LuctL napisao:Za novu sezonu dovedeni Ayew, Lukaku i Frank Beckenbauer!

LuctL napisao:Lahm napisao:@luctl
Uvijek, ama baš uvijek kada igraš u gostima stavi Match Preparation na Def.Pos. To i ja radim s ovim super jakim Bayernom. Rezultat bude 0 protivničkih udaraca prema mojih vratima, ali se često dogodi i loša utakmica s moje strane koja se onda rješava individualnom kvalitetom. A za ekipe koje nisu TOP, vrijedi ona: Bod u gostima, pjesma u autobusu.
Također, ne znam kakvu taktiku igraš, ali obavezno moraš imati makar jednog DMC-a koji će lomit kosti. Obavezno.

melodyne napisao:Dosta sam je promenio posto je bas mocna... Mnogo rotiram a doveo sam najbolje trenere sto sam mogao. Problem je u formaciju koju igram a to je 4-2-2-2 i to bez krilnih igraca
LuctL napisao:Sezona ja gotova. Primarni cilj bila je dakako liga, dok se za LP nisam ni u najluđim snovima nadao da bi je mogao osvojiti, jer su ManU i Real Madrid prebolesni! No, kako se ispostavilo, Bayern je najbolji kada je najteže!![]()
Mislim kako Boatengu neću produživati ugovor, ali zato sam bacio oko na De Sciglia, koji razara!

LuctL napisao:Za Corner bug sam znao da ga je bilo u FM 2012, zar ga nisu ispravili u FM 2013?
A za ovaj Run onto ball niti ne znam.
Fora ti je u taktici, na stranici prije baci oko.Jedna od najboljih za FM 2013!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju