Zasto vi svi pricate o njemu,odnosno o robberyu kad ne znamo kako ce to Heynckes posloziti?Znam da slazes kadar prema squadu,ali svaki trener ima neku svoju nogometnu filozofiju!Npr kod klinsi-a,ribbecka i ivankovica,znas danima unaprijed i za vrijeme tekme,koga ce kime zamijeniti i tko ce igrati-booring!A kaj nije H. u onih 5tekmi igrao 4-4-2?
Ako je toni bio jedan od njegovih glavnih igraca u leverkusenu,ocito on zna s njim odn di ce mali izvuc najvise iz sebe(nesto kao zajec i sammir)!Isto tako ce mali tesko izborit prvih 11,al kak je anton rekao ,jednostavno mora biti prva zamjena i dobivat ce prilike..
Npr,ja bi poslozio momcad:
Neuer-Lahm,X,X,Coentrao-Robben,LGustavo(vise kao DMC),Schweini(vise kao MC,gdje je meni najbolji),Ribery-Muller,Olic!
Klupa:Kraft(znam da nece ostat),Breno(

)ili Contento,VdW,Alaba,Ekici,Kroos,Gomez!U slucaju ozljede robbery-a,coentra-a naprijed,VdW desno,lahm lijevo!Gomez je meni osobno kriminal,koji fantasticno iskoristava lopte suigraca,al u u drugom klubu bi uz tamosnje suigrace zabio puno manje-jbg ne volim visoke,trome i spore igrace..Kroos bi bio zamjena Schweini-ju kao MC,Ekici moze igrati i DMC i MC,a Alaba cak vise pozicija(lijevo iza,makar znam da je sjebo protiv eintrachta,DMC,MC),zbog cega ga obozavam!Kaj nije Contento vec igrao stopera,gledao sam ga u prijateljskima kak igra to,al opet nisam previse obracao pozornost na njega kao stopera,pa ne znam kakav je!Htio bi dakle barem 2dobra stopera,jer su meni ocito svi ispucali sve kredite