Hamburger SV

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Hamburger SV

PostPostao/la anton 1983 » 10 kol 2009, 09:09

HSV otvorio sezonu sa remijem. Vodili su sve do 65 minute pogotkom Pitropie. Dal je ovo dobar ili loš rezultat nemre se reč, slab protivnik al je otvaranje sezone. Labadia je ušo u tekmu bez svojih ŠPEK pojačanja, svi od reda , Elia, Rozenhal, Berg, sjedili na klupi...Boateng počeo od početka al je moro uć Rozenhal jer se Boateng ozlijedio :cry:

---------------F. Rost

Demel---J. Boateng---Mathijsen---Aogo

-----Zé Roberto--------Jarolim

Trochowski-----------------Pitroipa

--------Petric-----Guerrero

Zamjene:

59. Rozehnal-J. Boateng

69. Elia-Trochowski

77. Jansen -Pitroipa

GOLOVI

Freiburg - HSV
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 15 kol 2009, 15:26

Ze Roberto zabia gol za HSV.

Izvrsili su Blitzkrieg, u 10 min zabili gola.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 15 kol 2009, 17:00

HSV udara mrkvicu protiv BVB-a. Odlicna utakmica.

Novi igaci su se odmah iskazali. Elia je nakon ozljede odigra fantasticnu tekmu i ima je odlican prodor koji je rezultira golom. Jos jedna pridoslica je dala gol, Marcus Berg koji je usa umisto Petrica. Stari veteran Ze Robi je takoder da gol. Mogli bi oni bit opasni ako ostanu zdravi.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 15 kol 2009, 17:04

The Scarface napisao:HSV udara mrkvicu protiv BVB-a. Odlicna utakmica.

Novi igaci su se odmah iskazali. Elia je nakon ozljede odigra fantasticnu tekmu i ima je odlican prodor koji je rezultira golom. Jos jedna pridoslica je dala gol, Marcus Berg koji je usa umisto Petrica. Stari veteran Ze Robi je takoder da gol. Mogli bi oni bit opasni ako ostanu zdravi.

i nama tje ako vako budemo igrali
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2009, 15:21

Evo kaj ti je nogoment. Guererro se potrgo - KREUZBANDRISS!!!! Čovjeku jebeno ide, razara po kvartu, trebo je dobit novi ugovor i sad ovo. Njemu na kraju sezone istiće ugovor i pitanje je kaj će biti sada. Kaj je najgore ŠPEKulira se da je ozlijeda gora nego "normalni" KREUZBANDRISS te da bi Guerrero mogo izbivati sa trenena duže nego "normalnih" 6 mjeseci.

Ovo je jako, jako, jako težak udarac za HSV.

Ja mu želim da se oporavi nastavi di je stao, ali pitanje je dal će to uspjeti...

KREUZBANDRISS - prelom križnih ligamenata koljena.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 10 ruj 2009, 16:19

anton 1983 napisao:KREUZBANDRISS - prelom križnih ligamenata koljena.

Yep, jedna od najgorih mogucih ozljeda za igraca. Stvarno steta za Guererra. Sad cemo vidjeti kakav je taj malac Berg! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la katsche » 13 ruj 2009, 11:44

katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2009, 08:43

Da me ubijete ja ovaj HSV nerazumijem. To je neobjašnjivo, doslovce za smijat. U super su formi, igraju fantastično, deru svoje protivnike, sve 5 i onda ovakav Black out. Igrali su u punom sastavu, ali di su igračima bile misli, pitaj Boga. Tak zgubit u Beču, to je sramota. Nesumnajm da će oni proč skupinu, ali ja sam jednostavno doživljavo HSV kao klub kojem se više ovakve stvari nesmiju događat, ali očito je da oni to nisu još savladali. Još puno žganaca treba papati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 18 ruj 2009, 08:56

Ni ja ne razumijem. Ajde da se to Werderu dogodi, ali HSV-u?! Čitam ocjene u Bildu i jedino Petrić dobio 3, Jarolim 4, a ostali 5 ili 6. Jel netko to gledal? Ja nisam niš jer sam bil u školi. Kak su igrali? Al stvarno mi nisu jasni. Jel to samo 1 loš dan, ili je u pitanji pad forme. Po BL-i se ne bi reklo. I ja sam siguran da će HSV proć dalje, ali dok se bodovi budu gubili ovako ko Stuttgart i HSV neće Bundesliga moć uć među TOP 3. Onaj Jelavić ko da je Gomezov klon, imaju isti stil igre. Ak se to može nazvat igrom. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 18 ruj 2009, 09:02

Ja nisam gledo. Nevjerujem da je iko gledo jer je u isto vrijeme bio i Dinamo. Al duboko sam razočaran sa ovim rezultatom, jer baš smo u ovom kolu mogli iskoristiti kikseve talijana kojih je bilo više nego dosta i umjesto da smo napravili korak unaprjed, ostali smo maltene na mjestu - ovake prilike se nepružaju svako kolo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 18 ruj 2009, 09:38

Fakat sam i ja iznenađen s rezom HSV-a, nisam gledao tekmu ali sam pratio rez preko neta, zamracilo mi se pred ocima kada sam vidio na poluvremenu da gube s dva razlike...

Kad god od njih nesto ocekujes oni skoro pa uvijek zakazu, to je vec postala ocito tradicija...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la bavarac » 18 ruj 2009, 12:32

jad tuga i očaj....imali su kod reze 0-0 u 20min....zicer za povesti...Berg sam sa nekih 5m ispred vratara izašao i pucao kao da je vidio duha pred sobom.... :lol: :lol: :lol: .....nakon toga samo jedna ekipa je igrala....Elia nevidljiv.....Petrić ne prepoznatljiv....Trochowski na klupi u 45 min.... :shock: ...jad tuga i očaj.....

u narednom kolu ih čeka haifa kući...to moraju nabit u hendikepu....ali eto da nije sve tako crno go+vori podatak da u narednom kolu bundeslige idu u Eintracht i ovako blago uzdrmani treba očekivat prvi k(iks) HSV-a..... :D

ali o tom potom...:mrgreen:

a nakon toga teški drking HSV gigen Bayern MUnchen.....na Nordbank Areni..... 8-)
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 18 ruj 2009, 18:26

anton 1983 napisao:Ja nisam gledo. Nevjerujem da je iko gledo jer je u isto vrijeme bio i Dinamo. Al duboko sam razočaran sa ovim rezultatom, jer baš smo u ovom kolu mogli iskoristiti kikseve talijana kojih je bilo više nego dosta i umjesto da smo napravili korak unaprjed, ostali smo maltene na mjestu - ovake prilike se nepružaju svako kolo...

Ja sam gleda HSV. :D

Odigrali su dota loše. Na početku utakmice su još i imali par prilika ali bez Guerrera to dosta lošije izgleda. Rapid je stvarno dobro odigra i zasluženo dobia. Naš as Jelavić je moga još jedan gol dat al je Boateng skinia sa crte. U drugom poluvremenu je HSV nešto pokušava ali sve u svemu to je slabo izgledalo. Elia je bia nevidljiv.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 ruj 2009, 21:51

HSV angažira Ebi Smolareka koji je bia bez kluba pa je sad potpisa za Hamburg kojem se ozljedia Guerrero.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 ruj 2009, 09:14

Al taj HSV fakat ima peh sa ozlijedama i onda moraju hitat pare neplanirano. Pazite ovo:

Prodže ugovor sa Reinhardtom i on se sljedeći dan potrga na par mjeseci.

Alex Silva na početku sezone KREUZBANDRISS i onda moraju dofurat za 5 milja Rozenhala.

Sad su bile ove repke i njima se 2 igrača vrate potrgani sa utakmica , Benjamin i Guerrero i to oba dvojica Kreuzbandriss i sad su morali uzet tog Smolarek.

To su 4 igrača na koje se ove sezone maltene nemre računat - STRAŠNO!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi