(9. kolo) FC Bayern 3:0 Bayer Leverkusen

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (9. kolo) FC Bayern -:- Bayer Leverkusen

PostPostao/la melodyne » 01 stu 2025, 20:42

Taman Goretzka out Bischofa in. :mudrac:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (9. kolo) FC Bayern 3:0 Bayer Leverkusen

PostPostao/la Red passion » 01 stu 2025, 22:16

Znači ipak ništa u 2. poluvremenu od daljnjeg rasturanja makar do 70. minute pa još 2 gola. Nema veze.

Ono što je važno da smo s nekih 6 promjena u sastavu spram zadnjeg susreta pregazili ovaj drlog od kluba i to bez ikakve drame.

Najvažnija je ta NULA u našoj mreži.

Ona sve govori koliko smo snažni ove sezone i da trenutno stoje samo 4 pogotka u našoj mreži. Kažem, daj Bože da odigramo takvu sezonu pa da ona završi se napokon bez poraza i k tome isto tako da primimo najviše nekih 13-14 golova jer mi objektivno to u ovakvoj ligi možemo baš kao što ekipa 2012./2013. je to itekako mogla, ali smo spljugali više golova doma nego na strani pa je na kraju bilo 18 primljenih umjesto nekih 11. :)

Bischof je odigrao sjajnu utakmicu na lijevom beku danas, asistirao je Gnabryju za odličan pogodak, no ja ipak njega tamo ne želim i on nama tamo jednostavno u ovakvom kadru ne treba. Sve 5, svaka čast na igri i to sve, ali ja hoću buduću svjetsku klasu na srednjem veznom i to će za jedno 4 godine htjeti čitava Njemačka. Previše bekova imamo koji se pokazuju ove sezone i to bez Daviesa. Nije loše za 'najcrnje' dane staviti ga tamo, ali nije crno. Goretzka je taj koji je smetalo, ne Davies, Stanišić, Laimer, Guerreiro, Boey, Ito. Ovo kada nabrojim i kada vidim tko sve ove sezone igra i kako igra, oduševljen sam. Iz tog razloga želim razarača Bischofa u sredini. Htio bih ja njega ili bilo kojeg igrača iz sredine terena ili obrane radije na napadaču nego na bekovima, samo da se razumijemo. :mrgreen:

Karl je bio izvrstan opet za 17-godišnjaka. Trudio se, rastrčan, gladan, udara hrabro po golu da zabije, nabacuje sa strane... uči se dečkić i svaka čast našem treneru što mu je u VAŽNOJ utakmici ukazao povjerenje od 1. minute - golemi plus! :smajl007: :smajl007: :good: :good: :good: :good:

Samo daj Bože da uspijemo i dobijemo ta 2 nova, prava Nijemca u Bischofu i njemu. Bit ću presretan.

Nicholas Jackson je danas napravio znatno bolji skok i bilo je lijepo vidjeti one šanse i realizaciju pa taman i što je zaleđe bilo, ali pogodio je.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 stu 2025, 22:32

Bischof i službeno igrač utakmice. Vidio sam asistenciju, a i druge poteze. To što momak tako odigra na poziciji koja mu nije prirodna - govori dovoljno o njegovoj inteligenciji i samopouzdanju. Baš mi je sjeo. Mislim da ima i udarčinu ali rijetko dođe do šuta logično, no sješće mu jedna ubrzo uvjeren sam.

@General: U Bayernu nije rijetka pojava da se mladi igrači probiju na drugoj poziciji (Lahm, Sexsteiger, Alaba, Kimmich, Davies itd.) i postanu vrh.. ta bitno je da se uopće mogu dokazati. Bischof je naravno zamišljen u vezi, tu će i igrat, ali su to igrači zlata vrijedni za budućnost. Ne moraš imati 30 igrača u kadru već npr 25 - ako imaš Bischofa, Laimera, Stanišića, Guerreira itd.

15 pobjeda zaredom, koju posluku porat?
Sad ide PSG u gostima hu hu huuuu jedva čekam!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 01 stu 2025, 23:02

Zato kažem, sjajno i svaka čast, ali vizija je da ga Kompany razvije u zvijer u sredini i upravo zato bih jako dobro razmislio o Portugalcu da produlji s nama na još jednu sezonu. Ne bih htio izgubiti takvog polivaletnog igrača koji igra fenomenalno na desnom beku kao lijeva noga iako će i on netom prije Božića proslaviti 32. rođendan. Mislim da naša uprava ovog sjajnog igrača treba nagraditi do siječnja s još jednom sezonom jer on nas baš nikako nije razočarao ove 2 godine otkako je s nama.

cruz napisao:15 pobjeda zaredom, koju posluku porat?

Image
Idemo dalje i tako sve do proljeća kada prava sezona zapravo za nas počinje. Zimska stanka će biti važna što za regeneraciju, kako za mentalnu i tjelesnu tako i taktičku pripremu. Trebamo sami sebe podsjetiti kako igramo bez ljetnog odmora i priprema ovu sezonu i nismo se ništa odmorili od prošle sezone, a još smo bolji nego ranije. :legendo: :legendo:

Poruka je sljedeća za onoga tko je to vidio prošle i ove sezone - Kompany s brkovima je bolji nego bez brkova. :anton1: cool0044
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2025, 08:19

Kad vidiš kak se hala fuca s malim kadrom :anton1:

Sam neke Musiala i Davies vrate.. Naći će se pokoja minuta za njih.

Ne bumo mi dovijeka ovak igrali, a onda kad bi bilo malo lošije onda budu trebali neki drugi malo potegnut,

S njima dvojicom ne vjerujem u sjebavanje hijerarhije, ali možda bu se malo promijeno balance unutar same ekipe na terenu, jer dobivamo drugačije tipove "ofenzivaca".
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26