Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2017, 07:35

12 Miliona plus bonusu je resenje.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 lip 2017, 08:16

Zasto ne bi mogao ako Muller prima 15ak milja a Lewy mozda cak i vise?

Bayern je sad na prekretnici, treba odlucito zeli li dalje biti konkurentan u Europi ili gledati na svaki euro i diviti se plusu na kraju godine. Jedno skrtarenje nas je kostalo gubitka Kroosa, drugo bi nam moglo izbiti odlicnog igraca koji nam je itekako potreban jer Robberyja ne mozemo zamijeniti obicnim igracima.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 lip 2017, 08:24

Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 04 lip 2017, 09:04

Gledao sam upravo Ruckblick 2012/13 i jednu stvar sam zaklucio. Backup za Lewandowskog je Pflicht!

U Triple sezoni su tu bili Mandzukic, Gomez, Pizarro plus Muller. (Imali smo covece 4 napadaca! Pep nas je sjebao po tom pitanju totalno). Na krilima Robben, Ribery i odlicni Xhaqiri. Prstalo je sa svih strana.

Mora jednostavno da se nadje dobra zamena. Jer nam se to obilo o glavu i u finalu Dahoam kad nam je jedina opcija bio Petersen. :roll: E sta bi bilo da smo tada imali Pizarra.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 lip 2017, 09:26

anton 1983 napisao:Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.

Radi se o brutto iznosu, englezi uvijek place iznose kao brutto iznos po tjednu.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 04 lip 2017, 09:33

Bundesliga Spotlight‏ @BundesligaSpot 10m10 minutes ago

BILD: Douglas Costa, Renato Sanches & Sven Ulreich will all be allowed to leave #FCBayern this summer if the club receive suitable offers.

The Scarface napisao:
anton 1983 napisao:Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.

Radi se o brutto iznosu, englezi uvijek place iznose kao brutto iznos po tjednu.

To je onda malo, ako ćemo iskreno.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 04 lip 2017, 09:39

The Scarface napisao:

Pa kolko je to godišnje u eurima, daj zračunaj
:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 04 lip 2017, 10:41

melodyne napisao:Gledao sam upravo Ruckblick 2012/13 i jednu stvar sam zaklucio. Backup za Lewandowskog je Pflicht!

U Triple sezoni su tu bili Mandzukic, Gomez, Pizarro plus Muller. (Imali smo covece 4 napadaca! Pep nas je sjebao po tom pitanju totalno). Na krilima Robben, Ribery i odlicni Xhaqiri. Prstalo je sa svih strana.

Mora jednostavno da se nadje dobra zamena. Jer nam se to obilo o glavu i u finalu Dahoam kad nam je jedina opcija bio Petersen. :roll: E sta bi bilo da smo tada imali Pizarra.

Ma ovdje na forumu su rekli kako je to glupost imati 3 napadača u rosteru, kako je glupo imati 4 stopera, igrače tipa Gustavo i Martinez u veznom redu i tako to... I eto vidimo kako nam je išlo bez svega toga, a uvijek smo brojali kako nam netko fali i da je to bio razlog zašto nismo prošli u finale ili ove godine u polufinale. Mislim ono... Sve je onako kako se željelo uoči svih tih sezona. :)

edit: Od ovog ljeta obavezno Martineza krenuti vraćati u sredinu terena. Süle je za par tjedana s nama, a onda još dovesti 4. stopera i zaključiti trajno obrambenu sredinu i koncentrirati se na dovođenje bekova, krila i napadača. Klupa već 2 godine izgleda očajno.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 04 lip 2017, 14:25

12 milja brutto je nista, i nema sanse da ce Alexis doci za te pare. Vremena se mijenjaju, onih 10 milijuna sto je Doka Tore imao u ondasnje vrijeme je puno vise nego Alexisovih 15 sada.

