Vidim da planirate osnivanje fan kluba. Odlično, sviđa mi se ideja. Samo, mislim da bi u sklado s time ovaj forum trebalo malo dovesti u red. Kao prvo ovaj phpBB više rijetko tko koristi. Danas je prelazi na IPBoard koji se plaća ili SMF koji je najbolja besplatna platforma za forume. To se može učini bez gubljenja podataka, a dosta se može dobiti na kvaliteti foruma. Portal je odličan, možda bi onaj dio gdje su dresovi, novosti sa foruma i anketa trebalo premjestiti sa strane te one vijesti podići gore, ali dobro je i ovako.
Primjer odlično odrađenog portala i foruma je
http://www.barcabalkan.com/ takvo što se i ovdje može srediti.
Ono da je bolje na forumu imati 50 kvalitetnih članova nego 500 onih koji će samo nabijati postove je nešto s čime se aspolutno slažem, ali za mene forum predstavlja mjesto gdje upoznaješ nove ljude, razmjenjuješ mišljenja... Postovi tipa "Slažem se s tobom" i slični će uvijek postojati no za to postoje i moderatori koji takve stvari riješavaju.
Ne znam tko plaća hosting i domenu za ovo, ali njemu bi sigurno više značilo kad bi znao da to plaća za neku jaku web grupu. Kada se nakupi članova uvedu se i VIP članstva pa se i ti troškovi riješe... Puno je opcija.
Na ovim prostorima postoji puno ljudi koji navijaju za Bayern i koji bi sa drugima voljeli razmjeniti mišljenja. Ovo je pravo mjesto, samo što mnogi ne znaju da ono postoji.