1/4 uzvrat (12.4.) Bayern 1:1 Villarreal

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2021-22

Re: 1/4 uzvrat (12.4.) Bayern 1:1 Villarreal

PostPostao/la doro » 12 tra 2022, 23:42

Jbg to svi klinci furaju vani -10 a gleznjevi goli.

Neznam kaj je uprava mislila dovest klinju a ne ostat popisana?! Pa kad je neki klinjo vodio Bayern?!

Transferi su promaseni i oni manji a ovi veci skuplji totalno....Nogomet je old school igra i cim netko to htio digitalizirat i biti freak video i sl. nije mirisalo na dobro.
Svi mi znali smo da bude ovo cudo ili turbo flop.

Cekamo upravu ove fikuse koji dobivaju ogromnu lovu a cmrlje i sapcu.No bude se Uli javil kad izadje iz skladista kobasa.

Preplacenog srota imamo na tone...ajmo dignut ugovore svima i uzet jos neki srot iz RBLa treba dat sansu treneru da nas vrati u 2 razred klubova.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2022, 09:27

Volja za komentiranje mi je nula. U ovakvoj glupoj situaciji brijem da nikada nismo bili...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 13 tra 2022, 09:35

Nema se što ni reć. Ispadali su i drugi velikani od slabijih ekipa zadnjih godina. Samo mi nismo navikli

Mislim da ću pogledat još tekmu protiv Dortmunda i dosta mi za ovu sezonu
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 tra 2022, 10:05

Tak nesto i ja ak i to :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 tra 2022, 10:16

Cekamo izjave sefova ak se uopce zna tko je to u Bayernu? :lol:

Hasan vreba odstete 50-80 milja klauzele i sve bude ok.

Koliko jos treba platit JN za otkaz 25-30 milja? Fina stednja a tek za obranu od 100 milja koja je maks prosjecna i pustanje free igraca?!

Samo stednja....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2022, 10:20

Moram nešto reći u obranu trenera, no bez obzira to neće biti dobro za budućnost i ne znam kako će JN ponovo zaslužiti nekakav respekt.

Radi se o naša 3 igrača, a to su Phonzie, Kimmich i Leon.

Phonzie

On se razbolio i to gadno i JN nije na njega mogao računati, a jako je važna karika u našoj ekipi. Em zbog svojih kvaliteta em zbog svoje borbenosti. Kada je JN-u uzet Phonzie on je tu imao velikih problema za sve opcije koje želi koristiti.

Kimmich

Ovdje mislim da je on najveći problem.

Ja ovdje ne želim da se razvije priča o cjepljenju, nego samo želim reći koje su posljedice toga što se Kimmich nije cjepio. U svijetu je postojao i postoji taj fors sa cjepljenjem i onaj koji se ne cjepi je problem. Kao budući vođa Bayerna, kako su ga svi vidjeli, onje trebao biti predvodnik u cjepljenju i potegnuti sve druge, on on je lupio kontru ionda se još razbolio i to gadno i tu se njegova reputacija u ekipi pa i u javnosti jako srozala. On djeluje kao da je jako pao hijerarhijski i ne vidi se na njemu više onih ispada kao da grize, već više djeluje kao da se plaće. Kada se on vratio na teren, nekako sam stekao dojam kao da ga igrači i javnost više nepoštuju kao prije i to je podosta djelovalo na ekipu NEGATIVNO.

Leon

Lik se nažalost potrgo kad nije trebao i ponovo se vratio u onu staklenost za koju je prije bio poznat. S obzirom da je dosta izbivao iz ekipe nije povratio svoju formu.

Leon - Kimmich

Ono što je trebalo biti srce naše ekipe to u ovoj sezoni nije postojalo i to je JN strašno falilo, pa i samoj ekipi.

I kada su postepeno nestajali ova trojica, Sane se morao maknuti iz te neke polu lijeve pozicije koja mu je strašno odgovarala i opet je počeo čudno igrati.

E sad to su bili nekakvi izgovori gdje se "brani" trenera, no na početku posta sam napisao da to neće biti dobro za budućnost, jer bez obzira što su ovo gore opravdanja, JN makar su se oni vratili više stvari nemre vratiti kako su bile u onom trenutku dok js "sve bilo dobro" i to je ono ćega je mene sada najviše strah...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 tra 2022, 11:33

Pa Davies ti obolio od cjepiva :lol:

Vec sam reko da je sezonu dokrajcila samoizolacija,forasnje cjepljenja,debilna hajka oko toga,anemija uprave,hajke o povisenju placasvakog lajbeka u klubu te gubljenje trenera sa taktikom i formacijom....dodas jos neke ozljede te kriva transfer politika rezultat je tu losa sezona.

JN je jos zelen za Bayern to smo svi tu znali samo si neki nisu htjeli priznat.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 tra 2022, 11:40

doro napisao:Pa Davies ti obolio od cjepiva :lol:

Ne znam zašto je to smješno i relevantno.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 tra 2022, 13:01

Zato jel si djecji osudio Kimmicha za necijepljenje da je kriv za podrsku od igraca itd.

Necu sirit dalje cijepljenje i mjere al samo cu dodat da su Njemci i Austrijanci jedni od najvecih budala u covid ludilu sa mjerama za koje sad sve vise relevantnih znanstvenika i radova dokazuje da su bile brutalno stetne u svim pogledima tako i za nogomet.

Za sve navedene probleme u klubu po meni nije relevantno ispasti od Villareala u 2 tekme to je blamaza teska bez obzira na njihovo iskustvo.

Svi se sad vade na prvu tekmu pa mi ni doma nismo uspjeli dobit sa 1 razlike.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 13 tra 2022, 13:44

Doro krivo si shvatio. Nije nikog branio ni osuđivao nego napisao objektivno što mu se čini da se dogodilo. Jel cijepljenje ispravno ili nije, sad nije ni tema nit ima kakve veze s osudom koju je Kimmich doživio

Za drugi dio si u pravu . 1-0 doma nismo uspjeli okrenut, a još nema više ni gola u gostima. S rezultatom koji nas ne vodi dalje nego u produžetke uvijek smo bili u opasnosti primit takav glupi gol i izletit. Nažalost bilo je u najgore vrijeme, pred kraj tekme, ali tak ti je to
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 13 tra 2022, 14:29

Zato mi i nije jasno to kaj je jučer reko da smo sve prokockali u prvoj tekmi.

Pa samo nam je trebala minimalna pobjeda, čak i bez gola u gostima za produžetak.

Ni to nismo uspjeli.

Previše izgovora i govora izvan terena..a premalo na terenu.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 13 tra 2022, 18:52

ivan napisao:Nema se što ni reć. Ispadali su i drugi velikani od slabijih ekipa zadnjih godina. Samo mi nismo navikli

Mislim da ću pogledat još tekmu protiv Dortmunda i dosta mi za ovu sezonu

Mi smo se odviknuli ispadanja prije polufinala. Budimo realni, strašno je kad nas Villarreal izbaci, a praktički svake sezone unazad 11 godina igra jedno 5-6 ekipa polufinale LP i samo su Ajax i Tottenham uz S04 iznenađenja.

Sezona je baš ono debilna na kraju priče. Što je najgore, ja mislim da klub neće puno pompe stvoriti jer ćemo osvojiti naslov, a to znači ništa od velikih ulaganja. Samo kad ne vidimo naslov prvaka ko ono 2011. I 2012. to onda znači crvena uzbuna i reakcija.

Slažem se s Antonom za naša 3 igrača. A opet kad pogledam da Roca nula bodova 2 sezone I da nakon Thiaga nismo potpisali trećeg top veznjaka, nemam tu što pričati.

Samo treba da Lewyja otjeraju na Camp Nou.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 tra 2022, 08:15

Činjenica je da je ozračje u ekipi žestoko narušeno. Nije to tajna.
Ne može se sve zbiti samo na jedan razlog. Malo je to kompleksnije i vuče korijene od prošle sezone
Mislim da dosta toga polazi od uprave, s vrha piramide... neke se stvari mogu spriječiti.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 14 tra 2022, 20:13

A nego otkud nego vrha tvrdoglavih kao konji prvo stede onda hite hrpu love na igrace koji ni pol toga be vrijede,pustaju free igrace i hebu trenera za par transfera koji nijedan nije bio brutalno skup i na kraju daju 25 milja za trenera klinca!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2021-22