Postao/la anton 1983 » 13 tra 2022, 10:20
Moram nešto reći u obranu trenera, no bez obzira to neće biti dobro za budućnost i ne znam kako će JN ponovo zaslužiti nekakav respekt.
Radi se o naša 3 igrača, a to su Phonzie, Kimmich i Leon.
Phonzie
On se razbolio i to gadno i JN nije na njega mogao računati, a jako je važna karika u našoj ekipi. Em zbog svojih kvaliteta em zbog svoje borbenosti. Kada je JN-u uzet Phonzie on je tu imao velikih problema za sve opcije koje želi koristiti.
Kimmich
Ovdje mislim da je on najveći problem.
Ja ovdje ne želim da se razvije priča o cjepljenju, nego samo želim reći koje su posljedice toga što se Kimmich nije cjepio. U svijetu je postojao i postoji taj fors sa cjepljenjem i onaj koji se ne cjepi je problem. Kao budući vođa Bayerna, kako su ga svi vidjeli, onje trebao biti predvodnik u cjepljenju i potegnuti sve druge, on on je lupio kontru ionda se još razbolio i to gadno i tu se njegova reputacija u ekipi pa i u javnosti jako srozala. On djeluje kao da je jako pao hijerarhijski i ne vidi se na njemu više onih ispada kao da grize, već više djeluje kao da se plaće. Kada se on vratio na teren, nekako sam stekao dojam kao da ga igrači i javnost više nepoštuju kao prije i to je podosta djelovalo na ekipu NEGATIVNO.
Leon
Lik se nažalost potrgo kad nije trebao i ponovo se vratio u onu staklenost za koju je prije bio poznat. S obzirom da je dosta izbivao iz ekipe nije povratio svoju formu.
Leon - Kimmich
Ono što je trebalo biti srce naše ekipe to u ovoj sezoni nije postojalo i to je JN strašno falilo, pa i samoj ekipi.
I kada su postepeno nestajali ova trojica, Sane se morao maknuti iz te neke polu lijeve pozicije koja mu je strašno odgovarala i opet je počeo čudno igrati.
E sad to su bili nekakvi izgovori gdje se "brani" trenera, no na početku posta sam napisao da to neće biti dobro za budućnost, jer bez obzira što su ovo gore opravdanja, JN makar su se oni vratili više stvari nemre vratiti kako su bile u onom trenutku dok js "sve bilo dobro" i to je ono ćega je mene sada najviše strah...
KVDM!!!!