The Scarface napisao:
Muller će 100 % igrati, on zabija neko gnjoj protiv Barce.
To mi se NE/SVIĐA
S jedne strane GHNOJ, s druge strane igramo obranu, PLANIRANO! Sa Šakom, znam da je plan uspostaviti igru.
The Scarface napisao:
anton 1983 napisao:The Scarface napisao:
To mi se NE/SVIĐA![]()
S jedne strane GHNOJ, s druge strane igramo obranu, PLANIRANO! Sa Šakom, znam da je plan uspostaviti igru.

The Scarface napisao:
Shaq gubi previše lopti u sredini i to bi protiv Barce moglo biti pogubno.
P.S.
Messi će biti potpuno spreman za utakmicu protiv Bayerna.

GrleREB napisao:The Scarface napisao:
Shaq gubi previše lopti u sredini i to bi protiv Barce moglo biti pogubno.
P.S.
Messi će biti potpuno spreman za utakmicu protiv Bayerna.
Slažem se za Shaq-a i gubljenje lopti, ali iz tih izgubljenih lopti neće sjevnuti Barcina kontra, jer je nemaju već će oni krenuti u svoje beskonačno dodavanje. Ali Shaq je jučer pokazao da je odličan u kontrama, nakon oduzete lopte, pogotovo u dijeljenju lopti ... jučer su njegove lopte 'imale oči'. To Muller nema.
Sada je pitanje šta mi hoćemo ... zadržati inicjativu (kolku tolku i pitanje je da li je to uopće moguće) ili biti maksimalno ubojiti u kontrama![]()
Jučer smo mi 5 od 6 golova zabili iz kontre ... tako treba Barcu pobijediti. Osim ako nismo sposobni biti bolji od njih u držanju lopte. Onda bi ih uništili jer bi oni trebali trčati više nego su naviknuti.

The Scarface napisao:Na to sam i ciljao, da igramo na Nou Campu mogao bi zamisliti Shaqa i Gomeza kako udaraju po kontrama,ali se utakmica igra na AA i pitanje je kako ćemo uć u nju. Nedostatak Kroosa je veliki hendikep za preuzimanje inicijative tako da jedva čekam da vidim šta je Osram spremio.
Shaq je također defenzivno puno lošiji od Mullera koji vrši bolji presing itd...

The Scarface napisao:Meni bi čak bilo draže da Đilkoš prvu igra, a Gomez u uzvratu.
Predpostavljam da ćemo kod kuće pokušati uspostaviti inicijativu i tu je Đilkoš korisniji, na Nou Campu samo Barca vodi igru pa bi mi bilo logičnije da postavimo Gomeza.
Muller će 100 % igrati, on zabija neki gnjoj protiv Barce.

Morat ćemo se snaći s Gomezom i Pizarrom.

anton 1983 napisao:Kod mene toliko ne postoji dilema, koliko PROBLEMi.
Ovako, nemrem dat otkaz, jer to se ne radi. Da imam 18 onda bi dovoljno glup bio, da to napravim. Ne znam dal ću u utorak biti slobodan, a treba mi pola srijede i cijeli utorak za tekmu. Za tu tekmu imo sam na raspolaganju 100 eura. Čovjek mi kaže karta je jebenih 91 euro, prevoz mi je plačen. E sad mi još trebaju noćenje i pare za trošit, koje neam. znači tu već premašujem, budžet, za bar 70 eura. I onda nakon toga slijedi najveći ŠOK, koji mi se tek danas dogodi. Sve si ja razmišljam, žiFčanoća, kak da to sprovedem u djelo i sjetim se:
ISTEKLA MI JE JEBENA PUTOVNICA!!!!!!
100 eura mi treba da ju izvadim po ŽURNOM PROCESU!!!!![]()
Sad mi se već bljuje. Znači da bi išao na tekmu, nema teoretske da to sve platim manje od 250 EURA!!!. I što je najgore to i nije najgora stvar, jer bum pare nekak zmisli.
Evo prodajem dresove i ostale PM od bayerna pa molim da kupite!prodam i onog sa potpisom Olića, nije bed...
E sad di je problem. Ja odem sutra izvadim putovnicu, spičim 800 kn da bi mi recimo u petak rekli da nemrem biti slobodan. Kaj sad?
Jel sad žikite kapacitet problema?!?!?!?!
A RADI SE O BARCI!!!!!! Možda mojoj zadnjoj utakmici, ali sigurno mojoj NAJVEĆOJ UTAKMICI!!!!
Ne znam kako ću spavat ove dane! Najrađe bi iz kože iskočio!!!!
FCB_general napisao:Sad i ja tako razmišljam da je Mandžo trebao igrati prvu utakmicu i jebati obranu i sredinu Barce s pressingom, a u drugoj Gomez na kontre da šamara Valdesa kad dobije šansu.![]()
Morat ćemo se snaći s Gomezom i Pizarrom.
Valjda Gomez može dati u Münchenu barem jedan gol. Na prekide ih moramo nekako probati srediti skok igrom ili nekim šutom Bastiana u okvir if you know what I mean.![]()
Müllera obavezno na klupu ove subote za kaznu staviti. Nije dobar u zadnje vrijeme.![]()
Shaqirija bih možda stavio protiv Barce. To je životinja od čovjeka, nizak a onako Nalda raznese u duelu.![]()
![]()
Brz je, tehničar, odličan asistent, pregled igre dobar i samo pokazuje da mora igrati puno više da bi došao do izražaja. Kroos mu je svojom ozljedom to omogućio. Do kraja očekujem da u BuLi igra svaku utakmice od 1. minute.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju