ivan napisao:Mene više jebe što ćemo mi ispast u kupu i ko zna kako će se onda sve to odraziti za dalje. Stvarno čudna i glupa kriza da klošare više ne možemo dobiti. Od gotovog prvenstva napravili veresiju jer 6 bodova je ništa. Naravno ne očekujem da Dortmund odigra bolje od nas ostatak sezone ali svejedno...
Dobro zboriš.
Nismo se mi odmorili ona 3 tjedna kako stvari stoje. I usput rečeno, čim starta drugi dio sezone mi krenemo s ronjenjem umjesto širenja krila i letenja u nebesa.
Kada je Guardiola bio trener u 3. sezoni, ja nisam pogledao gotovo nijednu utakmicu u jesenskom dijelu prvenstva osim one 2-3 jake u prvenstvu, sve u LP i Pokalu jer u prvom dijelu sezone se trofeji ne dižu na mega-giga igru već u kasnoj zimi i proljeću i prethodne 2 sezone su mu uvijek bile sranje u proljeće.
To je naš problem postao otkako je Jupp Heynckes 2013. napustio klub neovisno o trenerima. Nikako se otarasati te navike. Možda smo samo 1-2 sezone u zadnjih 13 godina odradili vrhunski i to prva će nam u glavu doći 2019./2020. s Flickom te eventualno prošla sezona s Kompanyjem gdje je sve suvereno odrađeno od početka do kraja(za razliku od otkaza Kovača onda na početku). Ne ide to tako s ambicijama 3 fronta, jednostavno ne ide dok mi iznova ponavljamo onu "in der Schule sitzen bleiben".
Jako daleko je kraj prvenstva, imat ćemo toliko prilika još jedno 3-4 da napravimo goleme zalihe ispred razvojnog i ostalih dječaka u ligi.
Ipak, forma uoči Pokala je zabrinjavajuća. Ta utakmica se mora doma pobijediti jer smo prošle sezone nju 0:1 izgubili od Leverkusena u jesenskom dijelu sezone iako smo razorili, no to je nebitno jer trofej nije dignut, mi smo ispali prije proljeća. Do tada ima da se skockaju i izbace Leipziga, a to je 11 dana do utakmice.