(25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Re: (25.05.2013)Borussia Dortmund : Bayern München

PostPostao/la Lahm » 26 svi 2013, 18:00

"Was für ein Spiel! Wir haben verdient gewonnen! Danke Jungs und Danke für diese Geste", schrieb Badstuber bei Twitter.

Badstuber se zahvalio za onu gestu nakon finala.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Epic » 26 svi 2013, 18:16

The Scarface napisao:Ipak nismo postali prvi tim koji je izgubio 6 finala, sad smo na lijepom scoreu od 5 dobivenih i 5 izgubljenih. Stigli smo službeno Liverpoola i sad smo po rezultatima 3. klub u Europi, sljedeći je Milan na redu.

Slika

P.S.

ManU je mali igrač za nas. :a045:

Ima da padne Milan za koju godinu!!!!
Stern des Sundens!!!
Epic
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 18:22

ajme nakon barcelone,san sira,bernabeua,munchena i londona osjecam se kao da sam star barem 45 ljeta,al eto godine prolaze finala dolaze... :D

sto reci ak je netko zasluzio ovaj trofej onda je to lahm i bastian 8-)

al kako se sve slagalo pazi sad

2010 ribery nema ga u finalu crveni vs lyon ,mladi muller nema muda zavrsit akciju i sprovest u mrezu (ukakio se),vratar ocajan ne dostojan bayernovog dresa,robben nemoze sam,olic nema instinkt ubojice

2012 doveden neuer,nema badstubera(zbog kartona) igra tragicar van buyten iz zadnjeg finala,lijevo ne igra alaba (zbog kartona) ,vezni red nedovoljno cvrst (svajni nemoze sam) ribery izlazi pre rano iz igre,muller ima muda zabija ga u 80' i izlazi kao pobjednik (slucaj Barcelona i mathaus) ,imamo jebenog strijelca Gomez,Robben masi sve zivo,kosta nas jeb. korner kao i 99' (van buyten sindrom) , i na kraju je...penali presude,nekad dobijes valencija,real a nekad izgubis :mrgreen:

ps htio sam skratit al je...ne ide ovi stariji znaju o cemu pricam : :lol:

i onda Uli popizdi lupi sakom o stol i kaze dosta,dovede dantea direktno iz pakla,da riberyu i gomezu nesto za mislit (Đilkos,pizza i saqiri ),kupi Martineza za rekord bundeslige i kaze ak moze chelsea kupit LP mozemo i mi... 8-)

i sto se desi , vs barca u uzvratu odmaramo igrace u 60 min zbog moguceg kartona izlaze lahm,basti i martinez,ulaze rafinha,tymo i gustavo,igramo se s barcom na camp nou u finalu imamo vratara kupljen noer,imamo branice boatenk i dante,alaba igra,sredina sredena napad ojacan i napokon robben zabija i onda kazu neke se stvari nemogu kupit novcem :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Lennon » 26 svi 2013, 19:13

evo ukratko zasada o svakom akteru i šampionu od jučer par riječi (kasnije slijedi opširnije kad još jednom pogledam u miru tekmu) :D :

Neuer - po meni igrač utakmice, sve živo pohvatao na početku i održao nas da utakmica krene u željenom tonu

Alaba - standardno dobar, za odličnu ocjeno izostalo je malo više proboja po boku
Boateng - hrvao se, skakao, trčao, kasnio, zgazili su ga, sve u svemu solidna partija
Dante - slično kao Boateng, no skoro nas koštao zbog glupe neopreznosti i penala, može on to bolje
Lahm - u par navrata bezveze nabio i dao im loptu, no u par navrata također fenomenalna proigravanja

Javi Martinez - uz Neuera našo drugo ime jučer, oduzeo mali milion lopti i razbijao povremeno, za igrača utakmice ipak malo izostalo nešto u kreatorskom smislu
Sweini - mogu reć i lagano razočarao, očekivao sam više jer oni su nas visoko stisli i nije bilo poveznice između napada i obrane, pa se previše lopti nabijalo

Muller - potajno sam se nadao da će odlučit tekmu, i skoro je odlučio on kad je preslabo puknuo loptu u praznu mrežu, malo previše nevidljiv jučer, solidna partija al može bolje
Robben - do 89. minute tragičar, od 89. junak, napromašivao se previše iako skoro pa jedini naš opasni igrač jučer
Ribery- cijelu tekmu ga nema, muči se s Schmelzerom, mi nabijamo, on nema lopti, a onda kod prvog gola majstorija kod proigravanja Robbena, a kod drugog peta... to je klasa. čekali smo i dočekali ga

Mandžo - jedna od najboljih njegovih partija, uspio je dosta tih visokih lopti zadržati i pričekat priključak, bio je opasan i na kraju krajeva zabio.

ostali premalo igrali za dobivanje nekih "ocjena"
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 19:26

Da se i ja okušam.

Neuer - kao i uvijek siguran u velikim utakmicama, bez iti jedne pogreške.Imao je dvije obrane koje su vrlo lako mogle završiti u golu (Kuba i Lewa u prvom poluvremenu).

Lahm - u prvom dijelu izgubljen, prejeftino prepuštao lopte protivniku. Obrambeno je bio solidan, u drugom poluvremenu se skupa sa ostatkom momčadi popravio i počeo nešto i u ofenzivi pokazivati.

Boateng - naš najbolji obrambeni igrač, bez greške je odigrao, koliko je samo puta Lewi uzeo loptu.

Dante - igrao je vrlo dobro, ali je imao taj jedan black out koji nas je mogao koštati titule. Opet je bezze skrivio penal, nije mu to prvi put ove sezone.

Alaba - prema naprijed je vrlo malo pokazao, ali je zato u obrani bio vrlo dobar. Vidi se da je u defenzivnom smislu puno napredovao.

Martinez - naš najbolji vezni igrač, dobivao većinu duela, presjecao lopte, svaki zračni dvoboj je njegov, tata mata od zanata i isplatio je svaki cent.

Schweini - na početku utakmice nesiguran, nije uspio izkontrolirati igru. Jebiga tu treba i Dortmund pohvaliti koji je igrao jebački presing, posebno na njemu.

Robben - naš najaktivniji igrač, našao se u najviše konkretnih situacija. Zamalo je opet bio tragičar, ali je ipak nekako zabio onaj gol koji nam je donio tako očekivanu titulu. U prvom poluvremenu je već mogao odlučiti utakmicu.

Ribery - kao što smo već jednom naglasili opet nedovoljno prezentan za svoj renome, nije odigrao loše ali ako se želi gurati u najviše društvo treba dobre igre pružati u najvećim utakmicama.

Muller - totalno nevidljiv,neprimjetan izgubio se očito u svom traženju prostora. Išao je skupa sa Robbenom sam na Weidenfelera i nije uspio dodati preciznu loptu jer ga je Subotić nekako omeo.

Đilkoš - borio se ko lav, nije dao Hummelsu mira i to je bilo vrlo važno. Dobivao dosta zračnih duela i hvala Bogu zabio je onaj tap in.

Najbolji igrači su bili Neuer,Boateng i Javi po meni.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 19:35

Neznam za vas koji ste gledali na HRTu ili Areni... ali ja sam gledao zagrijavanje za ZDFu i 15min prije pocetka Mandzo zgazi djonom Bastija i ovaj na podu zavrsi, doktori oko njega, sepa... mislio sam da je to to... ali su ga nekako uspijli skrpat. :oops:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lennon » 26 svi 2013, 19:39

CroCHEF napisao:Neznam za vas koji ste gledali na HRTu ili Areni... ali ja sam gledao zagrijavanje za ZDFu i 15min prije pocetka Mandzo zgazi djonom Bastija i ovaj na podu zavrsi, doktori oko njega, sepa... mislio sam da je to to... ali su ga nekako uspijli skrpat. :oops:

da vidio sam nešto na faceu sam pratio usput statuse 8-) , možda je i to bio razlog nešto lošije schweinijeve partije.
a jel psiho Klopp pratio naše igrače na zagrijavanju s blokićem? :haha:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 19:40

CroCHEF napisao:Neznam za vas koji ste gledali na HRTu ili Areni... ali ja sam gledao zagrijavanje za ZDFu i 15min prije pocetka Mandzo zgazi djonom Bastija i ovaj na podu zavrsi, doktori oko njega, sepa... mislio sam da je to to... ali su ga nekako uspijli skrpat. :oops:

ma nema sanse da mu noga otpada igrao bi to finale,nakon tigra (Effenberg) imamo novog tigrica ne laje toliko i ne ujeda al zadaje strah protivnicima na terenu 8-)

ps. si vidio kak je Boatank igrao od 32 min je sepao i sepao i rezao i bo gazen i mlacen,al jednom se igra finale i znao je da van buyten ne smije opet sje stvari (brz okretan napadac) :mrgreen:

btw gledao sam na svim kanalima max tv snimalica zdf recorder, sky laptop.... :lol: :lol: :lol: za sad 4 x pogledao,al sexa nikad dosta :hehe:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 19:44

Grosskreutz je valjda 20 min sa slomljenom nogom igrao.

Ma Bastinator Sexsteiger je napokon osvojio tu jebenu titulu, nema više pametovanja od Effenberga i sličnih da je šević itd...

Napravit će puno veću karijeru od Effea. :a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 19:47

A je bio gušt Fergusona vidit kako gleda dok mi osvajamo titulu na Wembleyu. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 26 svi 2013, 19:50

Lijepa naslovnca
Slika
(pukni link sutra ako nabavis pdf)

ipak nije pukla
samo nagnjecenje
https://twitter.com/BVB/status/338712925902618624

Jos je SAF morao predat MOTM nagradu Robbenu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 26 svi 2013, 19:50

The Scarface napisao:Grosskreutz je valjda 20 min sa slomljenom nogom igrao.

Ma Bastinator Sexsteiger je napokon osvojio tu jebenu titulu, nema više pametovanja od Effenberga i sličnih da je šević itd...

:bravo:
Istina. On i Lahm 16 godina skupa u klubu, od mlađih kategorija do prve selekcije i konačno su dobili to što su željeli, kao svojevremeno Kahn i Effenberg.

Sigurno da će napraviti veću, a već je napravio daleko veću karijeru od Effea ako mene pitaš. Ostaje mu samo uzeti zlato sa reprezentacijom i to je to.

Jedino mu kao karakter i osobnost ne može i neće parirati. Ovaj je ipak prevelik, bio rođen da bude to što je bio, kao i Kahn. Ovi naši trenutni nisu ta sorta ljudi i ne mogu to biti. No kao igrači već jesu i još će napraviti da budu dalje od njega.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 19:57

tog se i bojim sad kad ga boli tuki za dokazivanjem i kad se opusti možda počne zabijat kao balack 2003 ili schol 1998/99 8-)

al najbitnije od svega je da dovedemo svjezu krv (Gotze,Lewa) koji ce ih tjerat da osvoje za njih novu LP-a jel svi vidimo sto se desilo barci vec 2 sezone za redom ,a ak oces odbranit trofej moras imat impuls od pocetka do kraja turnira

kako god bilo lijepo je vrijeme pred nasom ekipom,ak netko može odbranit konacno LP-a onda je to Bayern Munchen,uz svjezu krv,pravilno rotitanje,pravo tempiranje forme i noera na golu samo je nebo granica 8-)

P.S.

feguson daje trofej igraca utakmice Robbenu koji ga je 2010 ostavio bez trofeja,a kojeg je 2005 htio dovest iz PSV-a , neprocjenjivo i hvala ku...da je matori ak vec nije odapeo :lol: nek je otisao iz man u jer je vec i vragu dosadio :mrgreen:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la The Scarface » 26 svi 2013, 20:01

FCB_general napisao:

:bravo:
Istina. On i Lahm 16 godina skupa u klubu, od mlađih kategorija do prve selekcije i konačno su dobili to što su željeli, kao svojevremeno Kahn i Effenberg.

Sigurno da će napraviti veću, a već je napravio daleko veću karijeru od Effea ako mene pitaš. Ostaje mu samo uzeti zlato sa reprezentacijom i to je to.

Jedino mu kao karakter i osobnost ne može i neće parirati. Ovaj je ipak prevelik, bio rođen da bude to što je bio, kao i Kahn. Ovi naši trenutni nisu ta sorta ljudi i ne mogu to biti. No kao igrači već jesu i još će napraviti da budu dalje od njega.

To i nije toliko bitno kod ocjenjivanja igrača, to su stvari koje imaju veze sa simpatijama prema pojedinom igraču zbog karakternih karakteristika. Po mom mišljenju se tom elementu ponekad pridaje previše važnosti, najbitniji su nogometni kriteriji. I ja sam u prošlosti često previše kritizirao Bastia i Lahma zbog toga, jebiga ljutnja nakon izgubljenih utakmica itd..

Basti je "naš" igrač i siguran sam da će i sljedeće godine odigrati super sezonu i napokon i najvećim kritičarima pokazat da spada u sami svjetski nogometni vrh.

Daj postajte sliku/video SAFčine i Robbena, nisam to vidio.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 svi 2013, 20:04

sto se tice karizme ak pep nest treba napravit to je dat traku Bastianu jer je bez obzira koliko lahm bio dobar nije on taj voda na terenu,kapetan mora bit u 70 % slucajeva na centru (maldini,srna,cafu izuzetci) i ipak ima vise staza u Bayernu od Lahma (posudba u stuttgart) ovaj ucio zanat od ballacka,mvb,ze roberta,kahna,tako da treba promjena kapetana,al opet to bi uznemirilo duhove u svlacionici i elf-u tako da ne vjerujem da ce Uli to dopustit Guardioli iako bi bio to fenomenalan potez a lahm nije taj tip osobe da b se durio,dapace mislim da bi mu bilo draze da skine taj teret s leda :D

jel ak pogledamo povijest kapetana svi su bili na centru osim legende kahna Mathaus,Effe,,Ballack,Mvb smile44 (tad je bastian trebao je dobit)
bavarac
Vječiti optimist

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka