Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la Miki » 17 ožu 2011, 19:04

mladjo_dj napisao:
Miki napisao:Opet se ti svezao Ekicija. O, Bozeeee. A sta je sa Eslijem Jangom, sto njega niko ne pominje??? Samo ste se svezali glupog Ekicija. Ne trazim ja da dovodimo Mesija, Ronalda i sl., ali mozemo dovesti nekog extra igraca, tipa Jang,De Rosi i sl. Siguran sam da ih jos ima, samo sto se ne mogu trenutno sjetiti. Pa za tim Jangom i De Rosijem juri pola Evrope, a ja ne vidim da ih ej iko od vas ovdje spomenuo ili mozda Gereta Bejla. Mozemo i neke igrace ukljuciti u transfere, ionako imamo puno otpada u svojim redovima, a samim tim bi i manje novca potrosili i ubili 2 muve jednim udarcem, tj. rijesili bi se otpada i doveli igraca svjetske klase.

sto se tice njih trojice DeRossi i Bale ja sam siguran da nemamo sanse dovesti, a Younga jako ali bas jako tesko tako da ih zato vjerojatno niko ni ne spominje ali daj Boze da nas uprava iznenadi sa tako nekim igracem kojemu se najmanje nadamo i to jos kad bi se dogodilo u dijelu obrane :smile30:

Pa je li moguce da Bajern, kao jedan od najbogatijih klubova na svijetu, ne moze da dovede cak ni takvog nekog igraca???? Pa koga onda mozemo,zaboga? Onda smo nacisto propali.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la mladjo_dj » 17 ožu 2011, 19:08

Miki napisao:
mladjo_dj napisao:
Miki napisao:Opet se ti svezao Ekicija. O, Bozeeee. A sta je sa Eslijem Jangom, sto njega niko ne pominje??? Samo ste se svezali glupog Ekicija. Ne trazim ja da dovodimo Mesija, Ronalda i sl., ali mozemo dovesti nekog extra igraca, tipa Jang,De Rosi i sl. Siguran sam da ih jos ima, samo sto se ne mogu trenutno sjetiti. Pa za tim Jangom i De Rosijem juri pola Evrope, a ja ne vidim da ih ej iko od vas ovdje spomenuo ili mozda Gereta Bejla. Mozemo i neke igrace ukljuciti u transfere, ionako imamo puno otpada u svojim redovima, a samim tim bi i manje novca potrosili i ubili 2 muve jednim udarcem, tj. rijesili bi se otpada i doveli igraca svjetske klase.

sto se tice njih trojice DeRossi i Bale ja sam siguran da nemamo sanse dovesti, a Younga jako ali bas jako tesko tako da ih zato vjerojatno niko ni ne spominje ali daj Boze da nas uprava iznenadi sa tako nekim igracem kojemu se najmanje nadamo i to jos kad bi se dogodilo u dijelu obrane :smile30:

Pa je li moguce da Bajern, kao jedan od najbogatijih klubova na svijetu, ne moze da dovede cak ni takvog nekog igraca???? Pa koga onda mozemo,zaboga? Onda smo nacisto propali.

ma nije tu problem u novcima ako mislis na to, nego je problem u mentalitetu tih igraca DeRossi je sam izjavio da iz Rome ne mrda, Bale kao sto je reko CHEF ima tu klauzulu, a isto tako Young je Englez i tesko da ce neki Englez doci kod nas u BL
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 19:14

Ako netko ovdje misli da će Bayern ići stopama Man Utd-a i ostalih klubova koji imaju minuse, gadno se varaju. Ta pojačanja nisu uopće pojačanja za CL, nego ZA BUNDESLIGU. Mi bi vladali Europom, a u Njemačkoj ne možemo više lakoćom doći do prvog mjesta i složiti 3 pobjede u nizu u cijeloj ligaškoj sezoni. Mislim ono... Mi smo sada 2-3 stepenice pali dolje, CL više nije nešto što sad mi možemo reći da ćemo lagano osvojiti ukoliko dovedemo nove stopere i popravimo klupu. To sada možete glatko zaboraviti, vjerujte mi.
Bayern sada opet mora sezonu-sezonu i pol psihološki se oporavljati od ovog kaosa, naći novu igru i momčad, biti opet uvjerljiv kao u erama Hitzfelda i one 2 Magathove u Bundesligi. Za Europu mi više nismo dostojni da je komentiramo.
Mi pričamo o igračima koji su zvijezde pa da dajemo 200 milijuna eura po jednom prijelaznom roku... Ma kakvi.
Europu tek možemo ići pokoriti ponovo za 3-4 sezone, osim ako ne budemo igrali Europa ligu iduće sezone što onda opet MORAMO osvojiti jer uvijek imamo najjači kadar kada smo si sezonu ranije priuštili velike probleme.

Bez ikakve uvrede, ti Miki upali Football Manager pa kupuj tako što dovodiš za 60 mil. eura igrače u Bayern, a od Hoeneßa nemoj očekivati da će se tako ponašati i tako sigurno nešto napraviti. :|

Ashley Young... Pa taj momak teško da će iz Engleske, a i nikako za ispod 18-20 mil. FUNTI ga nitko neće moći dobiti. Igrači u Premiershipu su preskupi i gotovo stalno nerealne vrijednosti.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 19:15

Miki napisao:Sjetite se Slaudrafa, Karimija, Altintopa, Hasemijana, Ismaela, Hercoga, Borovskog, Fringsa, pa Sose, Demikelisa, Van Bujtena, Pranjica, Brafhajda i jos mnogih drugih.

Aha, a drugi klubovi ih nisu imali? Eto ti sad zbroji koliko para su oni dali za te SVE igrače, a ja ću ti reči samo ovo:

Real - KAKA

MUTD - Veron

Chelsea - Shevčenko

Arsenal - Reyes

Barcelona - Ibrahimović

Inter - Isusa ti ko će to sve nabrojati.....

Milan - Rui costa, Rivaldo, dalje mi se neda...

Juventus - jel moram uopće? :lol:

Miki napisao:Koliko je samo novca baceno bezveze, mogli smo za ove pare kupiti bar 2 extra igraca da ostale boli glava od njih, a mi kupili obicne balvane. Trebaju nam bomba igraci, koje i ostali traze, dajte malo ozbiljnosti. Za Evropu trebaju mnogo ozbiljnija pojacanja od ovih koje mi dovodimo. Ako ne zelimo uspjeh u Evropi, ok. Onda cemo i dalje skrtariti iako imamo love da se useres i dovodimo onda Ilicevica, Gundogana i slicne tukce, dosta nam da u Bundesu budemo medju prve 3 ekipe i da u kupu predjemo bar 3 kola. Je li to hocete? Nije mi jasno samo kako tako lose razmisljate i tjesite se da cemo sa takvim igracima nesto postici. Alo, dozovite se malo. Da bi bili konkurentni moramo pazljivo birati pojacanja, kao i pozicije koje trebamo da pojacamo, a ne da kupujemo ko bajagi, samo da bi nekoga doveli i od doticnih igraca po forumima stvarali novog Vidica, Ronalda, kao sto su pojedinci radili sa Trubom, Brenom, tim jebenim Ekicijem, Ilicevicem i slicnom boranijom.

Imaj na umu da smo mi uvijek pogodili sa igračem za kojeg smo dali pare i fala Bogu bar na tome. Nije baš sve tak lagano kak ti misliš jer ja znam kaj tebe smeta. Ti oćeš da se Bayern nosi sa Realom, Barcom , Englezima. E al ti nežikiš koliko je to teško i kaj je sve UH morao napraviti da bi financijski mi njima samo malo mogli PRISMRDITI, a ne biti konkurencija...Postoji red u kojem Bayern mora ćekati da bi doveo igrača koji ti otprilike ide ovako kada se radio o extra klasi:

Dat ću ti primjer recimo na Torresu i to PRIJE nego je otišao u Chelsea!

Puno stvari bi se moralo poklopiti da se on odluči baš za Bayern. Na kraju to nebi bila "željena" odluka nego bi išao tamo jer nema di...

Zašto?

Pa Europsko nogometno tržište je ovakvo.

Postoji neki red u kojem klubovi moraju stati kada se kupuje određena vrsta igrača. Prvo Liverpool bi morao odbiti sve ponude iz EPL-a ili im bar postaviti neku cifru koja je za 10-20 milja veća od onog kluba kojem će ga prodati u inozemstvo. Na taj način morali bi ispasti klubovi iz EPL-a..(ajmo reč da niko nije lud i da ispadnu).

Sada su na redu Real i Barca. Ajmo reč da Barci netreba i to ne pogotovo po toj cijeni, a da on neželi u Real zbog poštovanja prema Atleticu...

Sada samo preostaje velika trojka iz Italije i Bayern...Ja bi rekao da Milan i Inter definitivno sada imaju prednost pred Bayernom ako su u stanju ponuditi isti ili veći novac za određenog igrača. Milan najvjerojatnije nije jer će sada morati otplatiti Ibru pa je teško zamisliti da bi dali 30-40 milja za još jednog napadača. S druge strane tu je Inter za kojeg se nemre reč da nema para, ali se može reč da ima napadača i da su u zadnje vrijeme "škrti" po pitanju davanja velikih novaca za igrača. Sada se i oni odluče da ga nedovedu...

Ostaje samo Juve koji je u teškoj banani i nisu mogli sklepati nofce za Džeku, a Torres je još skuplji. Sa Juveom bi se Bayern još možda i nekako mogao nositi, no ako Juve uđe u LP i da iste pare kao i Bayern, najvjerojatnije bi se odlučio za Seriu A.

E sad vidite otprilike kaj bi se moralo desiti da Torres dođe u bayern...Možda to sada zvuči nema teoretske, ali sve ovo kaj sam ja napiso je itekako moguće i lagano se more dogoditi...Baš zato jer su se hijerarhija i manjak novaca kod nekih klubova kao i nepotrebnost igrača na toj poziciji u Europi promijenio danas Robben igra u Bayernu.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 19:26

Transfer Kake je bio oko 65-68 mil. eura. Ovi svi navedeni promašaji Bayerna jedva da su koštali pola toga novca. No kad tu dodaš Shevchenka, definitivno je Bayern fantastično 'promašivao', tj. najbolje u Europi. :lol: :lol: :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 19:29

FCB_general napisao:Transfer Kake je bio oko 65-68 mil. eura. Ovi svi navedeni promašaji Bayerna jedva da su koštali pola toga novca. No kad tu dodaš Shevchenka, definitivno je Bayern fantastično 'promašivao', tj. najbolje u Europi. :lol: :lol: :lol:

A ja sam samo jednog igrača iz svih tih klubova nabrojo...Ljudi nežike da nisu bitni PROMAŠAJi, nego je bitno dal je klub ostvario svoj cilja.

Koga recimo BK za to kaj je Barca dala za Čigrinskog 25 milja, a tam nije igro, al je Barca napravila sve kaj je planirala. Ili Gomez je bio tretiran kao promašaj, ali koga BK ako smo mi osvojili SVE? jel razumijete?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 19:36

Ja to skroz kužim. No neki to drugačije gledaju... To je njihovo pravo na takvo mišljenje. :| Gomez statistički gledano ove sezone, daleko je od ikakvog promašaja.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 19:59

Sam ću reč ovo. Da recimo Hitzfeld trenira Bayern nebi to tak propusno izgledalo pa taman sa ovim kadrom i sa ovim igračima u obrani. Poznavajući njega ja sam ziher da bi mi protiv Intera u vezi izletili sa Tymom, Gustavom i Schweinijem jer to je Hitzfeld i tekma bi bila drugačija. Isto tako meni je sad žao kaj ćemo mi samo tak odbaciti i Badstubera i Brenu jer je situacija takva kakva je. Van Gaal je razneso obranu i nije niti čudo da su sada njih dvojica ispali kreteni. Da je tu neki drugi trener koji bi se sa tim pozabavio gledali bi bolje igrača sa istim imenom u obrani. Gledajte, kaj će jedan Breno kad dolazi u trenutku kada je obrana Ghnoj, kada se experimentira sa golmanom i kada nema nikoga na terenu da ga savjetuje i da mu kaže kako da igra. Pito bi vas ja kak bi on zgledo kad bi pored njega stajo Lucio. To isto vrijedi i za Badstuber. Trebate vi vidjeti Ranokiju na djelu kad uz nejga igra Cordoba, a ne Lucio...

Ne znači to da bi ja sad jednog od njih dvojice ŽELIO gledati u obrani, ako se mogu kupiti bolji igrači, ali sam ziher da sa nekim drugim trenerom koji obrača više pažnje na obranu i koji toliko neixperimentira i koji bi si doveo dobrog štopera po njegovom izboru da bi i sam Breno ili Badstuber bolje igrao...Ovako jednog ćemo stavit na klupu, a drugog ćemo šikanirati!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la normala » 17 ožu 2011, 20:25

Bale je bio moja želja još prošlo ljeto prije nego što je Tottenham postavio navedenu klauzulu. To sam ovdje i napisao. Pratio sam ga još dok je igrao u Southamptonu i znao sam da će prije ili kasnije biti svjetska klasa. Sad je to gotova stvar jer Bayern sigurno neće dati toliko novca za jednog igrača. On će završiti ili u Manchesteru kao zamjena Giggsa ili u Barci. U zadnjem ljetnom prelaznom roku se mogao kupiti za duplo manje para. Ekipa se može pojačati i za puno manje para, samo treba pametno kupovati, a ne bacati pare na Braafheide, Brene i ostale "talente". Ja sam naveo primjer Reala i Carvalha. Za 8 mil.€ su doveli provjerenog, dobrog i iskusnog štopera. To je pravo pojačanje i najbolji primjer kako se za malo para može dobro pojačati odbrana. Bayernu bi trebao ovako jedan iskusan igrač u odbrani! Breno je koštao više para, i čekali smo ga par godina i na kraju smo dobili jedno veliko ništa, dok je Real za manje para kupio dobrog i formiranog štopera kojeg nisu morali čekati. Muka mi je od "talenata" i čekanja da prorade. Uvijek ista priča i uvijek iste greške pravimo na transferima. I drugi klubovi su imali promašaje mnogo veće od nas i puno više para su bacili, ali mene oni ne zanimaju. Zanima me solo Bayern! Nama trebaju provjereni igrači koje nećemo morati čekati i koji će biti prava pojačanja! To je to. :bravo:
Ja znam da ova ekipa sa novom i boljom odbranom može mnogo. Lahm, Schweinsteiger, Robben, Ribery, Muller,...imamo jako dobru podlogu da stvorimo super ekipu i bilo bi mi pravo krivo kada s ovim igračima ne bi uzeli LP, a siguran sam da imamo potencijal za to.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 20:34

normala napisao:Ekipa se može pojačati i za puno manje para, samo treba pametno kupovati, a ne bacati pare na Braafheide, Brene i ostale "talente". Ja sam naveo primjer Reala i Carvalha. Za 8 mil.€ su doveli provjerenog, dobrog i iskusnog štopera. To je pravo pojačanje i najbolji primjer kako se za malo para može dobro pojačati odbrana.

E viš takvih baš i nema previše na tržištu. Ja bih rekao da ih sada nema uopće. Tajming je jako bitna stvar i ako nekaj propustiš to ti se more odbiti o glavu. Jebiga ti spomeneš Carvahla, a mi svi znamo da on nebi nikada došao u Bayern...Jebiga nama se takav igrač nudi u Mertesackerau, al kaj kad se nama od njega bljuje. Bayernu je jako teško dovesti carvahle i mi moramo ćekati u redu da bi ih doveli i zato mi takve igrače UGLAVNOM nedovodimo. jebiga njih ne, ali neke druge da, zato su tu sada Ribery i kompanija i imajte na umu da je i plača jako bitna stvar. Recimo ja sam htio Yaya Tourea iz barce kad je išo u man city, kao i recimo Mascherana kad je išo u barcu, al kaj kad znam da mi njima nemremo prismrditi iako smo imali za njihovu odštetu...
Ljudi nekuže koliko je ustvari Bayernu na europskom tržištu teško...

Recimo ti normala si reko da neželiš više TALENTE, al isto tako priznaš da si htio Balea, kužiš ti to? Sam si sebi kontradiktoran! A kaj je najgore i onda bi nas Bale najmanje 20 milja košto, a nisam baš ziher da bi neko za nejga u onom trenutku hladne glave to dao...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la jozotg » 17 ožu 2011, 21:12

Da vam tata,tj najstariji forumaš kaže šta će biti:

Redom.

1.Umjesto Klosea se vraća Podolski ,jer je u onih 5 tekmi s Heynksom zabija 5 golova i jer može igrati 3 pozicije AMC,AMLC i napad.
2.vraća se Lucio i to je bitno
3. drugogo stopera igra Gustavo
4.dolazi i Vidal u dotu s Yupom
5.stiže i Beck
6.Lahm se vraća na livu stranu
7. Neuer je već zakaparen
i to bi bilo ovako

---------------------------Neuer---------------
Beck------Lucio------------------------Gustavo---------------Lahm

------------------Vidal---------------Svinja--------------

Robben--------------------------------------------Frane

---------------------Muller------------------

--------------------Gomez--------------

Kako idu ća osim Klosea i Altintop i Pranjić i Breno tu su Contento i Julich i Poldi i Badtruba i Kroos i Olić

Znači Lucio ----5 milja
Poldi -----------10 milja
Neuer-----------20 milja
Vidal------------15 milja
Beck------------10 milja
Ukupno : 60 milja..
I ja bi volio da tako bude.

Nemojte mislit da ovo pišem iz glave, ovo su stvari koje mi je rođak javio iz Munchena ,a ima uvid u razmišljanja iz uprave.
Znate da ja ne pišem puno ,ali vjerujte da se ide u ovom smjeru.Hoće li se sve ostvariti pitanje je.

Šta mislite o ovom planu?????

PS.Molim nazočne Bayernovce da ni ne pomislu da je Kraft bolje rješanje od Neuera,jer ako on s 22 godine ucjenjuje klub ,i nije svjestan di igra nek se baci prascima.Jebote Muller bi odma potpisa do kraja karijere za nas ,a ovi se poslije 2 slučajne obrane odma umislio da je Kahn.Molim vas nemojte biti naivni.
N
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 21:19

jozotg napisao:Šta mislite o ovom planu?????

Meni je ok i pristao bi na takva pojačanja... Ali jedno je veliki promašaj...

jozotg napisao:---Gustavo----

Veznjak na stoperu. To definitivno ne može proći. :no: icon_hy

jozotg napisao:Jebote Muller bi odma potpisa do kraja karijere za nas

Pitanje je kako bi da stalno sjedi na klupi i da nije postao ovo što je nakon što je DOBIO priliku. Tko smo mi da osporavamo Kraftu njegove ambicije i planove za budućnost? Ako je on uvjeren i siguran u nešto, onda je to tako i ne može mu to nitko osporiti niti mijenjati mu mišljenje. Čovjek je kristalno jasan: odlazak ako ne budem br. 1. Vrlo jednostavno za sve. I za njega i za nas. A to što bi mi njega na klupi... I njega se nešto isto pita. Da je on sebi umislio da je novi Kahn, vjeruj mi, nije. A da to želi postati tako što će raditi na treninzima i braniti u 1. ligi, to je sigurno. Iskustvom se stječe zanat i vještine, a ne neradom i gledanjem kako drugi radi umjesto tebe.
Zadnja izmjena: Red passion; 17 ožu 2011, 21:24; ukupno mijenjano 1 put/a.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 17 ožu 2011, 21:22

Citam ove komentare i sad sam skroz zbunjen. Ispada da nijednog extra igraca ne mozemo dovesti. Pa kako smo uspjeli dovesti Robena, gledaj sta covjek radi. Jeste da su mnogi odustali od njega jer ima staklene noge, ali daleko od toga da nismo imali konkurenciju. Kako smo uspjeli zadrzati Lama, Riberija, Svajnija,Milera, a za njima je balavila i jos balavi skoro cijela Evropa: Mancerster, Celzi, Barsa, Inter., itd. Dakle, i tu se vidi da se mozemo nositi sa najjacima cim mozemo zadrzati ono najbolje. E, na osnovu toga zakljucujem da mozemo i da se trkamo u dovodjenu dobtrih igraca sa najjacima. Npr.sto mi ne bi mogli 'ukrasti' Subotica ispred nosa Mancesteru? Imamo pare, lik igra za sampione BvB, jako dobar. Ne vidim sta nas tu koci. Jeste da on mozda zeli u Premier, ali parama se moze dosta toga promijeniti. Isto to vazi i za Nojera. Kazem, nama trebaju vec formirani igraci, a ova dvojica su uz to jos i mladi, a vec su super. Ako kazete da i njih ne mozemo dovesti, onda stvarno ne trebamo nikog dovesti. Ja ne znam sta vi toliko vidite u tom Ekiciju,Ilicevicu, Guldoganu (kako li se vec zove)? Da oni stvarno vrijede, zar ne mislite da bi ih vec trazio Arsenal, Barsa? Poznato je da Arsenal vreba sve mlade igrace koji ista vrijede. Ja nigdje nisam procitao da su zainteresovani za ove koje vi pominjete. I ne samo oni, vec bilo koji drugi veliki klub. Zasto mi ne bi mogli dovesti Koentraa?Lusio nam je dosta toga donio i veliko hvala za sve, ali sam skroz protiv toga da se vrati.Ipak je u godinama, a i jako puno grijesi, nama treba neko mladji.Ako mislimo da skockamo tim na malo duze vrijeme, ne trebaju nam stari igraci tipa Lusija. Odbrana nam je najveca rupa i tu treba pazljivo da biramo igrace. Lusio nije pravo rjesenje. Kazem, treba se raspitati za Pikea,Subotica,Vermalena. Pike jeste da je u najboljem klubu, ali kad smo vec doveli Robena iz najveceg kluba, sto ne bismo mogli i Pikea? Vrijedi pokusati. I mislim da bi trebali dovesti novog napadaca, pravog golgetera,mozda Etoa. Gomez jeste dao dosta golova, ali iskljucivo zahvaljujuci ostatku ekipe, koja ga uposljava kao na tacni i greski protivnika. Za razliku od nekih koji su sa njim impresionirani, ja uopste nisam. Ne smatram ga nekim vrsnim napadacem. Sta sve zna promasiti, to je strasno. Ja se ne sjecam ni jednog gola gdje je on sam napravio dar mar u odbrani, predriblao par igraca i dao gol. Ako neko to zna, nek mi da link. On je dobar u igri glavom, a igra nogom mu je prosjecna, nista specijalno. A sjetite se sta je Eto radio u Barsi i sta sada radi, bruka dobar napadac, mislim da bi sa njim umjesto Gomeza bili bruka dobri u napadu i da bi makar pola Gomezovih promasaja Eto pogodio.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Miki » 17 ožu 2011, 21:29

jozotg napisao:Da vam tata,tj najstariji forumaš kaže šta će biti:

Redom.

1.Umjesto Klosea se vraća Podolski ,jer je u onih 5 tekmi s Heynksom zabija 5 golova i jer može igrati 3 pozicije AMC,AMLC i napad.
2.vraća se Lucio i to je bitno
3. drugogo stopera igra Gustavo
4.dolazi i Vidal u dotu s Yupom
5.stiže i Beck
6.Lahm se vraća na livu stranu
7. Neuer je već zakaparen
i to bi bilo ovako

---------------------------Neuer---------------
Beck------Lucio------------------------Gustavo---------------Lahm

------------------Vidal---------------Svinja--------------

Robben--------------------------------------------Frane

---------------------Muller------------------

--------------------Gomez--------------

Kako idu ća osim Klosea i Altintop i Pranjić i Breno tu su Contento i Julich i Poldi i Badtruba i Kroos i Olić

Znači Lucio ----5 milja
Poldi -----------10 milja
Neuer-----------20 milja
Vidal------------15 milja
Beck------------10 milja
Ukupno : 60 milja..
I ja bi volio da tako bude.

Nemojte mislit da ovo pišem iz glave, ovo su stvari koje mi je rođak javio iz Munchena ,a ima uvid u razmišljanja iz uprave.
Znate da ja ne pišem puno ,ali vjerujte da se ide u ovom smjeru.Hoće li se sve ostvariti pitanje je.

Šta mislite o ovom planu?????

PS.Molim nazočne Bayernovce da ni ne pomislu da je Kraft bolje rješanje od Neuera,jer ako on s 22 godine ucjenjuje klub ,i nije svjestan di igra nek se baci prascima.Jebote Muller bi odma potpisa do kraja karijere za nas ,a ovi se poslije 2 slučajne obrane odma umislio da je Kahn.Molim vas nemojte biti naivni.
N

Nojera i Beka opravdavam, ali Lusija, Vidala nikako. Gustavo obavezno treba da igra na sredini terena, niposto na stoperu. Mogu vam reci da me lik jako pozitivno iznenadio. Njega treba upariti sa Svajnstajgerom. Lusija niposto ne dovoditi, jer sam vec u prethodnom komentaru obrazlozio zasto. Vidala jedino dovesti ako hoce da bude rezerva Gustavu i Svajniju. Dovesti Subotica, eventualno Pikea ili Vermalena, ako ne Beka, onda Koentraa, a umjesto Gomeza, dovesti Etoa.Mislim da bi trio Roben, Riberi, Eto, jos uz dodatak Milera, pravili dar mar gdje god bi igrali.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la normala » 17 ožu 2011, 21:33

anton 1983 napisao:
normala napisao:Ekipa se može pojačati i za puno manje para, samo treba pametno kupovati, a ne bacati pare na Braafheide, Brene i ostale "talente". Ja sam naveo primjer Reala i Carvalha. Za 8 mil.€ su doveli provjerenog, dobrog i iskusnog štopera. To je pravo pojačanje i najbolji primjer kako se za malo para može dobro pojačati odbrana.

E viš takvih baš i nema previše na tržištu. Ja bih rekao da ih sada nema uopće. Tajming je jako bitna stvar i ako nekaj propustiš to ti se more odbiti o glavu. Jebiga ti spomeneš Carvahla, a mi svi znamo da on nebi nikada došao u Bayern...Jebiga nama se takav igrač nudi u Mertesackerau, al kaj kad se nama od njega bljuje. Bayernu je jako teško dovesti carvahle i mi moramo ćekati u redu da bi ih doveli i zato mi takve igrače UGLAVNOM nedovodimo. jebiga njih ne, ali neke druge da, zato su tu sada Ribery i kompanija i imajte na umu da je i plača jako bitna stvar. Recimo ja sam htio Yaya Tourea iz barce kad je išo u man city, kao i recimo Mascherana kad je išo u barcu, al kaj kad znam da mi njima nemremo prismrditi iako smo imali za njihovu odštetu...
Ljudi nekuže koliko je ustvari Bayernu na europskom tržištu teško...

Recimo ti normala si reko da neželiš više TALENTE, al isto tako priznaš da si htio Balea, kužiš ti to? Sam si sebi kontradiktoran! A kaj je najgore i onda bi nas Bale najmanje 20 milja košto, a nisam baš ziher da bi neko za nejga u onom trenutku hladne glave to dao...

Da smo mi bili dovoljno zagrijani za Carvalha i da ga Real nije želio dovesti u svoje redove, siguran sam da bi imali dobre i realne šanse da ga kupimo. Real može ponuditi puno više nego Bayern, a i veći su klub, a uz to mislim da mu više odgovara Primera i da je to veći izazov za njega. Slažem se s tobom da takvih igrača nema previše na tržištu. Ja bi volio kad bi vratili Lucia iz Intera. Znam da je i uprava bila za to da se Lucio proda, ali mislim da su najveće nesuglasice bile na relaciji LVG - Lucio i da je to bio glavni razlog zbog čega je napustio Bayern. Ja mislim da postoje realne šanse da ga vratimo. Ugovor mu ističe 2012. i mislim da bi se mogao kupiti za manje pare. Da jesam, želio sam Balea, ali on je za mene bio izuzetan talenat. Pratio sam Balea još dok je igrao u Southamptonu i znao sam da će postati pravi bočni igrač i zato mi ne bi bilo žao dati 20 mil.€ za njega. Mogli smo ga kupiti jer u to vrijeme pola ovih klubova nije bilo zagrijano za njega. Danas on za mene više nije talenat, nego dokazan i provjeren igrač. S obzirom da je 89. godište može još dosta napredovati. Zadnjih sezona sam nekako i podnosio pojačanja tipa Sosa, Breno i ostale navodne "talente", ali ove sezone mi se sve to smučilo. Od njih će mi se povraćati narednih par sezona. Kad bi Ottl otišao na ljeto bilo bi mi mnogo bolje. Ja kad sam vidio prvi put Brenu i Sosu znao sam da od njih ništa neće biti. Volio bi još Neuera viditi na golu i Coentrão mi je prvi izbor na bekovskoj poziciji. I ostaje još jedan štoper i stvarno ne znam ko bi to mogao biti. Volio bi jednog štopera od 26-30 godina, ali sad mi ne pada na pamet niko. Ovaj čovjek je dobar štoper: http://en.wikipedia.org/wiki/Luis%C3%A3o On ima 30 godina i dovoljno je iskusan. Igrao je i u LP i u EL, i ima veliki broj nastupa za reprezentaciju Brazila. Kapiten je Benfice, iskusan, jak i ima visinu, a znam da smo ga već jednom tražili.
normala
Forumaš
Forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi