Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2026, 19:18

https://x.com/iMiaSanMia/status/2062572077291311200

:yeee:

Slika
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 04 lip 2026, 20:31

Boey je tu jer ga nebumo nikom mogli prodati.Ak nist drugo nek bar bude zdrav i da odigra koju tekmu

FC Bayern and Nathaniel Brown (22) have reached a complete verbal agreement on a summer transfer.

The versatile left-back from Eintracht Frankfurt wants to join Bayern with immediate effect.

Even after very positive talks with Vincent Kompany. A long-term contract until 2031 has already been agreed.

SGE is demanding €60 million. The deal could still fall through because of the transfer fee.

[Via @plettigoal]

Bas me zanjma dal budemo mogli spustit cijenu.
Igrac vredi 37 ovi traze 60 hebeno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 07:50

Tu mi imamo par igraca koji bi Eintrachtu mogli bit zanimljivi i koji bi mozda pristali na trade i tako nam smanjili odstetu, bez da spuse plaTu. Ito, Boey, Zaragoza....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 05 lip 2026, 08:09

Tek sad vidim da je nadzorni odbor uručio VETO na transfer Eichhorna, iako su Eberl i Kompany sve dogovorili i dosta se trudili oko malog.

Razlog je (očekivano) - fee.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 lip 2026, 09:11

cruz napisao:Tek sad vidim da je nadzorni odbor uručio VETO na transfer Eichhorna, iako su Eberl i Kompany sve dogovorili i dosta se trudili oko malog.

Razlog je (očekivano) - fee.

Ovaj put bravo za upravu a sve mi se vise cini da Eberl.mase lovom koda ju klub sere i stampa.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 05 lip 2026, 09:37

Očito je tu sukob. U 8. mjesecu se odlučuje dal će se produžit ugovor Eberlu.
Čitam da je određen broj nadzornog odbora već protiv produžetka.

Razlozi:
1 - previše troši (odštete, ugovori, produžeci, fees itd)
2 - nije smanjio razinu plaća
3 - manjak komunikacije s odborom, donosi im odluke na stol di su uvjeti već ispregovarani. Ne pita za savjete niti je izgradio ikakav rapport s Rolexom i Ulijem.

Eberl mi je drag, odavno sam ga htio u Bayernu, doveo je fantastične igrače i trenera.
Ali on sam sebe bojkotira time što ne radi ono što mu je rečeno da je jako bitno.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 09:54

Pa tesko je dat ocjenu njegovom radu. Izgleda izvana da bi svatko mogo tak kak on radi. No onda kad vidis kako je Bayern napredovao, opet je pitanje kolko je on zasluzan za takav razvoj.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 lip 2026, 10:27

anton 1983 napisao:Pa tesko je dat ocjenu njegovom radu. Izgleda izvana da bi svatko mogo tak kak on radi. No onda kad vidis kako je Bayern napredovao, opet je pitanje kolko je on zasluzan za takav razvoj.

Ima dobrih pogodaka al kak izgleda vise krumpiranje nego nos i strategija,pa on je prvi htio Tuchela produziti i sad se opet razbaciva sa lovom,tocno to baca ogromnu lovu ili ko brazzo uzme igraca za ogromnim klauzolom to moze stvarno bilo tko.

Opet htio sa malim iz Herthe sranje napraviti.

Po meni tesko bude ostal ili na knap jer bema tu zdrave kkmunikacije i fluidnosti.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 10:33

E sad pak druga strana price je da je on htio Douea i Xavija dofurat. Zamisli da mu je to bilo dopusteno umjesto Jacksona...

Nije sve crno belo i zato mi je tesko rec kolko je dobar.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 lip 2026, 11:03

anton 1983 napisao:E sad pak druga strana price je da je on htio Douea i Xavija dofurat. Zamisli da mu je to bilo dopusteno umjesto Jacksona...

Nije sve crno belo i zato mi je tesko rec kolko je dobar.

Dobro da nije jel Simons teski flop.plus ogromna odsteta bi bila i placa.

Due je bio prije Olisea ako se ne varam a svakako prije Diaza tak da i s tim nismo nista izgubili tj dobilii smo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 05 lip 2026, 12:54

melodyne napisao:Nije mi jasTno sta ce biti sa Daviesom i Laimerom... Budemo videli.

A što bi trebalo biti? Zar iduće sezone nemamo jednak kadar kao ove sezone kada nam 2-3 igrača odlaze? A protiv PSG-a su nam 3-4 jako kvalitetna falila s klupe da se s njima na rogove bodemo do kraja jer su oni na klupu to imali?

Laimer ide u vezni red instant s odlaskom Goretzke i nedolaskom Eichhorna, a Bischof preuzima iduće sezone razaranje u igri prema naprijed i naročito nazad u veznom redu.

Daviesa samo treba nekako uvaliti na Old Trafford. Zato je iznimno važno da klubovi poput Manchester Uniteda se oporave i da imamo kome uvaljivati igrače za goleme odštete. Njima smo bez komplikacija poslali De Ligta i Mazraouija. Treba nam jedan veliki klub koji će naše zamjene i neka smeća preuzeti, a ne spuštati cijene onih što su plaćeni 50-60, stavljeni na prodaju za 40, dogovoreni za 30, a onda od drugih spušteni na 7-8 milijuna €.

Neka ih svih u klubu. Bolje da i jednu sezonu smetaju nego da nam zafali igrača na klupi kada umor i ozljede nakon SP-a daju svoj obol. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 12:58

Pa Davies moze ostat jer zbog nase polivalentnosti i recimo da dode Šarbini opet se moze kombinirati...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lip 2026, 13:01

cruz napisao:Očito je tu sukob. U 8. mjesecu se odlučuje dal će se produžit ugovor Eberlu.
Čitam da je određen broj nadzornog odbora već protiv produžetka.

Razlozi:
1 - previše troši (odštete, ugovori, produžeci, fees itd)
2 - nije smanjio razinu plaća
3 - manjak komunikacije s odborom, donosi im odluke na stol di su uvjeti već ispregovarani. Ne pita za savjete niti je izgradio ikakav rapport s Rolexom i Ulijem.

Eberl mi je drag, odavno sam ga htio u Bayernu, doveo je fantastične igrače i trenera.
Ali on sam sebe bojkotira time što ne radi ono što mu je rečeno da je jako bitno.

Prije nego je bio službeno predstavljen znao sam kako će mu se ovo dogoditi. Mi smo specijalan klub, a on je čovjek koji je odmah dobio pritisak i krivnju za tuđe krive odluke i probleme da preuzme kao da ih je sam zakuhao i potpisao, da ih riješi i sve izvede onako kako uprava idealno želi.

Šteta za njega što on nema klub gdje bi imao jednog Romana Abramovicha od prije 15-20 godina da mu da sve da može raditi i pokaže se. Možda bi ispao sjajan menadžer. Za Bayern svi nakon Uli Hoeneßa nisu dobri menadžeri i sportski direktori. To je ipak velik teret za svakoga.

On je takva osobnost i očito je kako voli neovisnost i veliku slobodu u radu. Na Old Traffordu Rangnicku nisu dali da uđe u ured već su ga satrali na trenerskoj klupi, a imao je ideje. Ovaj bi isto imao. Isto kao i u američkom drlogu zvanom FC Chelsea.

Nemojmo se zavaravati, Eberl je tek 2 godine u klubu. To je nikakav period da ga se može procijeniti koliko je sjajan ili loš.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 lip 2026, 13:02

Ako i dodje Brown u obrani je 8 igraca tako da moze ostati Davies jos jednu godinu i ako se ne trzne na drugo ljeto prodaja.

Ismael ako dodje u ofanzivca j povuci jednog klinca spkminje se Ibrahimovic.
Umjesto Leona imamo 2 balbube mlade kao zamjenu i to je to.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2026, 13:10

Morti se dogodi da samo zememo Browna i Šarbinija i to bude to. Svasta se da iskombinirati.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi