(23.10.2012)OSC Lille - FC Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Badstuber
9
10%
Boateng
3
3%
Dante
7
8%
Lahm
9
10%
Buyten
1
1%
Rafinha
1
1%
Alaba
8
9%
Martinez
6
7%
Luis Guistavo
3
3%
Can
1
1%
Tymo
1
1%
Schweini
8
9%
Ribery
8
9%
Kroos
6
7%
Shaqiri
4
4%
Muller
8
9%
Mandžukić
6
7%
Pizarro
1
1%

Ukupno glasova : 90

Re: (23.10.2012)OSC Lille - FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2012, 21:45

3 boda su tu i to je najvažnije, na igru ne treba toliko kritično gledati jer sam siguran da bi potegli u drugom poluvremenu da je bilo potrebno.

Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.

Martinez opet sa solidnom partijom, očekujem uskoro bolja njegova izdanja jer bi moglo doć do medijske halabuke.

P.S.

Lille je igrao strašno prljavo, još jedan propust suca koji je to dopuštao.
Zadnja izmjena: The Scarface; 23 lis 2012, 21:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 lis 2012, 21:45

"Ersten Diagnosen zufolge musste Ribéry wegen einer Muskelverhärtung passen."

stvrdnuće mišića
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 23 lis 2012, 21:50

The Scarface napisao:Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.

Kasnije nije dosudio cisti penal zbog igranja rukom, pa mu je oprosteno. :)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2012, 21:51

The Scarface napisao:Po meni ono nije bio penal na Lahmu, osobno nikad ono ne bi sudio.

Kao amater nebi, ali kao sudac bi. Problem je u tome što je Lahm mali igrač,pa onda on kao takav ima drugačije dispozicije od jednog Gomeza. da je neki lik tako Gomeza gurnuo, e onda bi se to tretiralo kao simuliranje. Zato igrače tipa Lahm moraš "nježnije pipkati", ne bi li te sudac kaznio :mrgreen:

Lik ga je gurnuo s leđa, a da nije postojala šansa da dođe do lopte i još je Lahm prošao...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 23 lis 2012, 21:52

Ja prezadovoljan. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2012, 21:57

The Scarface napisao:Martinez opet sa solidnom partijom, očekujem uskoro bolja njegova izdanja jer bi moglo doć do medijske halabuke.

To je istina, no piak ne igra u kontinuitetu i kasno se pridržio pripremama. Postavljalo se i pitanje da li je on ustvari fit. Ipak mora se reči da je on tek došao u ekipu i normalno je da nemre sa svima super surađivati, pogotovo u utakmici kakva se odigrala danas...

PS gade mi se ovi bjeli dresovi po lepom vremenu. Izgledamo ko pajceki koji su se valjali u blatu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 23 lis 2012, 21:57

nije ovo brate ništa valjalo. dok u bl razaramo u lp imam osjećaj kao da igramo preko neke stvari.
zasada se provlačimo, al nisam nimalo zadovoljan.
također skidam kapu upravi bilbaa jer su nam igrača koji vrijedi 10 M utrpali za 40. svaka čast :smajl007:
imao sam vjeru u martineza i nadao sam se da će biti nešto od njega, al sve je očiglednije da neće.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2012, 21:58

anton 1983 napisao:

Kao amater nebi, ali kao sudac bi. Problem je u tome što je Lahm mali igrač,pa onda on kao takav ima drugačije dispozicije od jednog Gomeza. da je neki lik tako Gomeza gurnuo, e onda bi se to tretiralo kao simuliranje. Zato igrače tipa Lahm moraš "nježnije pipkati", ne bi li te sudac kaznio :mrgreen:

Lik ga je gurnuo s leđa, a da nije postojala šansa da dođe do lopte i još je Lahm prošao...

Da prostiš Antone ali ovdje si ga pošteno izkenjao. :D

Nisam nikad čuo da sudac pri suđenju penala treba uzeti u obzir tjelesnu građu igrača nad kojim je napravljen faul. Kao što sam rekao po meni je ono bilo premalo za faul, Martinez je puno više gurnuo onog čelavca u jednoj situaciji pa nije bio dosuđen faul.

I za sve one koji kenjaju po Martinezu nakon ovih par tekmi poruka : "Strpljen spašen."
Igra na specifičnoj poziciji te od njega ne možemo očekivati da instant proigra kao Robben ili Ribery.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2012, 22:04

The Scarface napisao:
Nisam nikad čuo da sudac pri suđenju penala treba uzeti u obzir tjelesnu građu igrača nad kojim je napravljen faul. Kao što sam rekao po meni je ono bilo premalo za faul, Martinez je puno više gurnuo onog čelavca u jednoj situaciji pa nije bio dosuđen faul.

Krivo si shvatio. Nije isto kada igrača Lahmove konstitucije gurneš istom silinom kao kad guraš Gomeza. Lahm u tom slučaju više leti. Ako obračaš pozornost na velike napadače, kao što je to bio naš Toni, uočit ćeš da se tim napadačima jako često sudi faul samo zato kaj su veliki i kad se na njih zaleću igrači, odbijaju se za razilku od manjih napadača, a oni ne rade ništa nelegalno.

Znam da tebi nije dovoljno, ali ja osobno takve penale mam sudim kao što bi po pravilima trebao svaki sudac. Zato sam i rekao, ti ne, ali sudac da. A takvo igranje podsječa me na talijane. Znaći ja ću tebe dovoljno pipnuti da te sjebem, a to u biti nesmijem, a sudat će to popušiti jer to "nije dovoljno". Dovoljno nije kada Martinez stavi ruku na onog čelaFca, ali onaj majmun je Lahma sa leđa znači iza njega je stajo, gurnuo.

NO PIPING!!!!

PS:

U jednom trenutku je komentator na Areni Sport rekao slijedeče:

Bayern igra pragmatično kao da su Talijani!

Uznemirio sam se! smile31
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la TiLe » 23 lis 2012, 22:06

The Scarface napisao:Da prostiš Antone ali ovdje si ga pošteno izkenjao. :D

I za sve one koji kenjaju po Martinezu nakon ovih par tekmi poruka : "Strpljen spašen."
Igra na specifičnoj poziciji te od njega ne možemo očekivati da instant proigra kao Robben ili Ribery.

slažem se za penal. više se lahm bacio nego što ga je ovaj stvarno gurnuo, al eto sreća je da je sudac nasjeo jer inače nikad ne bi gol zabili.
za martineza se ne slažem. nitko od njega ne očekuje da igra ko ribery, al isto tako ne očekujem ni ovako jadne predstave, i to otakd je došao. od igrača koji vrijedi 40 M očekujem više, puno više.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2012, 22:08

TiLe napisao:slažem se za penal. više se lahm bacio nego što ga je ovaj stvarno gurnuo, al eto sreća je da je sudac nasjeo jer inače nikad ne bi gol zabili.
za martineza se ne slažem. nitko od njega ne očekuje da igra ko ribery, al isto tako ne očekujem ni ovako jadne predstave, i to otakd je došao. od igrača koji vrijedi 40 M očekujem više, puno više.

Ja recimo ne. Zašto ne? Iako Schwini nije plačen te noFce procijenilo ga se svojevremeno na 50 miljona eura,pa je i on znao odigrati zakurac. Druga je stvar što odšteta neki puta navijače može nagnati da stvore krivo mišljenje.

PS i svi znamo da on ne vrijedi 40 milja, ali smo to morali platiti. Pitanje koje bi si ti trebao postaviti je, dal on igra kao igrač koji vrijedi 25...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2012, 22:08

Kao što sam rekao po mom mišljenju ono nije penal, po tvome jest tako da nema o čemu više pričat.

Pitanje za forumaše, kakav vam je Shaq večeras bio ?
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 23 lis 2012, 22:11

The Scarface napisao:

Pitanje za forumaše, kakav vam je Shaq večeras bio ?

utopio se u sivilo ekipe. po meni prolazne ocjene dobivaju muller, kroos, lahm i boateng (i ribery naravno, al nažalost prerano je izašao). ostalo sve nula.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 23 lis 2012, 22:12

Dobro je da smo dobili ovaj proljev. Oduševljen sam našim načinom igre. Ovo je ono što sam prizivao - Fergusonština. Najbolji način prolaženja skupine LP.

The Scarface napisao:Pitanje za forumaše, kakav vam je Shaq večeras bio ?

Smećast.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 23 lis 2012, 22:15

cruz napisao:"Ersten Diagnosen zufolge musste Ribéry wegen einer Muskelverhärtung passen."

stvrdnuće mišića

Auf Sky sagten sie grade, Ribery hat sofort nach dem Spiel eine Spritzenkur mit 16 Spritzen bekommen.

Dobio 16 injekcija poslije tekme i vozi dalje. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka