-a kako je krenulo....već sad su prije izvlačenja grupa ziher u 1/8 finala.... :haha: :haha: :haha:

BTW da smo prošle sezone umjesto poraza u prvih 10kola imali remije mi bi bili prvaci 2kola prije kraja.... :mudrac:

WTF!!!

Kaj to sad znači - pa u 100 godina naše povijesti svi igraju bunker protiv nas, pa smo tu i tamo znali bit prvaci - bunker neznači da ako mi nedobijemo tekmu velimo OK :neee:
[/quote]

Gle želim reći sljedeće.....istina je da se svi dodatno napale protiv nas...ali isto tako prošle godine je Werder na Alianz Areni istrčao sa dva napadača,kao i Hoffenhaim...a ove.... :mig:

Istina je da neznači...ali tko je kriv kaj nismo dobili sinoć Werdera.....Olić koji nije zabio dva zicera.... :roll: ...dešava se....ili je kriv Schaff što prvih 30min nije igrao nogomet.... :sick: ...ili pak linijski što je dosudio 10 zaleđa.....

Treba bit objektivan.....istina je da se Bundesliga promjenila na bolje....nama više nitko ne skida gaće bez borbe kad dolazi na Allianz Arenu....i sa pristupom momčadi kao u prvim poluvremenima u prva dva kola...nemoš dobit ni Freiburg kod kuće ,a kamoli Hoffenhaim u gostima ili Werder kući.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 11:15

Gle bavarac ja sa našim kadrom nisam zadovoljan i ti to nemreš promijeniti. Ja bum vjerovo da mi možemo itd..Ne utječu na mene Njemački mediji nego moj mozak - u tom je problem. Previše toga treba prožvakati i previše ja toga kaj meni nepaše vidim.

Moš ti reč kaj oćeš ali mi sad trenutačno imamo preočajne štopere i mi sad moramo vjerovat da će neko od ovih 4 postat BOMBA - jednostavno mora jer neće bit dobro, a realno gledajuči niko od njih 4 nije bomba - pogledaj samo gol od Ozila - tymo kasni a gle kaj Buyten radi - ko god da je kriv to je gol kakve ja neželim primat!

Pa onda bek - nama užasTno treba desni bek- pa to več vrapci na grani znaju, BMK koga ćemo odvest ali jednostavno moramo ga dovest jer smo na tim pozicijama limitirani, lahm je asistiro ali on je upola slabiji igrač na desnoj strani i jedan Srna ili Bosingwa, pa čak i beck će nam sjest ko budali šamar, sa ovim bekovima ja nisam zadovoljan.

Veza - nama treba još jedan igrač POD HTINO koji će pomoč Riberyu - možemo mi i sa ovom vezom piostat prvaci ali puno teže nego sa još jednim kreativcom, igrač poput VdV-a ili Renata Augusta jednostavno mora igrat u Bayernu. Moraš imat na umu da smo mi prodali Zea a da nije došla zamjena!!! Lucio i Ze se puštaju samo ako več u pripremi imaš 2 bolja igrača a jedan badstuber i Pranja ili Baumjohann to nisu!!!

Samo nam dopelaj još jednog Beka i jednog kreativnog veznog i onda ćemo imat kolko tolko kvalitetan kadar di ćemo svi bit zadovoljni a ne da mi Hamiti i Schweini moraju zmišljat toplu vodu!!!

Jednostavno smo na tim pozicijama limitirani a klub poput nas to nebi smio bit!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 16 kol 2009, 11:29

anton 1983 napisao:Gle bavarac ja sa našim kadrom nisam zadovoljan i ti to nemreš promijeniti. Ja bum vjerovo da mi možemo itd..Ne utječu na mene Njemački mediji nego moj mozak - u tom je problem. Previše toga treba prožvakati i previše ja toga kaj meni nepaše vidim.

Moš ti reč kaj oćeš ali mi sad trenutačno imamo preočajne štopere i mi sad moramo vjerovat da će neko od ovih 4 postat BOMBA - jednostavno mora jer neće bit dobro, a realno gledajuči niko od njih 4 nije bomba - pogledaj samo gol od Ozila - tymo kasni a gle kaj Buyten radi - ko god da je kriv to je gol kakve ja neželim primat!

Pa onda bek - nama užasTno treba desni bek- pa to več vrapci na grani znaju, BMK koga ćemo odvest ali jednostavno moramo ga dovest jer smo na tim pozicijama limitirani, lahm je asistiro ali on je upola slabiji igrač na desnoj strani i jedan Srna ili Bosingwa, pa čak i beck će nam sjest ko budali šamar, sa ovim bekovima ja nisam zadovoljan.

Veza - nama treba još jedan igrač POD HTINO koji će pomoč Riberyu - možemo mi i sa ovom vezom piostat prvaci ali puno teže nego sa još jednim kreativcom, igrač poput VdV-a ili Renata Augusta jednostavno mora igrat u Bayernu. Moraš imat na umu da smo mi prodali Zea a da nije došla zamjena!!! Lucio i Ze se puštaju samo ako več u pripremi imaš 2 bolja igrača a jedan badstuber i Pranja ili Baumjohann to nisu!!!

Samo nam dopelaj još jednog Beka i jednog kreativnog veznog i onda ćemo imat kolko tolko kvalitetan kadar di ćemo svi bit zadovoljni a ne da mi Hamiti i Schweini moraju zmišljat toplu vodu!!!

Jednostavno smo na tim pozicijama limitirani a klub poput nas to nebi smio bit!!!

Slažem se ja sa svim.....ali pogle sad.....do 30.08. ima još 15dana.....pljujmo nakon toga kaj nam treba..... :mig:...drugo nemoš imat i ovce i novce......sad bi ti da ti švabe igraju u prvih 11 ,a Bastian i Boumjohann ti nevaljaju....treće....Ribery mora ostati a to Gaal ziher ne želi... :mig: (on bi rađe dvojac iz Madrida ..al se njega ne pita)...peto...klub poput nas nebi smio dopustit da mu Diego ode u Juve,Wolfsburg i Stuttgart postanu prvaci bundeslige pa se ipak dogodilo...Zašto?....Bundesliga napreduje svaki dan i jača i to je ono što se promjenilo....

evo ja bih radije ovakav Bayern.....

rensing

srna------brenno---micho-------lahm

--roben---sneijder--tymo-------bastian

---klose -----gomez---------------------

a ti bi radije Ribery-a u ekipi.....Vedo bi opet Eliu u ovom kadru.....mi ako želimo da Gaal uspije moramo mu dati sve ovlasti poput Beniteza u Liverpoolu bez obzira koliko to utjecalo na naš kadar...prodaja Ribery-a,švaba....ali poslije jebanja nema kajanja...da se razumijemo...a to naša uprava nije u stanju napravit (dozvolit) i to je problem....e sad gaal mora mudrovat kad mu ne daš kaj on želi....:doh:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 11:36

Da ali nije problem samo kaj bi mi htjeli...

Kaj je najgore ja bi sad i htio da prodamo ribery a li samo zato kaj mu nismo doveli nikakvog frenda - on sam nemre!!!

ja sad oću VDV-a :( Najrađe bi još da dobijemo njega i da dopelamo Renata Augusta!

Ja ti velim s čim nisam zadovolja, to jednostavno moram, a sad kak će to bit pitaj Boga...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 kol 2009, 11:42

Manje-vise se svi slazemo da nam treba osvježenje u veznom redu i to u kreativnom djelu, u to smo se mogli uvjeriti u prve dvije tekme ali ipak mislim da o tome treba raspravljati u odgovarajucem topicu! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 16 kol 2009, 11:44

Speedy napisao:Manje-vise se svi slazemo da nam treba osvježenje u veznom redu i to u kreativnom djelu, u to smo se mogli uvjeriti u prve dvije tekme ali ipak mislim da o tome treba raspravljati u odgovarajucem topicu! :mig:

OCKEJ - od sada pričamo tu samo o tekmi a ostalo u Momčadi i sve vezano uz ekipu...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 16 kol 2009, 12:02

ja dnevno najmanje dvadesetak puta kazem Bayern je šampion :lol: ljudi nesto pritjaju, ja ih i neslusam, u pola razgovora kazem Bayern je šampion :lol: hotje da me biju :D

BAYERN JE ŠAMPION :avogp1:

i samo da se pofalim, na hattricku mi je klub Bayern United, i osvojio sam ligu :P
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.