Znači ipak ništa u 2. poluvremenu od daljnjeg rasturanja makar do 70. minute pa još 2 gola. Nema veze.
Ono što je važno da smo s nekih 6 promjena u sastavu spram zadnjeg susreta pregazili ovaj drlog od kluba i to bez ikakve drame.
Najvažnija je ta NULA u našoj mreži.Ona sve govori koliko smo snažni ove sezone i da trenutno stoje samo 4 pogotka u našoj mreži. Kažem, daj Bože da odigramo takvu sezonu pa da ona završi se napokon bez poraza i k tome isto tako da primimo najviše nekih 13-14 golova jer mi objektivno to u ovakvoj ligi možemo baš kao što ekipa 2012./2013. je to itekako mogla, ali smo spljugali više golova doma nego na strani pa je na kraju bilo 18 primljenih umjesto nekih 11.
Bischof je odigrao sjajnu utakmicu na lijevom beku danas, asistirao je Gnabryju za odličan pogodak, no ja ipak njega tamo ne želim i on nama tamo jednostavno u ovakvom kadru ne treba. Sve 5, svaka čast na igri i to sve, ali ja hoću buduću svjetsku klasu na srednjem veznom i to će za jedno 4 godine htjeti čitava Njemačka. Previše bekova imamo koji se pokazuju ove sezone i to bez Daviesa. Nije loše za 'najcrnje' dane staviti ga tamo, ali nije crno. Goretzka je taj koji je smetalo, ne Davies, Stanišić, Laimer, Guerreiro, Boey, Ito. Ovo kada nabrojim i kada vidim tko sve ove sezone igra i kako igra, oduševljen sam. Iz tog razloga želim razarača Bischofa u sredini. Htio bih ja njega ili bilo kojeg igrača iz sredine terena ili obrane radije na napadaču nego na bekovima, samo da se razumijemo.
Karl je bio izvrstan opet za 17-godišnjaka. Trudio se, rastrčan, gladan, udara hrabro po golu da zabije, nabacuje sa strane... uči se dečkić i svaka čast našem treneru što mu je u VAŽNOJ utakmici ukazao povjerenje od 1. minute - golemi plus!
Samo daj Bože da uspijemo i dobijemo ta 2 nova, prava Nijemca u Bischofu i njemu. Bit ću presretan.
Nicholas Jackson je danas napravio znatno bolji skok i bilo je lijepo vidjeti one šanse i realizaciju pa taman i što je zaleđe bilo, ali pogodio je.