The Scarface napisao:Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.

The Scarface napisao:Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.
The Scarface napisao:Martinez opet sa solidnom partijom, očekujem uskoro bolja njegova izdanja jer bi moglo doć do medijske halabuke.

anton 1983 napisao:The Scarface napisao:Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.
Kao amater nebi, ali kao sudac bi. Problem je u tome što je Lahm mali igrač,pa onda on kao takav ima drugačije dispozicije od jednog Gomeza. da je neki lik tako Gomeza gurnuo, e onda bi se to tretiralo kao simuliranje. Zato igrače tipa Lahm moraš "nježnije pipkati", ne bi li te sudac kaznio![]()
Lik ga je gurnuo s leđa, a da nije postojala šansa da dođe do lopte i još je Lahm prošao...

The Scarface napisao:
Nisam nikad čuo da sudac pri suđenju penala treba uzeti u obzir tjelesnu građu igrača nad kojim je napravljen faul. Kao što sam rekao po meni je ono bilo premalo za faul, Martinez je puno više gurnuo onog čelavca u jednoj situaciji pa nije bio dosuđen faul.

The Scarface napisao:Da prostiš Antone ali ovdje si ga pošteno izkenjao.![]()
Nisam nikad čuo da sudac pri suđenju penala treba uzeti u obzir tjelesnu građu igrača nad kojim je napravljen faul. Kao što sam rekao po meni je ono bilo premalo za faul, Martinez je puno više gurnuo onog čelavca u jednoj situaciji pa nije bio dosuđen faul.
I za sve one koji kenjaju po Martinezu nakon ovih par tekmi poruka : "Strpljen spašen."
Igra na specifičnoj poziciji te od njega ne možemo očekivati da instant proigra kao Robben ili Ribery.

TiLe napisao:slažem se za penal. više se lahm bacio nego što ga je ovaj stvarno gurnuo, al eto sreća je da je sudac nasjeo jer inače nikad ne bi gol zabili.
za martineza se ne slažem. nitko od njega ne očekuje da igra ko ribery, al isto tako ne očekujem ni ovako jadne predstave, i to otakd je došao. od igrača koji vrijedi 40 M očekujem više, puno više.

The Scarface napisao:
Pitanje za forumaše, kakav vam je Shaq večeras bio ?

The Scarface napisao:Pitanje za forumaše, kakav vam je Shaq večeras bio ?

cruz napisao:"Ersten Diagnosen zufolge musste Ribéry wegen einer Muskelverhärtung passen."
stvrdnuće mišića

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost