Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la doro » 27 svi 2026, 12:09

Pa za prvih 11.mozemo kupit samo beka lijevog il desnog nist drugo.Ova sezona je za kvalitetnu klupu a ne granate.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 svi 2026, 12:20

anton 1983 napisao:Kad smo već kod drkice, ja ne znam kaj se mora dogoditi da bi ovo bio "zanimljiv" i uzjebitis prelazan rok.

Puno je tu potencijalnih transfer ai pizdarija, ali me to sve skupa ne privlači, jer nema ove godine nekog "Wirtza" ili tak nešto kaj se targetira. Ok Albion je skup, ali ga ne kupujemo kao granatu za prvih 11.

Za sada nema naznaka. Vidit ćemo šta će biti nakon SP.

Ova sadašnja ekipa je dosta dobra realno. Trebala je bit povjesna... Teško je zato tu doć s nekim wow transferom, prije da će se nabavit nekoga koji će najprije biti kao rotacija (kao npr Gordon eto, ili neki drugi koji bude za napad)

E da mi je povirit u budućnost, bar tamo 9. / 10. mjesec i vidit kakvi će biti Musiala i Davies...
Jer da oni procvjetaju i ostanu zdravi, to je ko da smo se punktuell pojačali...

Posebno Davies. Mora klub donijeti odluku di će riskirat:
1. s njegovim ostankom i nadat se da će vratit peak
2. s prodajom i dovođenjem drugoga. (što je gotovo isključeno zbog plaće, ozljeda i time forme)

---

Što se tiče prvog sastava:
Napad nam je gesetzt.
Vezni red - trojica gesetzt, fali još jedan, ali nema tu šlajf potencijala kao Enzo, nema ni smisla sada to raditi.
Obrana - jedino tu možemo vidit. Ali treba prvo prodati jednoga.

Zašto bi Gvardiol bio pametan potez?
Ako Davies opet ne bude dobar - imamo u Jošku dobrog LB.
Ako bi Davies provcjeto - imamo top štopera, boli me briga oće li Tah na klupu. Supermekano je beton.
Dolaskom Joška, Stana i Laimer ne bi trebali više igrat LB, ne moramo stoga dovoditi neke Read-ove i slične skupe bekove.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 svi 2026, 14:18

Tah je bolji stoper ove sezone od Rupe.

Davies je po meni 80% propali igrac samo ga cudo moze spasiti i tu se ne radi samo o bivsoj ozljedi nek je mali u glavi slab.

Vise me brine Musiala mali ima najvecu placu u klubu a van svega je taj mekani stav i bambi mentalitet mu samo odmazu da se digne.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 27 svi 2026, 15:04

Nisam Doro steko dojam da se Musiala nije trudio, ni da mu je mentalitet loš otkad se vratio.

Čitao sam prilog jednog iskusnog fizijatra, di on kaže da nakon takvih ozljeda, gotovo uvijek se pojave dvije stvari: sitne ozljede mišića i što igrač osjeća da ga tijelo ne sluša.

Radi se o psihološkom fenomenu di igrač misli da je stari, kad je u glavi na staroj razini, ali tijelo nije spremno. Kao treba čekat da se podsvijest oslobodi kočnica, koje se manifestiraju kroz krutost pokreta (nema stare žilavosti), mišića i tetiva. A kada zbog toga krenu sitne ozljede - igrače zna baciti u očaj.

Taj fizijatar je oldschool i on kaže da igrači danas previše žure s povratkom, a treneri dobiju od medicinara pogrešne informacije, kao da su igrači spremni a uopće nisu.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 svi 2026, 20:52

Ma sve 5 to znamo svi za manje povrede i psiholoski moment
gdje igrac ima kocnicu u sebi grc da se bude opet jace ozljedio al ne pricam o tome niti o trudu vec Musialin meki plahi karakter koji mu urodjen nije on fajeter nit sirov pa mu to jos vise otezava,takodjer znamo koliko je mladih igraca propalo kad dobilo ogromnu placu i lovu.Pretjerali smo s njim da ga jebes neovisno o ozljedi.

Za Daviesa sam jednistavno osjecao a i mnogi drugi da ga moramo prodat kad vec nismo da ga pustimo free a mi dali top placu ogroman fee koji nije nicime zasluzio koji je btw pokrenuo cjelo sranje s ostalim igracima.

Slicnu gresku al s placom smo napravili sa govnom saneom i napravili lancanu reakciju.

Musiala je imo kolko 6-8 milja placu i preso na 20-25 daj me nemoj jebat pa koda je 7-8g zaredom najbolji i najvazniji igrac Bayerna.

Takve greske su skupe,bio sam za njegov ostanak al ne za tu placu,znam sad bus reko mozda bi preso nekam drugdje pa neka otidje tako se postavljaju zdrave granice.
On je talent itd al nema crtu fajtera ni vodje stoga on meni nikad nebu sjeo kao top kompletni igrac za kojeg necu pitat kolko hoce placu.

Vrijeme ce pokazati dal sam u pravu,Jbg nema vise takvih svaba da su kvaliteta,talent i fajteri a ovih whats upova mi pun kurac ko i svima.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2026, 07:18

Jamal će imati ozbiljan izazov, a možda i problem uklopiti se u ovosezonski Kompanyjev sustav taman i da potpuno se riješi ozljeda i mentalnih blokada i frustracija. Samo se nadam da neće ostati na golemom ugovoru, a onda kvaliteta i daljnji razvoj neispunjen. Čeka ga ozbiljan period od iduće 2 sezone gdje jednostavno mora ostati zdrav kako bi izbjegao fazu stagnacije gdje bi ostao samo na ovoj razini kvalitete do kraja karijere, a možda i regresije ako se ozljede nastave.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 lip 2026, 07:49

Osobno se nimalo ne 'plašim' toga da će Musiala ostat dužan.
Takva kvaliteta neće propasti. Mislim da nema problem s mentalitetom. Jedno je imati mirniju narav ovako, a drugo je performat.

Uvjeren sam kada se oslobodi barijere post-ozljede da će bit ne samo opet klasa, nego će i unutar momčadi postat sve važniji i biti drugima podrška. Puno se krije u njemu što još nismo u potpunosti vidjeli.

Ne mora svaki igrač ni biti lider, evo gledam Olisea koji je teški specijalac, ali zaradio si je ogroman respekt.
Umjetnicima poput Musiale, Olisea itd. treba lider. Ne mora to biti svačija uloga.

----

Iduća sezona je treća od Kompanya.

Prva je bila napredak u odnosu na period prije njega (iako je imao puno ozljeda u važnom dijelu sezone).

Ova prošla/druga sezona je bila jako dobra, naročito zato što je bilo nešto manje ozlijeđenih tijekom prime-time u odnosu na prvu, ali je idalje imao 2-3 važna igrača koja su se dugo oporavljala, samo se Gicbryeva ozljeda dobro osjetila.

Sada, nekako prirodno ide sazrijevanje. Osobno očekujem da će i Kompany prilagoditi stil, naročito zbog Musiale. A s druge strane očekujem da ćemo u Musiali i Daviesu dobiti dva igrača kakva nismo imali u prošloj sezoni.

Znam da su mnogi počeli sumnjat dali je Davies još za Bayerna, dali se Musiala "uklapa". Vidit ćemo oće li klub pojačati tu LB poziciju, ali osobno ne sumnjam u Daviesove kvalitete i nadam se da će se vratit napokon. Jer koliko on može značiti momčadi - to je neprocjenjivo. To zna i trener.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 01 lip 2026, 09:21

U Musialu vjerujem osim sto on mora psihicki sazrijet to mora i trener i takticki znaci o oba ovisi daljnja karijera Jamala.

Davies tu nisam bas tak optimistican jer po meni veci je postotak da bu flop nego hop al nadam se da nece tako biti.

Evo Musiala dao jucer gol za repku kao i Wirtz a tome sam pricao neki dan da bi mu repka mogla pasati a to mu puno znaci za samopuzdanje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 02 lip 2026, 15:35

Ja mislim da oba i dalje vrijede, ali naravno nitko ne može znat što će biti. Veće pouzdanje imam u Musialu djelomično i jer s takvom platom klub ne može dat da sjedi na klupi i njega će se forsat koliko treba. Davies isto puno zarađuje ali lakše će spušit mjesto u prvoj postavi. On se mora riješit tih sitnih ozljedica i možda opet nešt bude od njega kao prije potpisa ugovora. Ne treba ni zaboravit da je dosta stagnirao...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 lip 2026, 16:14

Davies može opet procvjetati i vjerujem da hoće.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lip 2026, 17:53

cruz napisao:Davies može opet procvjetati i vjerujem da hoće.

Ova sezona mu je prijelomna il bu se dignul ili propada.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 03 lip 2026, 08:45

Najgore je imati 2 (bes)korisna igrača na svemirski golemim ugovorima, a ne igraju ti skoro nikako i još stagniraju. To je najgore jer odmah nemaš prostor da ih skoro pa pometeš s konkurencijom koja je tu negdje po kvaliteti, jednako kvalitetna ili još kvalitetnija.

Obojica ne igraju, a dobili su goleme ugovore. Klub od toga nema nikakve koristi, a još manje suigrači i navijači. I nijedan od njih zadnjih godina nije bio gotov proizvod, potencijal do kraja ispunjen, kvalitete izbrušene i razvoj gotov.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2026, 09:34

Ma da, kaj je to fakat baš ono najgore? :haha: :haha: :haha: :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 03 lip 2026, 09:36

anton 1983 napisao:Ma da, kaj je to fakat baš ono najgore? :haha: :haha: :haha: :haha:

Nikako jos gore bi bilo da smo ostavili sanea kak si ti i htio :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 03 lip 2026, 09:38

doro napisao:
anton 1983 napisao:Ma da, kaj je to fakat baš ono najgore? :haha: :haha: :haha: :haha:

Nikako jos gore bi bilo da smo ostavili sanea kak si ti i htio :mrgreen:

Eto viš da može gore...

Al samo dete kreten može izjavit rečenicu bez uzročno posljedičnog sljeda.

Recimo ja sam "htio" ostaviti Sanea zbog razno raznih situacija na tržištu - čak je jedna od njih bila je li Diaz vrijdi 75 milja, za kojeg si ti rekao da radimo glupost kaj ga dovodimo. No u svojoj povjesti nikada nisam napravio flop tipa "treba prodat Robbena" - e to je kristal svih vrhova :lock:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi