Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 13 stu 2010, 17:22

Haris napisao:
FCB_general napisao:Pitanje je tko je najgori: Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff ili ovaj Braafheid :?: :hehe: :hehe:

Najgori je Julio Dos Santos. :lol:

E odlično da si i toga ubacio isto. Ne zna se koji je gori od kojeg. :hehe:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 17 stu 2010, 16:45

Slika

60 i mozemo pocet razgovarati! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la CroCHEF » 17 stu 2010, 18:01

Speedy napisao:Slika

60 i mozemo pocet razgovarati! 8-)

toliko glup nije da ode tamo, jos 40 godina da ceka finale
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 stu 2010, 21:53

Ostanak mu je najbolji, a sad što on želi CL... E to je već druga priča. I Totti je dan danas želi, pa i dalje igra u Romi i s njom pokušava doći do tog cilja, no nije mu na pameti da ode.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la JOŠKO » 17 stu 2010, 23:41

Mogu dati Sneijdera i 20 milja sastrane, pa mogu dobiti švajnija.To bi bio pošten dogovor. :mig:
Nešto čitam da pošto nema Olića do kraja sezone,Bayern kreće u kupnju novog napadača?
Pazite ovo--Bendtner iz Arsenala????? Majku ti milu ako kupe ovog panja onda nisu normalni?!Beckenbauer spominje neke nebulozne cifre od 15 milja??Tip vrijedi max 2 milje eura....
Očito je da će Olić dobiti špic u guzicu na kraju sezone.Sam je kriv za to jer mu ova epizoda sa repkom nije trebala.Nakon što se oprostio,budala se vrati i ozljedi si koljeno i polomljen mu nos... :nono:
Bilo bude zanimljivo ovih dana.
JOŠKO

PostPostao/la CroCHEF » 18 stu 2010, 10:17

JOŠKO napisao:Mogu dati Sneijdera i 20 milja sastrane, pa mogu dobiti švajnija.To bi bio pošten dogovor. :mig:
Nešto čitam da pošto nema Olića do kraja sezone,Bayern kreće u kupnju novog napadača?
Pazite ovo--Bendtner iz Arsenala????? Majku ti milu ako kupe ovog panja onda nisu normalni?!Beckenbauer spominje neke nebulozne cifre od 15 milja??Tip vrijedi max 2 milje eura....
Očito je da će Olić dobiti špic u guzicu na kraju sezone.Sam je kriv za to jer mu ova epizoda sa repkom nije trebala.Nakon što se oprostio,budala se vrati i ozljedi si koljeno i polomljen mu nos... :nono:
Bilo bude zanimljivo ovih dana.

nerlinger je rekao da nece kupovat napadaca na zimu (a lvg da ih imamo previse)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la JOŠKO » 18 stu 2010, 12:42

Super.Znači da Franz opet valja gluposti.Već sam se prestrašio da će kupiti ovog panja iz Arsenala :a045:
JOŠKO

PostPostao/la Speedy » 22 stu 2010, 13:08

Nema prodaje Schweinija prije isteka ugovora, to je sada i Rummenigge potvrdio...

Ich habe immer gesagt, dass wir den Vertrag mit Bastian unbedingt verlängern wollen. Daran arbeiten wir. Aber wenn das nicht gelingt, dann bleibt er sicher bis zum 30. Juni 2012 beim FC Bayern
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lizarazu » 22 stu 2010, 13:55

tako je govorio i za Riberyja. ovo mi više liči na to da se da do znanja Bastijanu da je njegov ostanak poželjan. jer one izjave van Gaala i Franca nisu možda dobrodošle. koliko god to zvučalo logično, trener ne smije sa onakvim izjavama izaći u javnost.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 01 pro 2010, 17:45

Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produži :evil: Kad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem :x
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2010, 18:54

nele-BHF napisao:Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produži :evil: Kad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem :x

A ostat će valjda... Treba stvarno potrudit se pa biti glup i otići u neki drugi klub. Jako dobro je mogao čuti Hoeneßa i Rummeniggea jučer, pa bi mu sve trebalo biti jasno koja odluka je najbolja. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 01 pro 2010, 18:55

FCB_general napisao:
nele-BHF napisao:Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produži :evil: Kad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem :x

A ostat će valjda... Treba stvarno potrudit se pa biti glup i otići u neki drugi klub. Jako dobro je mogao čuti Hoeneßa i Rummeniggea jučer, pa bi mu sve trebalo biti jasno koja odluka je najbolja. 8-)

Upravo to care, samo se bojim. Šta znaš šta on misli... :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 01 pro 2010, 18:55

ostaje on 120% ;)

ne znam Nele dal si gledo scenu na Bayernovom godišnjem sastavku.... Uli priča, svi šute, onda Uli kaže: Švajni, mi stvarno želimo i nadamo se da ćeš ostati i potpisati novi ugovor, dvorana u transu... :)

bez gebri ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 01 pro 2010, 18:57

cruz napisao:ostaje on 120% ;)

ne znam Nele dal si gledo scenu na Bayernovom godišnjem sastavku.... Uli priča, svi šute, onda Uli kaže: Švajni, mi stvarno želimo i nadamo se da ćeš ostati i potpisati novi ugovor, dvorana u transu... :)

bez gebri ;)

Heheh, to je da se naježiš, ali opet... :$ Ne znam, nadam se da ostaje i iako je imalo pametan, to će i učiniti :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2010, 19:05

nele-BHF napisao:
FCB_general napisao:

Upravo to care, samo se bojim. Šta znaš šta on misli... :?

E to stvarno čovjek pojma nema... Ali ljudski bi bilo ili bar poput nekih daleko bahatijih nogometaša otvoreno reći 'ja hoću CL tako što bi otišao itd. Prodajte me i svi zadovoljni.' A on očito nešta važe, pitanje je šta ima vagat... Ove godine samo čudo nas do CL može odvesti, bar 50% su šanse da još osvojimo BL, jedino je Pokal ostao otvoren... Vjerojatno čeka kraj sezone da vidi hoće li biti kakav posao realiziran prije ljetne stanke(u što ja čisto sumnjam da će bit prije 7 mj. išta). Ali to šta on radi i razmišlja i šta oteže, ja ne znam... Ali sad dati mu razmišljati 2 godine, mislim da to više nije razmišljanje nego ko igranje nekakvog ruleta s Bayernom. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi