anton 1983 napisao:Kad smo već kod drkice, ja ne znam kaj se mora dogoditi da bi ovo bio "zanimljiv" i uzjebitis prelazan rok.
Puno je tu potencijalnih transfer ai pizdarija, ali me to sve skupa ne privlači, jer nema ove godine nekog "Wirtza" ili tak nešto kaj se targetira. Ok Albion je skup, ali ga ne kupujemo kao granatu za prvih 11.
Za sada nema naznaka. Vidit ćemo šta će biti nakon SP.
Ova sadašnja ekipa je dosta dobra realno. Trebala je bit povjesna... Teško je zato tu doć s nekim wow transferom, prije da će se nabavit nekoga koji će najprije biti kao rotacija (kao npr Gordon eto, ili neki drugi koji bude za napad)
E da mi je povirit u budućnost, bar tamo 9. / 10. mjesec i vidit kakvi će biti Musiala i Davies...
Jer da oni procvjetaju i ostanu zdravi, to je ko da smo se punktuell pojačali...
Posebno Davies. Mora klub donijeti odluku di će riskirat:
1. s njegovim ostankom i nadat se da će vratit peak
2. s prodajom i dovođenjem drugoga. (što je gotovo isključeno zbog plaće, ozljeda i time forme)
---
Što se tiče prvog sastava:
Napad nam je gesetzt.
Vezni red - trojica gesetzt, fali još jedan, ali nema tu šlajf potencijala kao Enzo, nema ni smisla sada to raditi.
Obrana - jedino tu možemo vidit. Ali treba prvo prodati jednoga.
Zašto bi Gvardiol bio pametan potez?
Ako Davies opet ne bude dobar - imamo u Jošku dobrog LB.
Ako bi Davies provcjeto - imamo top štopera, boli me briga oće li Tah na klupu. Supermekano je beton.
Dolaskom Joška, Stana i Laimer ne bi trebali više igrat LB, ne moramo stoga dovoditi neke Read-ove i slične skupe bekove.