Ali kad smo počeli igrati nakon drugog gola BATE-a, malo je reć da sam popizdio. Motivacija NULA. Nije da mi ne možemo, nego ne želimo. To je ono što ja ne trpim.
Jedva čekam Sammerovu izjavu.
Jedva čekam Sammerovu izjavu. 
nele-BHF napisao: Generale, nemoj me ljutiti molim te sa tim "prioritetom".
Kako da jedna ovakva ekipa ide samo na domaće prvenstvo? Kakoo jebem mu? Čemu takav stav prema LP? Zašto misliš da ćemo toliko biti bolji u BL ako ispadnemo u LP? Dvije utakmice sedmično, a nije ni toliko, nije ništa za ovakve igrače, tako da, nemoj mi toga ljubim te.

nele-BHF napisao:M
I
R
K
O
S
L
O
M
K
A
![]()
nele-BHF napisao:KAŽETE BAYERN PODCJENIO BATEEEEEE ??????![]()
![]()
![]()

FCB_general napisao:nele-BHF napisao: Generale, nemoj me ljutiti molim te sa tim "prioritetom".
Kako da jedna ovakva ekipa ide samo na domaće prvenstvo? Kakoo jebem mu? Čemu takav stav prema LP? Zašto misliš da ćemo toliko biti bolji u BL ako ispadnemo u LP? Dvije utakmice sedmično, a nije ni toliko, nije ništa za ovakve igrače, tako da, nemoj mi toga ljubim te.
Šta te ja imam s time ljutiti? Moje želje se ne moraju uklapati sa željama ostalih forumaša.
Mene Europa ne zanima ni ne uzbuđuje ove godine. Dogurati do četvrtzavršnice samo zbog love i što se mene tiče, auf wieder sehen. Dosta mi je 2010. i posebice ove 2012. godine. Hoću da Bayern spere svu ljagu sa svog imena u svojoj zemlji, a 2012. je debakl napravio kakav se ne pamti od davnina. Poniženje u kupu, posustajanje u prvenstvu nakon izvrsne jeseni zbog minhenskog finala... Nema toga više kod mene. Ti drkaj na CL i nadaj se, a ja ću radije pratiti Bayern da vidim može li s ovim kadrom nadmašiti šetanje prvenstvom iz 2008. Grlom u jagode ne može se nikako.
FCB_general napisao:nele-BHF napisao:KAŽETE BAYERN PODCJENIO BATEEEEEE ??????![]()
![]()
![]()
Alo momak, danas je 2.10.2012., ne 20.4.2013. Fale nam 3 igrača, a opet se ovo može riješiti i pokriti, da ne kažem i s ovime odigrati za pobjedu od 1:0. Naravno da podcjenjivanje, kakva je to psihologija na terenu??????
Murta je napisao upravo ono što je svatko vidio večeras. Najednom mi zabijemo gol u 91. minuti, a cijelu utakmicu(preko 70% utakmice) kao da gledam 2 ekipe koje igraju na +40°C u 16-17h kako se bore s vremenskim uvjetima i umorom, gdje ona slabija ekipa u boljoj poziciji stoji.
Mi došli na kolodvor, vlak već 300m dalje otišao, a mi sad idemo trčati za njim.

nele-BHF napisao:
On jedini dao gol, namjestio par puta saigračima za gol, i opet se on PRVI kritikuje, a drugi se prešute?
To što predlibla 4-5 igrača, a njegovi saigrači ostaju iza njega i niti se pokušavaju otkriti, pa on nema onda šta raditi, i opet se on PRVI kritikuje?

Miki napisao:nele-BHF napisao:M.S.
![]()
Nele, nisi mi baš jasTan, što bi Anton rekao.Prvo ti nas kritikuješ da li smo normalni što kukamo zbog ovog poraza, kao ništa strašno, mora se i to desiti nekada. A, sada pišeš ime drugog trenera, pozivajući na neki način na smjenu Osrama i to zbog baš tog JEDNOG poraza.
![]()
![]()
TiLe napisao:nele-BHF napisao:
On jedini dao gol, namjestio par puta saigračima za gol, i opet se on PRVI kritikuje, a drugi se prešute?
To što predlibla 4-5 igrača, a njegovi saigrači ostaju iza njega i niti se pokušavaju otkriti, pa on nema onda šta raditi, i opet se on PRVI kritikuje?
nije istina da se samo riberyja kritizira, a da se druge "prešućuje" kako kažeš. cijela ekipa je bila kriminalna uključujući i njega. e sad ako ti smatraš da je on večeras odigrao dobru utakmicu, onda ti i ja nemamo isti pogled na nogomet.
on je naš glavni i najbolji igrač i od njega očekujem bolje partije. zbog toga ga i kritiziram.
nele-BHF napisao:Ljuti me jer teško da mogu razumiti takvo mišljenje.
Ja ne drkam na LP, drkam na Bayern. Ove sezone sa pola snage mi uzimamo prvenstvo jer sada smo takva ekipa.
nele-BHF napisao:A pitatel' se kako je BATE igrao do 75 minute, i od 75 minute? Haman da ne.
Axe napisao:nista od sezone bez poraza, ali kad malo bolje razmislim u Bundeski smo jos uvijek bez poraza

nele-BHF napisao:
Ja ne drkam na LP, drkam na Bayern. Ove sezone sa pola snage mi uzimamo prvenstvo jer sada smo takva ekipa. Jedna utakmica svake druge sedmice neće predstavljati nikakav problem za BL. LP nam ne mora biti prioritet ali nema potrebe ni za totalnim opuštanjem.
Prošle sezone nismo izgubili prvenstvo zbog finala LP nego zbog poraza od Borusia, i zbog forme jedne od Borusije.

ljudi su čvrsti i organizirani u obrani, u napadu (tj. kontrama) Ice Cold, ekipa sa glavom i repom, sad me ne čudi što su dobili Bayerna i Lille-a.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju