(02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

Bayern u najjačoj ligi na svijetu...

Prvih 11

Anketa je završila: 03 lis 2012, 08:21.

Badstuber
10
8%
Boateng
12
10%
Dante
11
9%
Lahm
8
7%
Buyten
1
1%
Rafinha
3
3%
Martinez
9
8%
Luis Guistavo
4
3%
Can
3
3%
Tymo
1
1%
Schweini
5
4%
Ribery
11
9%
Kroos
9
8%
Shaqiri
10
8%
Muller
9
8%
Mandžukić
9
8%
Pizarro
3
3%

Ukupno glasova : 118

Re: (02/09/2012) FC BATE Barysaw -:- FC Bayern München

PostPostao/la Murta » 02 lis 2012, 22:09

Da smo cijelu utakmicu odigrali kao prvih 75', rekao bih da je to zajebano gostovanje na istoku, da smo umorni, da smo igrali protiv bunkera... i nikom ništa. BMK kad ionak prolazimo.

Ali kad smo počeli igrati nakon drugog gola BATE-a, malo je reć da sam popizdio. Motivacija NULA. Nije da mi ne možemo, nego ne želimo. To je ono što ja ne trpim. :neee: Jedva čekam Sammerovu izjavu. :twisted:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:10

M
I
R
K
O

S
L
O
M
K
A

:navijac: :navijac:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2012, 22:12

nele-BHF napisao: Generale, nemoj me ljutiti molim te sa tim "prioritetom".

Kako da jedna ovakva ekipa ide samo na domaće prvenstvo? Kakoo jebem mu? Čemu takav stav prema LP? Zašto misliš da ćemo toliko biti bolji u BL ako ispadnemo u LP? Dvije utakmice sedmično, a nije ni toliko, nije ništa za ovakve igrače, tako da, nemoj mi toga ljubim te.

Šta te ja imam s time ljutiti? Moje želje se ne moraju uklapati sa željama ostalih forumaša.

Mene Europa ne zanima ni ne uzbuđuje ove godine. Dogurati do četvrtzavršnice samo zbog love i što se mene tiče, auf wieder sehen. Dosta mi je 2010. i posebice ove 2012. godine. Hoću da Bayern spere svu ljagu sa svog imena u svojoj zemlji, a 2012. je debakl napravio kakav se ne pamti od davnina. Poniženje u kupu, posustajanje u prvenstvu nakon izvrsne jeseni zbog minhenskog finala... Nema toga više kod mene. Ti drkaj na CL i nadaj se, a ja ću radije pratiti Bayern da vidim može li s ovim kadrom nadmašiti šetanje prvenstvom iz 2008. Grlom u jagode ne može se nikako. :no:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 02 lis 2012, 22:18

nele-BHF napisao:M
I
R
K
O

S
L
O
M
K
A

Nele, nisi mi baš jasTan, što bi Anton rekao. :D Prvo ti nas kritikuješ da li smo normalni što kukamo zbog ovog poraza, kao ništa strašno, mora se i to desiti nekada. A, sada pišeš ime drugog trenera, pozivajući na neki način na smjenu Osrama i to zbog baš tog JEDNOG poraza. :lol: :lol: :lol:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2012, 22:19

nele-BHF napisao:KAŽETE BAYERN PODCJENIO BATEEEEEE ?????? :shock: :shock: :shock:

Alo momak, danas je 2.10.2012., ne 20.4.2013. Fale nam 3 igrača, a opet se ovo može riješiti i pokriti, da ne kažem i s ovime odigrati za pobjedu od 1:0. Naravno da podcjenjivanje, kakva je to psihologija na terenu??????

Murta je napisao upravo ono što je svatko vidio večeras. Najednom mi zabijemo gol u 91. minuti, a cijelu utakmicu(preko 70% utakmice) kao da gledam 2 ekipe koje igraju na +40°C u 16-17h kako se bore s vremenskim uvjetima i umorom, gdje ona slabija ekipa u boljoj poziciji stoji.

Mi došli na kolodvor, vlak već 300m dalje otišao, a mi sad idemo trčati za njim. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:20

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao: Generale, nemoj me ljutiti molim te sa tim "prioritetom".

Kako da jedna ovakva ekipa ide samo na domaće prvenstvo? Kakoo jebem mu? Čemu takav stav prema LP? Zašto misliš da ćemo toliko biti bolji u BL ako ispadnemo u LP? Dvije utakmice sedmično, a nije ni toliko, nije ništa za ovakve igrače, tako da, nemoj mi toga ljubim te.

Šta te ja imam s time ljutiti? Moje želje se ne moraju uklapati sa željama ostalih forumaša.

Mene Europa ne zanima ni ne uzbuđuje ove godine. Dogurati do četvrtzavršnice samo zbog love i što se mene tiče, auf wieder sehen. Dosta mi je 2010. i posebice ove 2012. godine. Hoću da Bayern spere svu ljagu sa svog imena u svojoj zemlji, a 2012. je debakl napravio kakav se ne pamti od davnina. Poniženje u kupu, posustajanje u prvenstvu nakon izvrsne jeseni zbog minhenskog finala... Nema toga više kod mene. Ti drkaj na CL i nadaj se, a ja ću radije pratiti Bayern da vidim može li s ovim kadrom nadmašiti šetanje prvenstvom iz 2008. Grlom u jagode ne može se nikako. :no:

Ljuti me jer teško da mogu razumiti takvo mišljenje.

Ja ne drkam na LP, drkam na Bayern. Ove sezone sa pola snage mi uzimamo prvenstvo jer sada smo takva ekipa. Jedna utakmica svake druge sedmice neće predstavljati nikakav problem za BL. LP nam ne mora biti prioritet ali nema potrebe ni za totalnim opuštanjem.

Prošle sezone nismo izgubili prvenstvo zbog finala LP nego zbog poraza od Borusia, i zbog forme jedne od Borusije.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:24

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:KAŽETE BAYERN PODCJENIO BATEEEEEE ?????? :shock: :shock: :shock:

Alo momak, danas je 2.10.2012., ne 20.4.2013. Fale nam 3 igrača, a opet se ovo može riješiti i pokriti, da ne kažem i s ovime odigrati za pobjedu od 1:0. Naravno da podcjenjivanje, kakva je to psihologija na terenu??????

Murta je napisao upravo ono što je svatko vidio večeras. Najednom mi zabijemo gol u 91. minuti, a cijelu utakmicu(preko 70% utakmice) kao da gledam 2 ekipe koje igraju na +40°C u 16-17h kako se bore s vremenskim uvjetima i umorom, gdje ona slabija ekipa u boljoj poziciji stoji.

Mi došli na kolodvor, vlak već 300m dalje otišao, a mi sad idemo trčati za njim. :roll:

A pitatel' se kako je BATE igrao do 75 minute, i od 75 minute? Haman da ne.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Axe » 02 lis 2012, 22:24

Jebiga, nista od sezone bez poraza, ali kad malo bolje razmislim u Bundeski smo jos uvijek bez poraza, tako da cemo se od danas vaditi na taj nacin, dok i tamo ne dobijemo po pičci. :D

Treba pola ovih igraca otpustiti, nemaju oni blage. :lol: :lol:

Ova me tekma podsjeti na onu sa Napolijem, kada je jedna velika serija prekinuta a od tad su kola krenula nizbrdo, ali se nadam da ove godine to nece biti slucaj i da ce se iz ovakvih utakmica izlaziti jaci.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la TiLe » 02 lis 2012, 22:25

nele-BHF napisao:
On jedini dao gol, namjestio par puta saigračima za gol, i opet se on PRVI kritikuje, a drugi se prešute?

To što predlibla 4-5 igrača, a njegovi saigrači ostaju iza njega i niti se pokušavaju otkriti, pa on nema onda šta raditi, i opet se on PRVI kritikuje?

nije istina da se samo riberyja kritizira, a da se druge "prešućuje" kako kažeš. cijela ekipa je bila kriminalna uključujući i njega. e sad ako ti smatraš da je on večeras odigrao dobru utakmicu, onda ti i ja nemamo isti pogled na nogomet.
on je naš glavni i najbolji igrač i od njega očekujem bolje partije. zbog toga ga i kritiziram.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:27

Miki napisao:
nele-BHF napisao:M.S.

Nele, nisi mi baš jasTan, što bi Anton rekao. :D Prvo ti nas kritikuješ da li smo normalni što kukamo zbog ovog poraza, kao ništa strašno, mora se i to desiti nekada. A, sada pišeš ime drugog trenera, pozivajući na neki način na smjenu Osrama i to zbog baš tog JEDNOG poraza. :lol: :lol: :lol:

Ma to je samo da se dignemo za par LEVELa više. :D
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:28

TiLe napisao:
nele-BHF napisao:
On jedini dao gol, namjestio par puta saigračima za gol, i opet se on PRVI kritikuje, a drugi se prešute?

To što predlibla 4-5 igrača, a njegovi saigrači ostaju iza njega i niti se pokušavaju otkriti, pa on nema onda šta raditi, i opet se on PRVI kritikuje?

nije istina da se samo riberyja kritizira, a da se druge "prešućuje" kako kažeš. cijela ekipa je bila kriminalna uključujući i njega. e sad ako ti smatraš da je on večeras odigrao dobru utakmicu, onda ti i ja nemamo isti pogled na nogomet.
on je naš glavni i najbolji igrač i od njega očekujem bolje partije. zbog toga ga i kritiziram.

Ma da, ali kad se kritizira Ribery, a ne spomene se Kroos, Muller, LG, Martinez, Manđo e to je onda grihota. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2012, 22:30

nele-BHF napisao:Ljuti me jer teško da mogu razumiti takvo mišljenje.

Ja ne drkam na LP, drkam na Bayern. Ove sezone sa pola snage mi uzimamo prvenstvo jer sada smo takva ekipa.

To ćemo još vidjeti. Prošle sezone sam ja takvo mišljenje imao kad sam vidio kakav smo kadar imali, pa smo popušili. Sad iako imamo još jači kadar, ovaj put će se morati puno raditi i čak pričekati do kraja, jer uspjeli smo po 3. put u Bundesligi nakon jesenskog dijela na 1. mjestu ne biti prvaci.

nele-BHF napisao:A pitatel' se kako je BATE igrao do 75 minute, i od 75 minute? Haman da ne.

Šta nas briga za BATE? Ne navijamo mi za BATE da se tu nešto pitamo kako su oni igrali. S perspektive njih, igrali su fantastično, za čistu desetku. :mrgreen: Oni imaju 3 boda iz ove utakmice i baš njih briga kako su igrali protiv 2. ekipe u Europi kad pogledaju koliko im je ovo velika pobjeda.

Axe napisao:nista od sezone bez poraza, ali kad malo bolje razmislim u Bundeski smo jos uvijek bez poraza

Sezona bez poraza se misli samo pod Bundesligom i ničim više. ;) U Europi moraš barem jednu-dvije utakmice izgubiti po sezoni, upravo poput Cityja prošle sezone i jedne tekme u K.O. fazi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 02 lis 2012, 22:34

Pa briga nas za BATE legendo. Nismo mi imali drugačiji pristup do 75' i od 75'. :bravo: Možda za nijansu drugačiji, i to zbog IZMJENA.

Sezona bez poraza u BL će se ostvariti ove sezone, Generale, bez brige legendo. :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 03 lis 2012, 01:03

nele-BHF napisao:

Ja ne drkam na LP, drkam na Bayern. Ove sezone sa pola snage mi uzimamo prvenstvo jer sada smo takva ekipa. Jedna utakmica svake druge sedmice neće predstavljati nikakav problem za BL. LP nam ne mora biti prioritet ali nema potrebe ni za totalnim opuštanjem.

Prošle sezone nismo izgubili prvenstvo zbog finala LP nego zbog poraza od Borusia, i zbog forme jedne od Borusije.

Nele prijatelju moj ne zaboravi da smo mi danas po pricama morali dobit Bate sa 3 ekipom pa smo se jako veselo proveli i sa prvom. Nemojte suditi prije kraja ili dok jos teoretski nije gotovo, takav stav nikad nisam volio. Prvo nek mi uzmemo to prvenstvo pa cemo onda pricat da smo ga uzeli s pol snage, ne treba se hvalit previse pa pasti na beton, nesto slicno kao i prosle godine.

I neznam kako vama al ja jos uvijek nemam onaj neki naboj i silnu zelju za gledanjem Bayerna u LP, prosla sezona jos uvijek utjece na mene.

EDIT: skuzio sam u zadnje vrijeme da nas svaka ekipa nadtrci barem po statistici kao i u danjasnjem slucaju, mi stalno napadamo, al samo nam lopta kruzi dok igraci stoje, malo vise trke po terenu ne bi skodilo kao kod 70. min. negdje kad smo ih stisli. Opet ce neko reci igraju bunker pa lopta kruzi i igraci se ne pomicu, ali kak onda uvijek primio taj rani gol i onda se moramo mucit s tim, svaki put kao da nas neko iznenadi, a vec smo sami svjesni sta se dogada nakon tog iznenadenja.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 03 lis 2012, 08:30

Loša utakmica Bayerna, bez trke i s previše grešaka i nezainteresiranosti.

Bate Borisov :legendo: ljudi su čvrsti i organizirani u obrani, u napadu (tj. kontrama) Ice Cold, ekipa sa glavom i repom, sad me ne čudi što su dobili Bayerna i Lille-a.

Neću o tekmi ništa pričati, sve ste rekli i spomenuli ste prave igrače koji su odigrali za kurac, a sviđa mi se što je spomenuto da igrači jednostavno ne trče, to je nažalost istina, sinoć su od pustog netrčanja djelovali bezidejno.

prava van Gaalovska utakmica :D

nema veze, ovaj poraz bi trebao razdrmati ekipu, tako da će sada maximalan fokus biti na tekme BL-e.. :bravo:

znate ša je meni pomoglo odmah nakon što sam isključio stream?
ovo
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OCFj9lf8IQE[/youtube]

ein oder zwei diese spieler ware schwach wie eine flasche leeeeeeer
samstag mussen zeigen jetzt ich will, alleine spiel gewinnen :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka