Axe napisao:Nakon povrede Guerreira smo ostali bez lijevog beka jer je Jo prije te povrede prebačen na stopera s obzirom da je Upa izašao na poluvremenu zbog žutog kartona.
Zaista jeste djelovalo čudno ali smo igrali tu formaciju sa trojicom nazad gdje su Laimer i Stanisic igrali kao neki wingbekovi a Tah je ostajao sam u odbrani.
Ovo se ovako komotno moglo igrati jer je HSV bio impotentan prema naprijed osim u nekoliko navrata gdje im je realizacija zakazala.
Meni je gora činjenica da je Gnabry izašao napolje a da je zbunjeni Jackson igrao na njegovoj poziciji i po meni se nije nešto iskazao ali reci ćemo da je sve zbog nervoze i teških nogu.
Pa kolko sam ja skužio Guerriero uopće nije igrao beka. Mi kao da smo bili igrali neki čudni 3-3-2-2 Tak je to meni nekak zgledalo jer mi je Laimer bio puno centralnije od Olisea... Uglavnom kaos i to nije dobro zgledalo
Što se tiće Gnabrya i Jacksona - Meni je to više nego OK. Zamjena. Jacksonu će trebati vremena da se uklopi, a Gnabrya treba dozirati jer s jedne strane je u super formi i nagrađuje ga se s nastupima, a s druge strane treba imati na umu da se svaki puta pitamo kad će se ozljediti i moramo mu dozirati minute.
Jako mi je drago što je i Kane izašao jer već mi na kurac ide da on mora igrati non stop, a mali Karl fakat ima velike šanse da uspije...
PS. mislim da ćemo uskoro i StanŠpeku mora dat bolji ugovor.