Nego, da li je istina da je Zajec izjavio da Barcelona najmanje troši od velikih klubova ?
Lahm napisao:"Tik tak otkucao je Barcelonin sat"![]()
Nego, da li je istina da je Zajec izjavio da Barcelona najmanje troši od velikih klubova ?![]()

Lennon napisao:jel ima di video s Čosićevim komentarima, to moram još jedanput čuti

The Scarface napisao:
Svaka čast, bio sam pod takvim dojmom da sam par puta slikavao onaj ukupni rezultat od 7:0.

Miki napisao:Nije mi jasno zašto ima ovako malo drkanja?

FCB_general napisao:Ne osjećam pretjeranu euforiju jer prošle godine smo bili u potpunoj euforiji čitavu sezonu, došli smo do kraja i bili jednom nogom s druge strane ciljne ravnine, a sve je potonulo onim penalima i nestvarnom pobjedom Chelseaja nad našim nogometom.
FCB_general napisao:Ovaj vikend već imamo ispit protiv njih i stvarno će biti konfuzno što će se dogoditi na ovoj utakmici i kakav će pristup Klopp imati prema ovome, a kakav prema finalu.
Ovu utakmicu bih čak išao i da potpišem poraz uz dobru predstavu, a prave ideje i prezentaciju ostavio za finale gdje ćemo morati konačno jedanput nakon 70-ih odigrati odličnu utakmicu i dobiti unutar 90 minuta.

marac napisao:Ovdje se ne slazem. Ja zelim gazenje, pozrtvovnost, zelju, glad. Kao da igramo zadnju tekmu. Razbit ih pa neka si misle.
I onda to ponoviti ponovno u finalu.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju