Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 23/24

PostPostao/la melodyne » 18 tra 2023, 11:55

@Cruz, ajde da se popuni tvoj sastav: Tarek Buchmann (omladinska skola) i Borna Sosa.

Meni je najbitnije da se nadje pravi 1A napadac.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1648249068672393216

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1648084323826909185

Cisto sumnjam da ce se za jednog napadaca dati preko 100M!? To mi je nekako van svake pameti kada pricamo o Bayernu.

Edit: https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1648066548131590145

Da da. Laimer nije Thiago.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 18 tra 2023, 13:01

Ali kako to da mi svi mislimo da nam treba razbijač još jedan u vezi, a uprava misli da nam treba playmaker??
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 tra 2023, 13:18

ivan napisao:Ali kako to da mi svi mislimo da nam treba razbijač još jedan u vezi, a uprava misli da nam treba playmaker??

Pa play bi onda bio Kimmich a iza bi imao eazbijaca koji mu cuva ledja dok Leon čista 8ca.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 18 tra 2023, 13:28

doro napisao:
ivan napisao:Ali kako to da mi svi mislimo da nam treba razbijač još jedan u vezi, a uprava misli da nam treba playmaker??

Pa play bi onda bio Kimmich a iza bi imao eazbijaca koji mu cuva ledja dok Leon čista 8ca.

Jasno mi je, ali kako da mi to vidimo tako a uprava drugačije?? Ili su pak skužili da im treba konkurencija za Kimmicha
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 18 tra 2023, 13:38

Mislim da to uprava i kapira ali su ga uzeli cisto onako da bi ga uzeli. :D :idk:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 tra 2023, 14:19

Ono što mi moramo napokon radit: Davat priliku drugim igračima.
Kimmich i Goretzka STALNO igraju. Protiv Hoffenheima npr, ja sam vidio NEMOTIVIRANOST od pola igrača, uključujući i njih na brojne momente. Razumim da trener oće uigravat ekipu da podigne formu za city, ali malo odmora i hlađenja ne bi škodilo.
Sabitzer je samo igrao kad se Goretzka skršio.

Daj stavi Gravenberga da tuče par utakmica, ako uđe u lauf ko u Ajaxu, ma nema šanse da razočara protiv hoffenheima, bochuma i sličnih.

Dali smo 20 mil za Tela, prsili se kako je najveći napadački talent u Europi.
Kad je igrao - onda je (za svoje godine) odradio više nego dobro.
Dobro, premlad je, ali ako je dobar i ako napreduje - NEK IGRA! Svakako smo li-la na toj poziciji.

Stanišić je svaki, SVAKI put igrao jako solidno. Njegova je nesreća što ima Pavarda i sad Cancela. Ali evo, šta bi on tribo reć nakon što strpa Mbappea u vriću pa onda sidne na klupu bez mrdanja?

Džaba nama dovoditi igrače kada smo si zacementirali prvi sastav. Pa zar jak i širok kadar ne služi Konkurenzkampf-u? Očito nije. Nama samo služi za slučajeve ozljeda, a i tada mećemo gnabrya u napad, cancela livo, manea u napad i musialu na CM.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2023, 14:49

Ma to s tim cementom kod nas je toliko komplicirano da bi Vam mogo uz slidove dva DANA PREDAVANJA DRŽAT :lol:

Moraš posjedovat kičmu brejk ekipe i onog na ćemu ti se temelji ekipa i ćemu težiš.

Mi smo se na sredini zacementirali s tim da neamo vapna, a to je NEDOPUSTIVO!

Recimo ako imaš štoperski par koji igra 90% sezone to nije problem, to je čak u nekim slučajevima priželjkivano. Mislim da su Lucas i De ligt bili toliko fit, jel bi koga bolio kurac što je Upa nesretan i na kraju sezone će napustit Bayern? No ono što smo mi napravili je da smo se za sve djelove ekipa pobrinuli da imamo bezbroj NEPOLIVALNETNIH igrača, a u najbitnijem djelu ekipe mi nemamo opciju niti za prvih 11.

Jebeš ti Gravenbecha kad ne znaš u kojem sustavu on i kojem kurcu služi. Mi imamo tih "polukrila " i "polunapadača" ko pljeve a ne znamo što s njima. Nama je kolko god to odvratno zvučalo bilo bolje da smo umjesto Manea za kojeg smo dali 40 milja cca, uzeli Casemira za 70. Da se razumijemo, ja bi se spovračo da smo to napravili i najvjerojatnije bi stavio Hasana i Kahna u bosanski lonac i skuho ih, ali za Bayern bi to bilo BOLJE!!!

Nama treba i Laimer i "Thiago", a ne ILI. Znači mi moramo imat obje opcije. To je ono kod kažem nekada da je Luis Gustavo zamjena za Mullera "ako me razumijete"...

Pitanje i odgovor je da li je ta Švapska Bayernova budućnost trebala biti Musala-Wirtz-Havertz ili Sane - Musiala - Gnabry...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 18 tra 2023, 15:46

cruz napisao:Ono što mi moramo napokon radit: Davat priliku drugim igračima.
Kimmich i Goretzka STALNO igraju. Protiv Hoffenheima npr, ja sam vidio NEMOTIVIRANOST od pola igrača, uključujući i njih na brojne momente. Razumim da trener oće uigravat ekipu da podigne formu za city, ali malo odmora i hlađenja ne bi škodilo.
Sabitzer je samo igrao kad se Goretzka skršio.

