Miki napisao:Pa kako smo uspjeli dovesti Robena,
A tko je njega uopće htio dovesti kada je igrao u Realu? Nitko. Bio je otpisan i tu je Bayern odmah ozbiljno zagrizao dok drugi su vjerovatno više mozgali koliko ćemo dobiti od njega ako je stalno ozlijeđen, imamo već standardne prvotimce gdje bi on tek bio pričuva, a to on ne želi i sl. Vrti malo kombinacije razno razne, a tu obavezno isključi Arsenala jer Wenger neće trofeje vidjeti dok ne kupi par igrača klase Robben, Lampard, Kaka...
Miki napisao:Kako smo uspjeli zadrzati Lama, Riberija, Svajnija,Milera, a za njima je balavila i jos balavi skoro cijela Evropa: Mancerster, Celzi, Barsa, Inter.,
Kako? Lijepo... Odličnim nogometom, naslovom prvaka, osvajanjem kupa, polufinalom i finalom CL. To se prvenstveno odnosi na Riberyja. Dok Müller ne odlazi kao nedokazan da grije klupu svim klubovima u Europi, a isto tako on je Bayernovo dijete, baš kao i Lahm koji je rođeni Münchenovac gdje ipak je daleko teža odluka otići gdje si ikona, uzor i zvijezda nego jedan dovedeni igrač iz Schalkea i sl., a k tome nisi navijač nego običan plaćenik. Schweini je vagao dugo, no presudili su novci, a vjerovatno i suigrači tipa Ribery, Robben, Müller i Lahm. Strahovalo se godinama šta će biti sa Schweinijem i Lahmom pošto se tamo još 2005-2006. dosta pričalo o njihovim odlascima zbog kvalitetnije lige i te usrane financijski profitabilne CL.
Miki napisao:Npr.sto mi ne bi mogli 'ukrasti' Subotica ispred nosa Mancesteru? Imamo pare, lik igra za sampione BvB, jako dobar. Ne vidim sta nas tu koci.
A tko je to Neven Subotić u svijetu nogometa? Zasad još ništa veliko. Na tom je putu definitivno i napreduje strelovito kako napreduje i Dortmund. Sve ovisi o Dortmundu, kao i o eventualnom budućem klubu koji ga bude doveo, a da računa na to da mu bude prvotimac. Ako ga Bayern hoće dovesti, dovest će ga ukoliko da primamljivu ponudu. No zadnja je opet na Subotiću, jer ipak on igra za PRVAKE Njemačke(kad budemo tako gledali ovog ljeta), tako da on može si mislit, zašto bi odlazio negdje kada sam dio nečega što raste i napreduje prema većim i boljim stazama, a da ide u drugi klub krenuti od nule i nadmetati se, gdje nitko i ništa on nije nego obična novopridošlica gdje sve mora upoznavat i novo učit?
Miki napisao:Isto to vazi i za Nojera.
Za Neuera se zna da može doći i da je to dosta izgledno, ali navijači ga ne prihvaćaju. Dakle, igrat će bez podrške dijela publike. I to je legitimno od strane navijača da tako misle, a on neka igra ko kakav radnik što radi nekom poslodavcu 'hebe mi se tko si i šta si, ali ima da radiš ispravno i kvalitetno za ono što si plaćen'. Rekao bi da tu nije stvar kluba i momčadi više, koliko navijača koji ga ne žele. A to opet ni upravi nije drago gledati kako domaća publika ga ne voli. Dovoljno se sjetiti Mirka Hrgovića u Dinamu. Niti ga Hajdukovci više nisu htjeli vidjeti, a Dinamovci zbog onog dvoranskog prvenstva. Tako je i sa Neuerom i onom zastavicom što je uvrijedilo navijače, kao i vrijeđanje Olivera Kahna od strane jednog balavog picana koji je daleko od takve institucije. Eto, ima to sve svoje razloge u njegovom slučaju. Na upravi je slijedeće, no uprava se vara ako misli da može ispirati mozgove navijačima i da tu moć imaju.
Miki napisao:Ja ne znam sta vi toliko vidite u tom Ekiciju,Ilicevicu, Guldoganu (kako li se vec zove)? Da oni stvarno vrijede, zar ne mislite da bi ih vec trazio Arsenal, Barsa? Poznato je da Arsenal vreba sve mlade igrace koji ista vrijede.
Sad si mi ispao totalno smiješan i čudan tip...

Pa šta ti misliš šta je mislio Wenger kad je dovodio Fabregasa, Ramseyja, Willshearea i sl. mladiće? Da li je njega brigalo šta misle Barcelona, Real i ostali? Njemu je super štimalo da oni ni ne znaju ništa o njima(valjda postoji za to i jako važan razlog?!), a da ih on jedini prepozna, dovede i od sitnih novčića napravi igračine. Nije sve u nadmetanju novcima nakon što mediji vide nekog balavca da negdje vrijedi, nego da i sami klupski skauti bez ičijeg drugog skaut tima otkrije i sebi priskrbi za sitniš.
Ti si ukratko rekao iduće: Arsenal je jedini klub koji može otkriti buduće velike igrače, a Bayern i ostatak Europe to baš nikako nije sposoban, heh... Posebice se tu treba Bayerna naglasiti. O Arsenalovim otkrićima ovisi hoće li drugi početi mahati novcima kako bi im izbili mega jeftinu investiciju. Doslovno to i tako mogu protumačit što si rekao. No shvaćam ja točno što si ti mislio iako se ne bi baš s tobom složio.
Iličević, Ekici, Gündogan... To su sve mladi igrači kojima bi Bayern popunio klupu, a ne prvu postavu. Šta u njima se vidi. Vjerovatno čast što bi bili dio Bayerna, pristali i grijati klupu i biti zamjene Riberyju, Robbenu, Schweiniju i co. Nisu još u ozbiljnim godinama, imat će želje i motiva nadmetati se i tražiti više minuta. Recimo da su to neki od razloga. Dok takav slučaj s Kakom ne bi bio, dovedeš ga kao pričuvu Mülleru...

Ili šutneš ovoga na klupu jer je to Kaka. Pa nisu ljudi one virtualne figurice iz PES 5 i 6 gdje ja dovedem sve zvijezde u jedan klub, a oni mi griju klupu bez ikakvih pritužbi, nezadovoljstva, osjećaja nelagode i sl.
Miki napisao:a nigdje nisam procitao da su zainteresovani za ove koje vi pominjete. I ne samo oni, vec bilo koji drugi veliki klub. Zasto mi ne bi mogli dovesti Koentraa?
Na pitanje odgovaram pitanjem, zašto mi ne bi doveli jednog Ramseyja kad je bio u Walesu, Patoa kad je bio još u Internacionalu, Lukakua i sl.?
Miki napisao:Lusio nam je dosta toga donio i veliko hvala za sve, ali sam skroz protiv toga da se vrati.Ipak je u godinama, a i jako puno grijesi,
Takvo nekakvo mišljenje i ja dijelim. Jer ipak kad je odlazio, nisam ga apsolutno žalio, jer je s godinama počeo nešto više da i griješi, što mi se nije baš sviđalo. No kad gledam van Buytena i njega, Lucio je ipak za njega opet igračina. Ako ga dovedu, dobrodošao. Trenutno ne vidim ništa vrhunsko i kvalitetno, a da je DOSTUPNO i REALNO dovesti.
Miki napisao:Kazem, treba se raspitati za Pikea,Subotica,Vermalena. Pike jeste da je u najboljem klubu, ali kad smo vec doveli Robena iz najveceg kluba, sto ne bismo mogli i Pikea? Vrijedi pokusati.
Ako to ne znaš zašto ne bi, e onda stvarno...

Za Subotića još ajde, može proći s obzirom na klub i situaciju u tom klubu zadnjih 8 godina... Ali ovu dvojicu, posebice Piquea...

I da, definitivno vrijedi. Onda će se ljudi na Balkanu(a i u zapadnoj Europi) moći svjetski smijati kako je jedan Bayern našao stroj zvan Barca pitati za Piquea koji gotovo da je prva zamjena kapetana ekipa.
A ovaj iz Engleske će teško u Bundesligu. Tu ipak treba daleko više očekivati od Dortmunda, Leverkusena i još 2-3 kluba da u Europi postanu svima opasni u CL, pa i Bundesligi. A kad će se to dogoditi i hoće li uopće, ostaje vidjeti.
Miki napisao:I mislim da bi trebali dovesti novog napadaca, pravog golgetera,mozda Etoa.
Svaka čast, ali ti stvarno misliš da bi svi ti klubovi svoje najvažnije i najbolje igrače prodali jednoj od glavnih euro konkurencija?

Samo to si prvo zamisli u glavi. Stvarno ako je to moguće, onda Hoeneßa je trebalo otjerati još tamo 2003. godine.