Umsatz:
06/07 : 268 milijuna
15/16 : 627 milijuna

Wenger je izjavio da Alexis i Ozil ostaju, pa sad...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 04 lip 2017, 14:29

Murta napisao:
Bundesliga Spotlight‏ @BundesligaSpot 10m10 minutes ago

BILD: Douglas Costa, Renato Sanches & Sven Ulreich will all be allowed to leave #FCBayern this summer if the club receive suitable offers.

Mi smo idioti ako pustimo Renata da ode. Dečko je proglašen za najboljeg mladog igrača Evrope, u prvoj sezoni se upoznavao sa sredinom, klubom i saigračima. AKo ga pustimo, obiće nam se o glavu, sigurno.

Moramo pojačati napad nekom rezervnom varijantom, obavezno dovesti desnog beka i jedno razorno krilo.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la jozotg » 04 lip 2017, 17:48

Renata ne bi prodavao nikako.
Sto se tice pojacanja za napad i krilo, doveo bi A.Sancheza i Maria Gomeza koji ce sigurno dati svojih 20 golova.
Samo je pitanje bi dosao nakon svih sranja sa Svajnijem.

Dogodine dolaze Brandt i Goretzka....

Po meni dovoljno dobro pod uvjetom da se sve ostvari....
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 05 lip 2017, 11:13

Mislim da malo lutamo po pitanju pojačanja taktike itd. sad se tek vidi kolko je mutavi pep sjebo momčad(kadar) a naši nakon njegovog odlaska nisu reagirali kak spada po tom pitanju...sad nam treba koncentracije i pamet u glavu ne radit gluposti...ovo sa perišićem mi sad izgleda kao očajan potez....ako je sa alexisom čisto samo u lovi pitanje on nam i netreba ne želimo novog costu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lip 2017, 13:39

doro napisao:Mislim da malo lutamo po pitanju pojačanja taktike itd. sad se tek vidi kolko je mutavi pep sjebo momčad(kadar) a naši nakon njegovog odlaska nisu reagirali kak spada po tom pitanju...sad nam treba koncentracije i pamet u glavu ne radit gluposti...ovo sa perišićem mi sad izgleda kao očajan potez....ako je sa alexisom čisto samo u lovi pitanje on nam i netreba ne želimo novog costu...

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Sjebo si se ti a ne Pep. Ajmo reč da jesi pravi navijač i to se poštuje, ali blage ti veze nemaš o nogometu, a kamoli Bayernu. :bravo:

Kaj je Pep prodo Kroosa? Kaj je pep ograničio kolko se troši na igrača? Kaj ti misliš da smo mi zbunjeni? NE! Mi točno znamo kaj oćemo, ali imamo problem sa dovođenjem istog pa ak nebu išlo kupit ćemo govna...

Problem je taj što baš dok je PEP bio tu, kasa nije bilo odrješena, jer za svakog igrača kojeg smo tada htjeli 20% je bila veća šansa da ga se baš zbog Pepa dofura. Pa Alexis bi pristo na manju plaću...Kod CA prednost je možda kod nekih igrača tipa verrati, ali kaj kad "nema novaca".

Zato čkomi više! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lennon » 05 lip 2017, 14:29

To je sad prekretnica.

Ili budemo "Bayern" i pazili na svaku lipu.

Ili budemo se prilagodili tržištu i situaciji (glupoj) u nogometu i odriješili kesu. Koju btw imamo.

Čudimo se kak nas je Juve preteko, a oni za jednog igrača izvalili 90 miliona. Ako očeš bit najbolji moraš i poslovat i riskirat - kao najbolji.
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 05 lip 2017, 16:01

Lennon napisao:To je sad prekretnica.

Ili budemo "Bayern" i pazili na svaku lipu.

Ili budemo se prilagodili tržištu i situaciji (glupoj) u nogometu i odriješili kesu. Koju btw imamo.

Čudimo se kak nas je Juve preteko, a oni za jednog igrača izvalili 90 miliona. Ako očeš bit najbolji moraš i poslovat i riskirat - kao najbolji.

Pa ne znam baš da nas je juve pretekao...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi