(3. kolo) FC Bayern 5:0 Hamburger SV

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (3. kolo) FC Bayern -:- Hamburger SV

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2025, 21:24

anton 1983 napisao:Kaj mi to sad igramo u 2 poluvremenu? :smajl010: Mozda Murta kuzi :mrgreen:

Kompany im je vjerojatno reko "uzmite loptu, radite šta oćete i eto tako. A da, pazite i na ozljede"

Nakon onakog prvog poluvremena nema veze što to nije izgledalo preorganizirano, mladi igrači i Jackson su mogli igrat bez presinga.

Ma ovo je super ulazak u sezonu. Sad jedva čekam vidit kako će to bit protiv Chelskya. Dobro što se igra u Minga. Iskreno, uopće se ne sekiram za dečke.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ruj 2025, 21:31

Nisam .islil da smo igrali lose nego kak smo bili poslozeni na terenu.

Ko nije gledo nek to malo pronjusi jer smo igrali nekak s cudno s 3 pozadi.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Axe » 13 ruj 2025, 21:52

Nakon povrede Guerreira smo ostali bez lijevog beka jer je Jo prije te povrede prebačen na stopera s obzirom da je Upa izašao na poluvremenu zbog žutog kartona.

Zaista jeste djelovalo čudno ali smo igrali tu formaciju sa trojicom nazad gdje su Laimer i Stanisic igrali kao neki wingbekovi a Tah je ostajao sam u odbrani.

Ovo se ovako komotno moglo igrati jer je HSV bio impotentan prema naprijed osim u nekoliko navrata gdje im je realizacija zakazala.

Meni je gora činjenica da je Gnabry izašao napolje a da je zbunjeni Jackson igrao na njegovoj poziciji i po meni se nije nešto iskazao ali reci ćemo da je sve zbog nervoze i teških nogu.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 13 ruj 2025, 22:24

anton 1983 napisao:
doro napisao:Gnabry...svi ( cak i "doktor" nogometa anton :mrgreen: )valjda osim mene ste bili da on se prvi proda od krila umjesto smece šanse i polupripali Coman vječito trece krilo :mrgreen:

Daj se baci s balkona direkt na bulju. Pogledaj sta sam ti piso na kraju prosle sezone.

BTJ pa ja sam ga vratio u zivot, a ti se pujas. :haha:

Jebote ljudi pa doro je tata! Pa kakvo ce to dete izrast ako to slusa smile12

Klasika kod tebe licemjerje i ego.

Na kraju prošle sezone veliš pa ti još nisi prežalii smece od šanea :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 14 ruj 2025, 07:11

Axe napisao:Nakon povrede Guerreira smo ostali bez lijevog beka jer je Jo prije te povrede prebačen na stopera s obzirom da je Upa izašao na poluvremenu zbog žutog kartona.

Zaista jeste djelovalo čudno ali smo igrali tu formaciju sa trojicom nazad gdje su Laimer i Stanisic igrali kao neki wingbekovi a Tah je ostajao sam u odbrani.

Ovo se ovako komotno moglo igrati jer je HSV bio impotentan prema naprijed osim u nekoliko navrata gdje im je realizacija zakazala.

Meni je gora činjenica da je Gnabry izašao napolje a da je zbunjeni Jackson igrao na njegovoj poziciji i po meni se nije nešto iskazao ali reci ćemo da je sve zbog nervoze i teških nogu.

Pa kolko sam ja skužio Guerriero uopće nije igrao beka. Mi kao da smo bili igrali neki čudni 3-3-2-2 Tak je to meni nekak zgledalo jer mi je Laimer bio puno centralnije od Olisea... Uglavnom kaos i to nije dobro zgledalo :D

Što se tiće Gnabrya i Jacksona - Meni je to više nego OK. Zamjena. Jacksonu će trebati vremena da se uklopi, a Gnabrya treba dozirati jer s jedne strane je u super formi i nagrađuje ga se s nastupima, a s druge strane treba imati na umu da se svaki puta pitamo kad će se ozljediti i moramo mu dozirati minute.

Jako mi je drago što je i Kane izašao jer već mi na kurac ide da on mora igrati non stop, a mali Karl fakat ima velike šanse da uspije...

PS. mislim da ćemo uskoro i StanŠpeku mora dat bolji ugovor.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: (3. kolo) FC Bayern 5:0 Hamburger SV

PostPostao/la Red passion » 14 ruj 2025, 10:27

I nakon 7 godina izbivanja tradicija se nastavlja. Mogli smo ih razvaliti opet sa 7-8 golova bez problema da smo htjeli jer ono nakon pola sata već 4:0 je bilo strava. :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (3. kolo) FC Bayern 5:0 Hamburger SV

PostPostao/la effe__sa » 14 ruj 2025, 11:47

Volja igrača je nevjerovatna, jesu se malo opustili u drugom poluvremenu, ali se nabrijanost u prvom poluvremenu i kod 3:0 osjetila.
Sada treba napucati Chelsea da damo jasan znak cijeloj Evropi i da pokažemo da nismo moćni u BuLi nego opet i u Evropi.

I ja samo želim da bude ovaj pristup i ne padanje u neke crne rupe, ako to tako bude onda smo mi u stanju i Chelsea napucati sa 3-4 gola razlike. Pa tako i svaku ekipu iz Engleske, trenutno možda još trebamo određeni procenat da to uradimo i sa Liverpoolom, ali smo dovoljno jaki da svaki njihov tim isprašimo.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26