Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la Red passion » 02 svi 2019, 22:15

https://twitter.com/Bayern_mania/status/1124041386133721089

Neka se nađe i ovo nađe ovdje, mada to treba uzeti s rezervom jer Sport1 mi nije pouzdan pošto voli kuhati senzacije.

https://twitter.com/RalfBosse/status/1123971645885095936
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2019, 06:35

cruz napisao:pogledam na tm.de (di je označen kao štoper koji može upast kao bek) i statistika kaže (broj utakmica odigranih na određenoj poziciji):

18/19
štoper: 14
bek: 8

17/18
štoper: 15
bek 28

16/17
štoper: 12
bek: 12

15/16
štoper: 18
bek: 3

14/15
štoper: 15
bek: 9

Na svjetskom prvenstvu je svih 8 utakmica odigro na beku.

I sad da te ja cruz pitam da mi izvadiš tu statistiku za Mullera, što bi i reko što je on tj. koja pozicija?

Makar kad pogledam koliko je MALO taj Lucas u svojoj karijeri igrao tekmi, dođe mi da se zapitam...

I opet ne razumijem doru! Njega muči nešto jako u njegovom životu da je toliko zatucan i zabrijan!

Ja nemam kaj drugo napisati izuzev da ovo pročita još jednom:

anton 1983 napisao:
Bio sam nedavno s ivanom komentirao ŠPEK na klupi di neko mora biti nezadovoljan i to je neminovna stvar. Toga mora biti!

Jedno su stvari koje ja želim, a koje Bayern želi. Osobno nisam protiv dovođenja De Lighta pa taman pod cijenu da Sule bude 3. štoper. No u svemu tome imam neke svoje uvjete koje mogu i moram prilagoditi onome što Bayern želi.

Razlog zbog ćega je mene strah De Lighta je to što se bojim da će nam buđet presušiti a da nećemo napraviti neke druge stvari koje smatram potrebnijima!

Meni je opcija u kojoj je Sule na klupi prihvatljiva i prikloniti ću se "bayernovom planu", ako oni to mogu odraditi na način da....

Sad ak je tebi bitno za reći da Sule nije taj koji je na klupi već Alaba, ok, ali ovdje je najveći problem BUDŽET!!!!! I onda ja napišem 340 milja, a doro bude mutav i napiše SAMO 300 milja!!! :neee:

I što reč dalje, kako nastaviti kad je svemir puko, a glupi ljudi su još živi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 03 svi 2019, 08:52

Kaj si ti glup il ti slon prdnul u uho?!

Lucas =80
Pavard =35
De Ligt sumnjam da bu doso vjerojatno ide u Barcu = 75
Pepe trzisna vrednost 40 mi Budemo max dali =60-70 milja
Werner=40 ako se odlucimo max a radi se I na manjoj cifri
Bek= free transfer neko iskusniji.

Koliko je to love?!!!

Da ubacis i Jovica a izbacis Wernera opet bi bilo malo vise od 300 milja I koje opcije bi De Ligt ugrozio???

Mi idemo zdrobit okvirno 300 milja sad dal bu to bilo 290 il 315 je manje bitno...najbitnije se rijesit veterana I kukolja te cim bolje sredit kadar I onda ne vise radit greske nego svake godine 1-3 mjesta nadogradit.
Zadnja izmjena: doro; 03 svi 2019, 08:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 svi 2019, 08:54

doro napisao:Znaci i statistika pokazuje da je zadnjih 3g. ipak vise bio bek nego stoper kad jos dodamo sve tekme u repki bio bek ipak kristalizira situaciju...odlicno za nas je da u obje kombinacije mali odlican a jos vaznije da bolji bek Od Alabe I bolji stoper Od Hummelsa i Boe zadnjih 3g.

74 na štoperu, 60 na beku (plus još 8 na SP, to je 68)
nije baš da je igrao više na beku, više je štoper. Tako brojke govore. :idk: Zato je doveden.
Igrao je 3 sezone štopera, 1 sezonu beka i 1 sezonu podjednako obje pozicije.

Svoju najbolju sezonu, onu koja ga je podigla na najviši nivo je pak bila na beku. Tako da, usprkos statistici, ovo je validan argument zašto ga se može ubrajati kao beka.

Ali iz nogometnog stajališta, taktičkog, Hernandez bi trebao igrati ŠTOPERA.
Zašto?

1. Na svijetu nema mnogo toliko žilavih štopera. To nam treba tu smo tanki. Ta osobina je od izuzetne vrijednosti jer

2. Time stvaraš BALANS kada imaš nešto tromijeg partnera (u našem slučaju Hummels, Süle, Boateng). Ovo vrijedi i za Pavarda.

3. Alaba je opet dosta dobar. Igrao je ispod svoje razine može se reć godinama, ali sada je opet dobar. Isto kao i Müller. Svi vi koji kritizirate bi trebali malo AŽURIRATI postavke i objektivno sagledati stvari. Alaba igra dobru sezonu! To je činjenica. Nađite mi 2-3 utakmice di je bio loš i ja automatski prelazim na vašu stranu :bravo: Ne treba biti ZLOPAMTILO kada su se već stvari izmijenile. Alaba je postao oprezniji i kao takav on ima nisku razinu pacera, pogrešnih dodavanja i visok postotak Zweikampfverhalten. Naprijed je uvijek uz Comana i vrijedan je igrač. Možemo se neslagat ali moje mišljenje je da je Alaba opet dobar i konstantan.

----

Još jedna stvar koja me malo živcira.
Hernandez je imao ozljedu, pa šta? Ni prvi ni zadnji. Hoće li je potpuno zaliječiti? Naravno. Hoće li biti odmoran, motiviran i na nivou kad se krene? Naravno. I šta sad?
Vidim da se prebacuje upravi da je možda netko od njih inkasirao na ovom transferu? :haha: Kako matereti? Klauzula se uplati i sad će netko iz atletica iskeširati ispod stola Rolexu? To je ta logika :lol:

Upamtio sam di se nalaze postovi gdje se žuga na Hernandezov transfer. Jedva čekam pritisnuti quote nakon svakog dobrog performansa tog momka. A bome će ih bit. :a045:

Bi li rađe de Ligta od Hernandeza? Možda. Ali ono što je de Ligt ove godine to je u 17/18 bio Hernandez. S tim da Hernandez igra više pozicija, brži je i s lotpom je moćniji, a u obrani je jednako rezolutan.

Čitao sam i glupost "što ga barcelona nije uzela kad je tako dobar?" Kad je to Barcelona zadnji put uzela igrača Atleticu? osim propalog Arde Turana naravno (1992. godine Solera bez odštete istekao ugovor). Barci zbog trenutne garniture baš treba jedan poput de Ligta da dugoročno konkurira Piqueu, oni imaju za lijevog štopera Langleta i Umtitija
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 03 svi 2019, 09:02

Meni se čini da se čeka na kojoj će poziciji Bayer završiti i ako ne ide u LP onda će naši
ponuditi tih 25 milja za Brandta..To je sigurno puno bolje nego otkupljivati Jamesa

A Brandt može igrati i za potrebu oba krila.

A to čekaju i Borussia i Juve ...

Uvjeren sam da su se naši s njim već dogovorili...s
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 03 svi 2019, 09:05

Cruz ja sam naznacio zadnje 3g da je bio vise stoper.

Daj boze da Alaba bude kao nekad davno al mora ga se pritisnut u tom je poanta makar I preventivno.

Nemam ja nista protiv obrane:Alaba-Lucas-Sule-Kimmich al bez slepanja bilo koga....u tom raspletu mi smeta Hummels na klupi jer bi Lucasa I Sulea rotiro sa Pavardom.

U toj kombinaciji nam opet fale 2 igraca jer sa 5 il 6 uc je debilana.

Ak ne dodje De Ligt a vjerojatno nebu a Hummels ide proc koja jos 2 igraca kupit...ziher trebamo desnog beka al koga jos?! Il opet Martineza nabit na rezervnog stopera. :mrgreen:

Nevjerojatno da su ove 2 budale propale kad trebale bit na vrhuncu stoperske karijere(Boa-Humm).
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 03 svi 2019, 09:19

Ne slažem se da je debilno ući sa 6 igrača za obranu, ako tu nema levata poput Rafinhe i omladinskih igrača.
Radi se o 6 igrača koji mogu igrat za Bayern. Bez obzra na lošu sezonu Hummelsa.
Nedavno sam pisao kombinacije i to je po meni to.

Alaba - Lucas - Süle - Kimmich
Lucas - Süle - Pavard - Kimmich
Alaba - Lucas - Pavard - Kimmich
Alaba - Lucas - Süle - Pavard
Alaba - Hummels - Pavard - Kimmich
Lucas - Hummels - Pavard - Kimmich
Lucas - Hummels - Süle - Pavard
itd.

možeš u svakom trenutku tolerirat dva ozljeđena igrača.

A ako se ozljede trojica u isto vrijeme onda jebiga moraš Martineza povlačit, ali ni to nije strašno, kao onda kada su Alaba i Kimmich morali bit štoperski par.

Prednost ovdje je što će maltene svi igrači imati solidan broj utakmica
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 03 svi 2019, 09:20

jozotg napisao:Meni se čini da se čeka na kojoj će poziciji Bayer završiti i ako ne ide u LP onda će naši
ponuditi tih 25 milja za Brandta..To je sigurno puno bolje nego otkupljivati Jamesa

A Brandt može igrati i za potrebu oba krila.

A to čekaju i Borussia i Juve ...

Uvjeren sam da su se naši s njim već dogovorili...s

Brandt nas je odbio jedno pet puta... Bio bi dobar transfer i dosta jeftin... Why not mada iskreno ne verujem da ce hteti da predje u Bayern.

@Cruz, moram da priznam da ovo izgleda dosta dobro... :smile10:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 svi 2019, 09:24

melodyne napisao: @Cruz, moram da priznam da ovo izgleda dosta dobro... :smile10:

To je zato što imaš 6 dobrih igrača (barem na papiru) di dvojica igraju po još jednu poziciju. Na kraju krajeva, ako vidiš da netko (Hummels) ne može više igrati, imaš zimu da dovedeš pojačanje.

Po meni više nema smisla ulagati ovog ljeta u obranu kada klubu treba minicije da dovede igrače za naprijed.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 03 svi 2019, 09:43

tz piše da je "javna tajna" da James odlazi, tj da se želi vratit u real.
Rolex bi ga htio otkupit ali Kovač ne.
Ovo je idalje špekulacija, nema izjave ali zato će bit kada sezona završi.

Problem za Jamesa je što navodno Zidane ne računa na njega.
Juve has entered the chat... :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 03 svi 2019, 09:52

James je doslovno precrtan u Real Madridu čim je Zidane se vratio. Velik je to udarac za Kolumbijca, a treba reći kako će Isco ostati, dovesti se Pogbu, možda i Rabiota, a tu su već Modrić i klinci, vraća se Kovačić...

James jedino u kopernikanskom obratu može dobiti u Realu ono što nije dobio ranije pod Zidaneom. :lol:

Sve će ovisiti o tome jesu li špekulacije oko pregovora Bayerna i Erika ten Haga točne i onda ako je točno, što će Nizozemac reći za Kolumbijca. S Jamesom Rodríguezom čekamo do zadnjeg dana prava otkupa. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 svi 2019, 10:11

James je prekrižen, nemoramo to više spominjati.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lahm » 03 svi 2019, 10:28

melodyne napisao:
Brandt nas je odbio jedno pet puta... Bio bi dobar transfer i dosta jeftin... Why not mada iskreno ne verujem da ce hteti da predje u Bayern.

@Cruz, moram da priznam da ovo izgleda dosta dobro... :smile10:

Nista od njega
Die Bild berichtet nun, dass siech Papa Jürgen Brandt vor rund drei Wochen, also Anfang/Mitte April, mit BVB-Manager Michael Zorc getroffen habe. Dort soll es um einen Transfer des 23-Jährigen gehen. Und das ist laut dem Blatt nicht die erste schlechte Nachricht für den FC Bayern. Entgegen der Erwartungen sollen die Münchner mit den schwankenden Leistungen sowie der fehlenden „Mia-San-Mia“-Mentalität von ihrem Interesse abgerückt sein. Ob sich die These bestätigt, wird sich zeigen.
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la doro » 03 svi 2019, 10:56

Brandt nebu doso...Hames prekrizen jedno 3 puta beton.

@Cruz

Ovo kaj si to napisao je super teorija al praksa je nesto drugo...ozljedi ti se 2 igraca ful realno, jedan radi kartona ne igra I ti nemas nikog ni za slozit momcad a di je rezervni igrac u tom slucaju ak ti netko jako lose bitnu tekmu igra s kim budes zamjenio sa Goretzkom?! Di si uracunao umor I trosenje kadra u tim okolnostima na 3 fronta itd.

Inace Bayern je u 90% slucaja uvijek IMAO duple pozicije al danas moras tu imat 7 igraca I to bez Hummelsa on je kukolj kao igrac I kao osoba....prvo sam malo kritiziro Lowa kaj ga odkantal al kad prespavo skuzio da to pravi job.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 03 svi 2019, 11:24

Kao što je kolega @Lahm lijepo prenio - od Brandta nema ništa. Istu stvar sam sinoć vidio oko 23-godišnjeg veznjaka. Njemu i je nekako mjesto u Jugendmundu.

S Antonom se stvarno slažem da James odlazi u Madrid i onda odmah tamo na transfer-listu kako bi namaknuli novci od nekih 500-550 milijuna eura investicije u remont na 6 novih igrača.
Nama ta saga s njime više ne treba. Volim Jamesa još od doba Monaca, na SP-u je briljirao ali to je prije 5 godina i koga to više uopće briga što je proživljeno. Ali brate mili koliko god te volio postaneš mi nula u očima spram mog Bayerna što jedino ostaje isto, uvijek traje i ostaje najvažnije i über alles.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi