(25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

PostPostao/la doro » 27 svi 2013, 15:16

CroCHEF napisao:Slika

:lol: baletan dal je sa 3 čepom gol..neka i tog seratora posere kad je mulac već par prije minuta sjebo zicer i propustio bit junačinom :D
Zadnja izmjena: doro; 27 svi 2013, 15:25; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 svi 2013, 15:18

TiLe napisao:pohvale cijeloj ekipi, ali jedan igrač me se posebno dojmio

ZVIJER

Slika

božanstveno je odigrao.
igrač za velike utakmice.

Uz Neuera najbolji igrač na tekmi :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 27 svi 2013, 15:26

NEMA SE TU KAJ BITNO ZA DODAT NAJBOLJI SMO I SVAKA ČAST SVIMA ODREDA....MOŽDA ZVUČI MALO NESKROMNO ALI OD OVOG MEGA TIMA ŽELIM DA SRUŠE JEDNU BRUTALNO VELIKU BARIJERU A TO JE DA PRVI OBRANE NASLOV JEL IMAMO SVE ZA TO!!!

:navijac: :navijac: :navijac:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 27 svi 2013, 15:32

Iduće godine obraniti naslov 8-) 8-) 8-)
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la The Scarface » 27 svi 2013, 20:08

Kupio danas ovo dok sam cekao nastavak leta u Stuttgartu.

http://www.kicker.de/news/fussball/chle ... heft-.html

Lijepa stvar za uspomenu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 27 svi 2013, 20:14

The Scarface napisao:Kupio danas ovo dok sam cekao nastavak leta u Stuttgartu.

http://www.kicker.de/news/fussball/chle ... heft-.html

Lijepa stvar za uspomenu.

btw jesi nabavio karte za kup?
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 27 svi 2013, 21:57

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Svedjo » 27 svi 2013, 22:05

predobro... :smajl007:
Svedjo
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 27 svi 2013, 22:05

evo kao što sam obećao, sljedi detaljnije o našim akterima u finalu. nakon što sam pogledao na areni sport 3 snimku, s sušecom i jeličićem ko komentatorima, iako pola tekme zbog poteškoće - ko da ih i nije bilo.

MANUEL NEUER - Dakle Manuel Neuer po meni igrač utakmice. skinuo 3 zicera u prvih 30 minuta. Kada nam nije išlo najbolje, kad su oni trčali i pokrivali sve i svašta, on nas je održavao na životu i dokazao veliku klasu. Drugo poluvrijeme oni praktički nisu imali ni udarac na gol, al valja istaknut njegovu mirnoću prilikom sudačke nadoknade kad je zaštopavao loptu i općenito mirnoću tijekom finala. Dakle Manu igrač utakmice.

PHILIPP LAHM - Naš kapetan prvo poluvrijeme odigrao je kao i nekolicina naših, ispod očekivane razine. Prema naprijed malo, iza solidno, valja napomenut i nekoliko (!) krivih paseva što je za njega nečuveno. Drugo poluvrijeme izašao malo naprijed pomoći Robbenu i tad se počelo nešto događat konkretno prema njihovom golu.

DANTE - Dante prvo poluvrijeme par puta ostavljen na cjedilu od veznih i krilnih igrača, par puta je Dortmund istrčao u kontranapad s Reusom i Lewom i tu su naši stoperi imali velikih problema. Mora se priznat da je Reus (opet) bio na razini prvo poluvrijeme i Dante je imao velikih problema, nešto svojom, a nešto krivnjom ekipe. Umalo postao tragičar s neshvatljivim i glupim penalom, mora se priznat i sreća što nije dobio drugi žuti.

JEROME BOATENG - Jerome je odigrao solidnu utakmicu, čak i mogu reć jako dobru. Za odličnu ocjenu ne, isključivo zbog onog kad ga Lewa prošao i stvorio si oči u oči s Neuerom, i zbog tih šansi koje smo Dortmundu olako prodali, no ne isključivo njegovom i Danteovom krivnjom. Drugo poluvrijeme odigrao super efikasno, sve izbio, uklizao, dignuo se kao i cijela ekipa, nakraju ostao i pregažen. Zglavnom zadovoljavajuća partija.

DAVID ALABA - Prvo poluvrijeme Alabe skoro pa i nije bilo. Doslovno nije bilo. Iza još nešto, prema naprijed ništa, izgubio se kao i pola ekipe. Drugo poluvrijeme odličan Alaba, sve više naprijed i Dortmundovce da oni njega čuvaju a ne obrnuto. Pamtimo i onu njegovu bombu oko 80. minute na gol Dortmunda.

JAVI MARTINEZ - Jedna od najboljih utakmica Španjolca. Najveći u najvećoj utakmici. Potvrdio veličinu i opravdao 40 milja. Oduzeo pregršt lopti, bio prava zvijer za veznjake BvB-a i oduzeo im onu mirnoću. U prvom poluvrijemenu ostavljen na cjedilu od ostalih veznjaka na širokom prostoru, u drugom dignuo se i uz Schweinija diktirao tempo. Da je bilo malenkost više kreacije a ne toliko branjenja u prvom pol, vjeroatno bi bio i Man of the Match,a li tu zaslugu ipak dajemo odličnim i rastrčenim Dortmundovcima u prvom poluvremenu. Bravo Javi!

BASTIAN SCHWEINSTEIGER - Jučer sam izjavio i bio mišljenja veliko razočarenje, danas nakon ponovno pregledane snimke ipak ću bit nešto malo blaži. Prvo poluvrijeme oni su trčali trčali i trčali, pokrivali, udarali i bilo je jako teško nešto uspostavit. E sad ja sam opet očekivao ono nešto od Bastija, jer ipak je on naš lider i šef ekipe. Povukao se onda s loptom između Boatenga i Dantea i pokušavao odtuda kreirat kolko je išlo, dugim loptama. Drugo poluvrjeme konačno se probudio, a tu moramo nadodat da su i oni (očekivano) pali i počeo davat tempo i kreirat. Opalio i onu bombu neposrednu par minuta prije Robbenovog gola. Sve u svemu blago razočarenje, al ne i preveliko.

THOMAS MULLER - Mullac je prvo poluvrijeme bio baš pravi mulac. Ili kako bi Delboy rekao - You Plonker! :) Nema ni riječi ni traga od njega prvo pol. U drugom se uglavnom tražio, mijenjao s Robbenom pozicije, malo desno, malo u sredini, malo u špicu. Mogao se proslavit u junaka da je bio malo precizniji nakon Mandžinog pasa i sjuravanja prema vratima. No nije. Valja napomenut i čisti crveni za Subotića kad je srušio Mullera kad je išao sam prema vratima. Ali Rizzoli ostao nijem, ili bolje reć puštao je nekakvu prednost... :?:

ARJEN ROBBEN - Robbene, crni moj Robbene. Prvo poluvrijeme zadavio bi te golim rukama da sam te imao pored sebe. Kakvi mrtvi lobovi i sabičnost pred vratima. Podsjetio si na onog Robbena iz "Finala Dahoam". No preko njega smo imali i sve opasno u prvom djelu. U drugom djelu ne baš posebno dobra igra, ali dva blijeska vrijedna pobjede. I sad ga slavimo kao junaka. Ma nakon silnih nesreća i svega i svačega što je bio i nije bio kriv - zaslužio je.

FRANCK RIBERY - Prvo poluvrijeme sve što pamtim je ono udaranje laktom Lewandovskog, gdje je mogao čak i pod ranije tuširanje. Valja napomenut da je premalo pomagao Alabi, odtuda i jednim djelom i šanse Dortmundu. Drugo poluvrijeme mnogo živahnji i bolji, al opet daleko od onog našeg pravog Francka. Isto kao i Robben, uz dva blijeska njegova ipak pobjedili, no što reći, čekali ga i - dočekali.

MARIO MANDŽUKIĆ - Pokazao borbenost, klasu i možemo reći - začepio usta kritičarima. Trčao, udarao, borio se kao lav, dobivao zračne duele, asistirao (Mulleru kod šanse jedan na jedan) i što je najvažnije - zabio. Uz Manuela, Javia i Arjena - jedan od junaka. Bravo Super Mario.

JUPP HEYNCKES - Što reći. Prvo poluvrijeme kipio i urlao, isto kao i mi. U sebi sam pomislio pa neće valjda opet te Klopp sjebat... Loše smo ovorili, no vjeroatno je stari lisac znao da oni neće moći držat taj tempo, na kraju krajeva poigrao se sa njima kad su pali drugo poluvrijeme, vidjelo se iz aviona da smo pripremljenija ekipa i da imamo više snage. U najvažnijoj tekmi sezone pobjedio. Tvorac Super Bayerna, koji nije baš oduševio u prvom djelu, al je zato pokazao zube i moć u drugom i zasluženo slavio. Danke Jupp, zlatnim slovima ostat ćeš upisan u knjige povijesti Bayerna.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 27 svi 2013, 23:58

jel ima negdje komentator rolf fuss?
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 28 svi 2013, 00:07

dbriseva napisao:jel ima negdje komentator rolf fuss?

Wolf se zove, nema utakmicu je prenosio M. Reif.

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la marac » 28 svi 2013, 19:35

Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 28 svi 2013, 21:16

Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 31 svi 2013, 11:43

Postali smo službeno i 3 klub u evropi po povjesti KP i LP...nadam se čim prije prestizanju(milana) i dostizanju reala :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la dbriseva » 31 svi 2013, 21:15

doro napisao:Postali smo službeno i 3 klub u evropi po povjesti KP i LP...nadam se čim prije prestizanju(milana) i dostizanju reala :D

po broju bodova smo drugi
Fiat iustitia et pereat mundus!
dbriseva
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka