cruz napisao:Tek sad vidim da je nadzorni odbor uručio VETO na transfer Eichhorna, iako su Eberl i Kompany sve dogovorili i dosta se trudili oko malog.
Razlog je (očekivano) - fee.

anton 1983 napisao:Pa tesko je dat ocjenu njegovom radu. Izgleda izvana da bi svatko mogo tak kak on radi. No onda kad vidis kako je Bayern napredovao, opet je pitanje kolko je on zasluzan za takav razvoj.

anton 1983 napisao:E sad pak druga strana price je da je on htio Douea i Xavija dofurat. Zamisli da mu je to bilo dopusteno umjesto Jacksona...
Nije sve crno belo i zato mi je tesko rec kolko je dobar.

melodyne napisao:Nije mi jasTno sta ce biti sa Daviesom i Laimerom... Budemo videli.

cruz napisao:Očito je tu sukob. U 8. mjesecu se odlučuje dal će se produžit ugovor Eberlu.
Čitam da je određen broj nadzornog odbora već protiv produžetka.
Razlozi:
1 - previše troši (odštete, ugovori, produžeci, fees itd)
2 - nije smanjio razinu plaća
3 - manjak komunikacije s odborom, donosi im odluke na stol di su uvjeti već ispregovarani. Ne pita za savjete niti je izgradio ikakav rapport s Rolexom i Ulijem.
Eberl mi je drag, odavno sam ga htio u Bayernu, doveo je fantastične igrače i trenera.
Ali on sam sebe bojkotira time što ne radi ono što mu je rečeno da je jako bitno.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju