Dobitnik zlatne lopte

Sve i svašta...

Tko će osvojit ove godine zlatnu loptu:

Franck Ribery
9
43%
Thomas Muller
3
14%
Bastian Schweinsteiger
1
5%
Arjen Robben
0
Nema glasova
Phillip Lahm
2
10%
Xavi
0
Nema glasova
Anders Iniesta
0
Nema glasova
Lionel Messi
2
10%
Cristiano Ronaldo
3
14%
Mario Gotze
0
Nema glasova
Robert Lewandowski
0
Nema glasova
Marco Reus
1
5%
netko drugi
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 21

Re: Dobitnik zlatne lopte

PostPostao/la The Scarface » 09 pro 2013, 11:53

Marca javlja da su Ronaldo,Messi i Ribery finalisti.

France Football službeno u 2 objavljuje finaliste.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 09 pro 2013, 12:11

To Messi opet ladno osvaja! Kristina kao i po obicaju za njega rezervirano drugo mjesto a Ribery ponizavajuce i uvjerljivo zadnji! Tako ja ocekujem da ce biti.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la panda » 09 pro 2013, 12:16

Speedy napisao:To Messi opet ladno osvaja! Kristina kao i po obicaju za njega rezervirano drugo mjesto a Ribery ponizavajuce i uvjerljivo zadnji! Tako ja ocekujem da ce biti.

čak da će i biti treći (u što sumnjam), zašto bi to bilo ponižavajuće ? :a045:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la Speedy » 09 pro 2013, 12:32

panda napisao:čak da će i biti treći (u što sumnjam), zašto bi to bilo ponižavajuće ? :a045:

Zato sto sam ja tako rekao! 8-) Salim se, mislio sam za Riberyja ponizavajuce pogotovo sto se u zadnje vrijeme toliko ushebao oko te nagrade i stalno trabunjao po medijima.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la panda » 09 pro 2013, 13:20

Speedy napisao:
panda napisao:čak da će i biti treći (u što sumnjam), zašto bi to bilo ponižavajuće ? :a045:

Zato sto sam ja tako rekao! 8-) Salim se, mislio sam za Riberyja ponizavajuce pogotovo sto se u zadnje vrijeme toliko ushebao oko te nagrade i stalno trabunjao po medijima.

zaboravio sam da si ti alfa i omega i da je tvoj riječ zakon :mrgreen: :mrgreen:

Pa ne vidim razloga zašto bi bilo ponižavajuće, više su u medijima to komentirali Kalle / Uli nego sam Frenki

a o tome kak će izbor završit, vidjet ćemo, neki mu nisu dali ni previše šanse da digne kantu za UEFAinog igrača godine, pa je ipak pokupio nagradu :mrgreen:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 09 pro 2013, 14:10

Franck Ribéry is in the top 3 for the 2013 Ballon d'Or alongside Cristiano Ronaldo and Messi. Congratulations!
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 09 pro 2013, 14:34

Sir Alex Ferguson (Scotland/Manchester United FC former coach), Jupp Heynckes (Germany/FC Bayern München former coach) and Jürgen Klopp (Germany/Borussia Dortmund) for the FIFA World Coach of the Year for Men’s Football award.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 09 pro 2013, 17:21

Speedy napisao:To Messi opet ladno osvaja! Kristina kao i po obicaju za njega rezervirano drugo mjesto a Ribery ponizavajuce i uvjerljivo zadnji! Tako ja ocekujem da ce biti.

Ovaj put sam siguran da Messi neće osvojiti. To će uzeti Ribery ili Ronaldo, a za ovog drugog bi bila navučena nagrada.
Messi je najbolji fudbaler današnjice, po ukupnom, generalnom dojmu (zadnjih godina) ispred Riberyja i Ronalda svakako. Nije to sada ni nekoliko klasa razlike, ali za jednu nijansu (najmanje) je on taj najbolji.

Što se ove godine tiče, najbolji je bio Ribery i on bi trebao uzeti. Dosta je argumenata na strani Riberyja a protiv Ronalda ako trezveno i do detalja razmislimo. Kao prvo sveukupno pa i u ključnim utakmicama Ribery je dosta doprinosio uspjehu svoje ekipe, a Ronaldo u ključnim utakmicama nije mogao uspjeh okrenut na stranu svoje ekipe. U ključnim utakmicama nije bio prevaga i nije uzeo trofeje. Sva ta priča o statistici, njegovim brojnim golovima, sve je to ok, ali mnogo toga je bilo u utakmicama koje opšte ne bi trebale imati neku relevanciju. Pa Ronaldo se diže u nebo zbog dobrih izdanja u doigravanju kvalifikacija, a zapravo slabo ko postavlja pitanje zašto je on opšte igrao sa svojom repkom u doigravanju, iako je prije toga Portugal bio u relativno lakoj grupi? Zar silni Ronaldo i kompanija to nisu trebali pregaziti ko kakav potok? Onda je tu još dosta kontraargumenata, poput toga gdje bio Ronaldo u duelu protiv Borussije i slično?

Za Messija ove godine ima malo argumenata, bilo je dobrih , fantastičnih njegovih utakmica, ali Messi nije se toliko isticao, nije osvajao toliko trofeja kao Ribery. Iako bi eto rekli da je njegova prednost u odnosu Ronalda ta osvojena Primera, a u odnosu na Riberyja sjajna statistika, mnogo golova, novi rekordi, ali ipak blijeda izdanja u LP protiv Bayerna npr i još u nekim utakmicama (iako je to bilo uslovljeno povredom).
A ako će se nagrada realno dodjeljivati, onda treba dati čovjeku koji je osvajao trofeje, a u tim istim trofejima imao veliki doprinos. Ne pije sad vode to, kad se kaže pa cijela Bayernova ekipa bila dobra. Jeste bila dobra, fantastična, fenomenalna, samo Ribery je bio najbolji među najboljima i treba zato uzeti nagradu. A i radio je za tim, vraćao se, uzimao lopte, borio se.
A ako na kraju pobijedi kriterij golova, cirkusa i nekog spektakla za šire narodne mase, onda to nije nagrada za najboljeg igrača, onog koji je dao svoj najveći doprinos timu.... ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 15 pro 2013, 20:37

Lewa - Ribery zaslužuje dobiti zlatnu loptu. 8-)

Oke Robi znamo da želiš doći :lol:

Jebote šalu na stranu, najprije sam bio uvjerenja da bu Ronaldo uzel, pa onda Ribery i sad opet mislim da bu Ronaldo :roll:
Baš me zanima kak su se koeficijenti mijenjali posljednja 3-4 mjeseca :mrgreen:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 pro 2013, 00:08

Ronaldo je previše eksplodirao uoči play-offa i onda tu izgleda zapečatio titulu. Izgleda kako će upravo i zbog toga se pojaviti i uzeti nagradu kad budu dodjele.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 16 pro 2013, 10:17

Ma nek si ju uzmu obadva i Messi i Ronaldo, kod nas je klepko, za ostalo me baš i zaboli. Jedino mi je to kaj se Franck uzjebal oko te zlatne lopte i jako mu je stalo i bojim se da bi mogo ostat jako razočaran, samo se nadam da to neće utjecat na igru njegovu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 16 pro 2013, 10:35

effe__sa napisao:A ako na kraju pobijedi kriterij golova, cirkusa i nekog spektakla za šire narodne mase, onda to nije nagrada za najboljeg igrača, onog koji je dao svoj najveći doprinos timu.... ;)

Pa ako Sneijder nije uzeo 2010., onda nece ni Ribery! :mig:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lucimar » 16 pro 2013, 14:09

tada je to bila jos veca nepravda nego sto bi bila ove godine u slucaju da ribery ne uzme
Lucimar
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 16 pro 2013, 15:30

kog boli kita za taj glupi prestiž nevažni :roll:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 18 pro 2013, 18:32

TiLe