Daj stavi Gravenberga da tuče par utakmica, ako uđe u lauf ko u Ajaxu, ma nema šanse da razočara protiv hoffenheima, bochuma i sličnih.

Dali smo 20 mil za Tela, prsili se kako je najveći napadački talent u Europi.
Kad je igrao - onda je (za svoje godine) odradio više nego dobro.
Dobro, premlad je, ali ako je dobar i ako napreduje - NEK IGRA! Svakako smo li-la na toj poziciji.

Stanišić je svaki, SVAKI put igrao jako solidno. Njegova je nesreća što ima Pavarda i sad Cancela. Ali evo, šta bi on tribo reć nakon što strpa Mbappea u vriću pa onda sidne na klupu bez mrdanja?

Džaba nama dovoditi igrače kada smo si zacementirali prvi sastav. Pa zar jak i širok kadar ne služi Konkurenzkampf-u? Očito nije. Nama samo služi za slučajeve ozljeda, a i tada mećemo gnabrya u napad, cancela livo, manea u napad i musialu na CM.

:dobarpost: Samo sto nismo imali u skorije vreme trenere koji ce svim igracima dati priliku. Da imamo kadar od 30-35 igraca pa kao ajde. Ali ne moze niko da mi kaze da kadar od 25 igraca ne mozes lepo da rotiras kao Ottmar ili Jupp.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 18 tra 2023, 16:24

Pa tu ste brutalno u krivu!

Ove sezone se brutalno punomrotira. Odite na tm de i pogledajte raspodjelu minuta.

Rotiranje je samo floskularna prevara ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 18 tra 2023, 18:49

anton 1983 napisao:Pitanje i odgovor je da li je ta Švapska Bayernova budućnost trebala biti Musala-Wirtz-Havertz ili Sane - Musiala - Gnabry...

Dal je bolje imat ova tri igrača bez pozicije ili ona tri igrača bez pozicije? :hehe:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 19 tra 2023, 06:52

Murta napisao:
anton 1983 napisao:Pitanje i odgovor je da li je ta Švapska Bayernova budućnost trebala biti Musala-Wirtz-Havertz ili Sane - Musiala - Gnabry...

Dal je bolje imat ova tri igrača bez pozicije ili ona tri igrača bez pozicije? :hehe:

Baš to...spomenuti igraci ni sami neznaju di i kaj igraju :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2023, 07:40

Kak god okrenes je fujki McPupic! Al se malo bjeliji "--"
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 19 tra 2023, 10:07

@Melodyne
Nisam aludirao na rotaciju, nego na davanje jednake prilike svakome da trajno drži mjesto u prvom sastavu dok ima kontinuitet. To smo jedino s Musialom tako napravili zadnjih godina, ali zato što je vanserijski igrač.

Možda se u Gravenberchu skriva Pogba novi. Možda Stanišić nastavi ovakav razvoj, plus 'domaći' igrač. Možda Tel procvjeta ranije nego itko iz te generacije.

Ništa ovo ne mora značit, ali ono - kada Goretzki, Upamecanu i svima drugima bude gorilo pod guzicom, da ga netko izbaci iz sastava, bome će se morat potrudit više. Ne moš mi reć da je pošteno da netko zasere 10 tekmi u sezoni ali stalno stalno igra. Ovako kako je sada - isti uvik znaju da će igrat, odnosno neigrat. Što je besmisleno.

anton 1983 napisao:Rotiranje je samo floskularna prevara ;)

ovo svak zna i to je zastarjela tema.

ja uvik govorim treba gledat kako Real Madrid radi, ništa više.
u njih jedino bivši, sadašnji ili budući balon d'or igrači imaju zasluženo zacementirano mjesto, prosto zato jer su uvik i stalno najbolji na svijetu. Čim malo opadnu - zdravo doviđenja. Moš se zvat Ronaldo, Raul, Ramos, who cares.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 tra 2023, 10:59

Iskreno se nadam da veceras igraju Pavard i de Ligt stopere a Cancelo i Davies bekove. Vreme je da Dayot malo pauzira.

Ein neuer Name, der nach SPORT BILD-Informationen in die Stürmer-Liste aufgenommen wurde, ist der Däne Rasmus Højlund (20/Marktwert laut transfermarkt.de 35 Mio. Euro). Der 1,91-Mann steht bei Atalanta Bergamo bis 2027 unter Vertrag, könnte ebenfalls teuer werden. In 25 Serie-A-Spielen erzielte er bisher sieben Tore. Auch sein Name soll mit Tuchel besprochen werden.

Keine Rolle spielen dagegen die Angreifer Niclas Füllkrug (30) von Werder Bremen und Dusan Vlahovic (23) von Juventus Turin, um die es Gerüchte gab.

Aleksandar Mitrovic je odlican napadac a kuburi u Fulhamu... :smajl006:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 tra 2023, 11:24

Što se tiće pozicije napadača, mislim da ćemo tu morati biti jako kreativni...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi