"Was für ein Spiel! Wir haben verdient gewonnen! Danke Jungs und Danke für diese Geste", schrieb Badstuber bei Twitter.
Badstuber se zahvalio za onu gestu nakon finala.
"Was für ein Spiel! Wir haben verdient gewonnen! Danke Jungs und Danke für diese Geste", schrieb Badstuber bei Twitter.
The Scarface napisao:Ipak nismo postali prvi tim koji je izgubio 6 finala, sad smo na lijepom scoreu od 5 dobivenih i 5 izgubljenih. Stigli smo službeno Liverpoola i sad smo po rezultatima 3. klub u Europi, sljedeći je Milan na redu.
P.S.
ManU je mali igrač za nas.

CroCHEF napisao:Neznam za vas koji ste gledali na HRTu ili Areni... ali ja sam gledao zagrijavanje za ZDFu i 15min prije pocetka Mandzo zgazi djonom Bastija i ovaj na podu zavrsi, doktori oko njega, sepa... mislio sam da je to to... ali su ga nekako uspijli skrpat.

CroCHEF napisao:Neznam za vas koji ste gledali na HRTu ili Areni... ali ja sam gledao zagrijavanje za ZDFu i 15min prije pocetka Mandzo zgazi djonom Bastija i ovaj na podu zavrsi, doktori oko njega, sepa... mislio sam da je to to... ali su ga nekako uspijli skrpat.

The Scarface napisao:Grosskreutz je valjda 20 min sa slomljenom nogom igrao.
Ma Bastinator Sexsteiger je napokon osvojio tu jebenu titulu, nema više pametovanja od Effenberga i sličnih da je šević itd...
Napravit će puno veću karijeru od Effea.

The Scarface napisao:Grosskreutz je valjda 20 min sa slomljenom nogom igrao.
Ma Bastinator Sexsteiger je napokon osvojio tu jebenu titulu, nema više pametovanja od Effenberga i sličnih da je šević itd...
FCB_general napisao:The Scarface napisao:Grosskreutz je valjda 20 min sa slomljenom nogom igrao.
![]()
Istina. On i Lahm 16 godina skupa u klubu, od mlađih kategorija do prve selekcije i konačno su dobili to što su željeli, kao svojevremeno Kahn i Effenberg.
Sigurno da će napraviti veću, a već je napravio daleko veću karijeru od Effea ako mene pitaš. Ostaje mu samo uzeti zlato sa reprezentacijom i to je to.
Jedino mu kao karakter i osobnost ne može i neće parirati. Ovaj je ipak prevelik, bio rođen da bude to što je bio, kao i Kahn. Ovi naši trenutni nisu ta sorta ljudi i ne mogu to biti. No kao igrači već jesu i još će napraviti da budu dalje od njega.

(tad je bastian trebao je dobit)Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost