ivan napisao:Ali kako to da mi svi mislimo da nam treba razbijač još jedan u vezi, a uprava misli da nam treba playmaker??

doro napisao:ivan napisao:Ali kako to da mi svi mislimo da nam treba razbijač još jedan u vezi, a uprava misli da nam treba playmaker??
Pa play bi onda bio Kimmich a iza bi imao eazbijaca koji mu cuva ledja dok Leon čista 8ca.

cruz napisao:Ono što mi moramo napokon radit: Davat priliku drugim igračima.
Kimmich i Goretzka STALNO igraju. Protiv Hoffenheima npr, ja sam vidio NEMOTIVIRANOST od pola igrača, uključujući i njih na brojne momente. Razumim da trener oće uigravat ekipu da podigne formu za city, ali malo odmora i hlađenja ne bi škodilo.
Sabitzer je samo igrao kad se Goretzka skršio.
Daj stavi Gravenberga da tuče par utakmica, ako uđe u lauf ko u Ajaxu, ma nema šanse da razočara protiv hoffenheima, bochuma i sličnih.
Dali smo 20 mil za Tela, prsili se kako je najveći napadački talent u Europi.
Kad je igrao - onda je (za svoje godine) odradio više nego dobro.
Dobro, premlad je, ali ako je dobar i ako napreduje - NEK IGRA! Svakako smo li-la na toj poziciji.
Stanišić je svaki, SVAKI put igrao jako solidno. Njegova je nesreća što ima Pavarda i sad Cancela. Ali evo, šta bi on tribo reć nakon što strpa Mbappea u vriću pa onda sidne na klupu bez mrdanja?
Džaba nama dovoditi igrače kada smo si zacementirali prvi sastav. Pa zar jak i širok kadar ne služi Konkurenzkampf-u? Očito nije. Nama samo služi za slučajeve ozljeda, a i tada mećemo gnabrya u napad, cancela livo, manea u napad i musialu na CM.
Samo sto nismo imali u skorije vreme trenere koji ce svim igracima dati priliku. Da imamo kadar od 30-35 igraca pa kao ajde. Ali ne moze niko da mi kaze da kadar od 25 igraca ne mozes lepo da rotiras kao Ottmar ili Jupp.
anton 1983 napisao:Pitanje i odgovor je da li je ta Švapska Bayernova budućnost trebala biti Musala-Wirtz-Havertz ili Sane - Musiala - Gnabry...

Murta napisao:anton 1983 napisao:Pitanje i odgovor je da li je ta Švapska Bayernova budućnost trebala biti Musala-Wirtz-Havertz ili Sane - Musiala - Gnabry...
Dal je bolje imat ova tri igrača bez pozicije ili ona tri igrača bez pozicije?

anton 1983 napisao:Rotiranje je samo floskularna prevara

Ein neuer Name, der nach SPORT BILD-Informationen in die Stürmer-Liste aufgenommen wurde, ist der Däne Rasmus Højlund (20/Marktwert laut transfermarkt.de 35 Mio. Euro). Der 1,91-Mann steht bei Atalanta Bergamo bis 2027 unter Vertrag, könnte ebenfalls teuer werden. In 25 Serie-A-Spielen erzielte er bisher sieben Tore. Auch sein Name soll mit Tuchel besprochen werden.
Keine Rolle spielen dagegen die Angreifer Niclas Füllkrug (30) von Werder Bremen und Dusan Vlahovic (23) von Juventus Turin, um die es Gerüchte gab.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju