Murta napisao:Sad nekome treba posudit ili prodat Sosu jer inače ne bude uopće igral. Ove sezone treba imat dva cilja: produžit ugovore Kroosu, Altintopu i Riberyu i riješit se starijih ili nekvalitenih igrača pod koje računam: Butta, van Buytena, Tonija i van Bommela. Kupnja Robbena je planska jer je klupski cilj 2011/12.Znači ovo je samo prijelazna sezona u kojoj se pripremamo za kupnju Neuera ili Adlera i općenito slaganje kadra za finale LP u Munchenu.

Murta napisao:A Kroosu? Ima ugovor do 2011. Imaš pravo da Hamitu ne treba produžit jer onda ziher nebude htio otić. Ja sam mislio da mi njemu damo ugovor do 2013., a onda ga za prodamo.Al da se ne ponovi ovogodišnje sranje, bolje ga pustit besplatno.

Speedy napisao:Mocno izgleda, tu nema sumnje!Nego, nisam bas u toku, hocel biti danas predstavljanje Robbena ili? Znam da bi trebao danas proci lijecnicki...

Speedy napisao:Mocno izgleda, tu nema sumnje!Nego, nisam bas u toku, hocel biti danas predstavljanje Robbena ili? Znam da bi trebao danas proci lijecnicki...

The Scarface napisao:. Prijenos na N24.
anton 1983 napisao:Samo Ribery MORA produžit

ankujund napisao:anton 1983 napisao:Samo Ribery MORA produžit
nemojte sanjati o tom produzenju.Ribery jer igrac reala.To ti je ista stvar kao i C.Ronaldo il ista stvar kao Gomez...To su takvi predugovori koji se sklapaju

ankujund napisao:sad molim boga da ce im past na pamet dovest jednog pravog stopera,nije nam vise ni taj bocni toliko bitan(lahm ce se naviknit desno,ko ga sisa) samo jedan stup u obrani koji ce bit neprelazan,onda ce i onaj uz njega bit pravi
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju