cruz napisao:pogledam na tm.de (di je označen kao štoper koji može upast kao bek) i statistika kaže (broj utakmica odigranih na određenoj poziciji):
18/19
štoper: 14
bek: 8
17/18
štoper: 15
bek 28
16/17
štoper: 12
bek: 12
15/16
štoper: 18
bek: 3
14/15
štoper: 15
bek: 9
Na svjetskom prvenstvu je svih 8 utakmica odigro na beku.
anton 1983 napisao:
Bio sam nedavno s ivanom komentirao ŠPEK na klupi di neko mora biti nezadovoljan i to je neminovna stvar. Toga mora biti!
Jedno su stvari koje ja želim, a koje Bayern želi. Osobno nisam protiv dovođenja De Lighta pa taman pod cijenu da Sule bude 3. štoper. No u svemu tome imam neke svoje uvjete koje mogu i moram prilagoditi onome što Bayern želi.
Razlog zbog ćega je mene strah De Lighta je to što se bojim da će nam buđet presušiti a da nećemo napraviti neke druge stvari koje smatram potrebnijima!
Meni je opcija u kojoj je Sule na klupi prihvatljiva i prikloniti ću se "bayernovom planu", ako oni to mogu odraditi na način da....

doro napisao:Znaci i statistika pokazuje da je zadnjih 3g. ipak vise bio bek nego stoper kad jos dodamo sve tekme u repki bio bek ipak kristalizira situaciju...odlicno za nas je da u obje kombinacije mali odlican a jos vaznije da bolji bek Od Alabe I bolji stoper Od Hummelsa i Boe zadnjih 3g.
Zato je doveden.
Kako matereti? Klauzula se uplati i sad će netko iz atletica iskeširati ispod stola Rolexu? To je ta logika 

jozotg napisao:Meni se čini da se čeka na kojoj će poziciji Bayer završiti i ako ne ide u LP onda će naši
ponuditi tih 25 milja za Brandta..To je sigurno puno bolje nego otkupljivati Jamesa
A Brandt može igrati i za potrebu oba krila.
A to čekaju i Borussia i Juve ...
Uvjeren sam da su se naši s njim već dogovorili...s

melodyne napisao: @Cruz, moram da priznam da ovo izgleda dosta dobro...

melodyne napisao:
Brandt nas je odbio jedno pet puta... Bio bi dobar transfer i dosta jeftin... Why not mada iskreno ne verujem da ce hteti da predje u Bayern.
@Cruz, moram da priznam da ovo izgleda dosta dobro...
Die Bild berichtet nun, dass siech Papa Jürgen Brandt vor rund drei Wochen, also Anfang/Mitte April, mit BVB-Manager Michael Zorc getroffen habe. Dort soll es um einen Transfer des 23-Jährigen gehen. Und das ist laut dem Blatt nicht die erste schlechte Nachricht für den FC Bayern. Entgegen der Erwartungen sollen die Münchner mit den schwankenden Leistungen sowie der fehlenden „Mia-San-Mia“-Mentalität von ihrem Interesse abgerückt sein. Ob sich die These bestätigt, wird sich zeigen.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju