anton 1983 napisao:Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.

Bundesliga Spotlight @BundesligaSpot 10m10 minutes ago
BILD: Douglas Costa, Renato Sanches & Sven Ulreich will all be allowed to leave #FCBayern this summer if the club receive suitable offers.
The Scarface napisao:anton 1983 napisao:Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.
Radi se o brutto iznosu, englezi uvijek place iznose kao brutto iznos po tjednu.

The Scarface napisao:anton 1983 napisao:Mislim da je ovdje najveći problem kaj niko više ne zna jel to brutto il netto. Ak je 12 brutto plus bonusi pa Vidal to ima.
Radi se o brutto iznosu, englezi uvijek place iznose kao brutto iznos po tjednu.
melodyne napisao:Gledao sam upravo Ruckblick 2012/13 i jednu stvar sam zaklucio. Backup za Lewandowskog je Pflicht!
U Triple sezoni su tu bili Mandzukic, Gomez, Pizarro plus Muller. (Imali smo covece 4 napadaca! Pep nas je sjebao po tom pitanju totalno). Na krilima Robben, Ribery i odlicni Xhaqiri. Prstalo je sa svih strana.
Mora jednostavno da se nadje dobra zamena. Jer nam se to obilo o glavu i u finalu Dahoam kad nam je jedina opcija bio Petersen.E sta bi bilo da smo tada imali Pizarra.

Murta napisao:Bundesliga Spotlight @BundesligaSpot 10m10 minutes ago
BILD: Douglas Costa, Renato Sanches & Sven Ulreich will all be allowed to leave #FCBayern this summer if the club receive suitable offers.

doro napisao:Mislim da malo lutamo po pitanju pojačanja taktike itd. sad se tek vidi kolko je mutavi pep sjebo momčad(kadar) a naši nakon njegovog odlaska nisu reagirali kak spada po tom pitanju...sad nam treba koncentracije i pamet u glavu ne radit gluposti...ovo sa perišićem mi sad izgleda kao očajan potez....ako je sa alexisom čisto samo u lovi pitanje on nam i netreba ne želimo novog costu...

Lennon napisao:To je sad prekretnica.
Ili budemo "Bayern" i pazili na svaku lipu.
Ili budemo se prilagodili tržištu i situaciji (glupoj) u nogometu i odriješili kesu. Koju btw imamo.
Čudimo se kak nas je Juve preteko, a oni za jednog igrača izvalili 90 miliona. Ako očeš bit najbolji moraš i poslovat i riskirat - kao najbolji.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost