Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la UltrasMentalita » 25 tra 2011, 15:01

anton 1983 napisao:Al opet ovo sa kroosom i Schweinijem ti je više nego klimavo...

Hahahah ljudi mora vam biti jasno da Kroos ne može igrati sa svinjom niti s bilo kojim igračem u sredini jer nema kvalitet za to prenapuhan igrač i to je sve baletan ja sam ga davno otpisao......Ako sam rekao da je debilna postava nisam rekao da si ti debil......Ekici je mnogo bolji igrač od Kroosa ako se uopće mogu i usporediti .......i nadam se da će ga vratit iz Nunberga jer bi mogao biti dobra zamjena Robbenu ako ne onda nek se kali još tamo.......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2011, 15:19

Nisi ni rekao da je debilna postava nego debilno razmišljanje i bezveze vrijeđaš čovjeka.

Kao drugo Kroos nikada nije ni igrao na svojoj poziciji tako da nema šta ni pokazati. Ali i ja takođe nisam njegov simpatizer i što prije bi ga na neku posudbu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 25 tra 2011, 17:21

nele-BHF napisao:Nisi ni rekao da je debilna postava nego debilno razmišljanje i bezveze vrijeđaš čovjeka.

Kao drugo Kroos nikada nije ni igrao na svojoj poziciji tako da nema šta ni pokazati. Ali i ja takođe nisam njegov simpatizer i što prije bi ga na neku posudbu.

Pa eto ne slažem se s njim oko postave......nisam imao namjeru vrijeđati.......ma kakva posudba onog šminkera treba utopiti za finu lovu dok je još na cijeni od njega nema ništa .......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2011, 17:25

UltrasMentalita napisao:
nele-BHF napisao:Nisi ni rekao da je debilna postava nego debilno razmišljanje i bezveze vrijeđaš čovjeka.

Pa eto ne slažem se s njim oko postave......nisam imao namjeru vrijeđati.......ma kakva posudba onog šminkera treba utopiti za finu lovu dok je još na cijeni od njega nema ništa .......

Možda, ali kod mene još ima kredita zbog onih partija u Leveru. Momak ima sve u svojim nogama.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2011, 18:07

Kod mene Toni još uvijek ima kredita. Samo treba doć trener koji će od njega prvenstveno napraviti igrača koji nije prvotimac ali je prva zamjena i da on tu ulogu zavoli na način da on u njoj vidi šansu kako će se probiti u prvu ekipu. Recimo on je igrao poziciju koja mu ne odgovara jer je morao preuzet ulogu krila u taktici koja mu neodgovara ili je morao preuzeti ulogu polušpice na način koji mu neodgovara. Kad on igra momčad se malo mora prilagoditi njemu. To zvuči strašnije nego kaj je jer se sad neko pita zaš bi se neko prilagođavao Kroosu? E pa prilagođavo bi se zbog boljitka Bayerna jer on nemre igrati ulogu koju igra Muller te on treb aigrati malo više povučenije tako da sudjeluje u otvaranju i gradnji igre. Isto tako sustav naš se prilagodio Gomezu tak da on more razarati po kvartu i rezultat je tu,

Problem je kaj je ovo loša sezona za Bayern pa nije teško kritizirazi igrače. Kada ćemo mi igrati u punoj snazi i razarati onda će i kroos u toj ekipi izgledati super, a ne kao izgubljeni kotačić!

kaj se tiće njegove prodaje neko bi nama trebao dati bar 15 milja ili 10 + neki VELIKI postotak od slijedeće prodaje..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la hrkan » 25 tra 2011, 18:49

Zasto vi svi pricate o njemu,odnosno o robberyu kad ne znamo kako ce to Heynckes posloziti?Znam da slazes kadar prema squadu,ali svaki trener ima neku svoju nogometnu filozofiju!Npr kod klinsi-a,ribbecka i ivankovica,znas danima unaprijed i za vrijeme tekme,koga ce kime zamijeniti i tko ce igrati-booring!A kaj nije H. u onih 5tekmi igrao 4-4-2?
Ako je toni bio jedan od njegovih glavnih igraca u leverkusenu,ocito on zna s njim odn di ce mali izvuc najvise iz sebe(nesto kao zajec i sammir)!Isto tako ce mali tesko izborit prvih 11,al kak je anton rekao ,jednostavno mora biti prva zamjena i dobivat ce prilike..
Npr,ja bi poslozio momcad:
Neuer-Lahm,X,X,Coentrao-Robben,LGustavo(vise kao DMC),Schweini(vise kao MC,gdje je meni najbolji),Ribery-Muller,Olic!
Klupa:Kraft(znam da nece ostat),Breno( smile44 )ili Contento,VdW,Alaba,Ekici,Kroos,Gomez!U slucaju ozljede robbery-a,coentra-a naprijed,VdW desno,lahm lijevo!Gomez je meni osobno kriminal,koji fantasticno iskoristava lopte suigraca,al u u drugom klubu bi uz tamosnje suigrace zabio puno manje-jbg ne volim visoke,trome i spore igrace..Kroos bi bio zamjena Schweini-ju kao MC,Ekici moze igrati i DMC i MC,a Alaba cak vise pozicija(lijevo iza,makar znam da je sjebo protiv eintrachta,DMC,MC),zbog cega ga obozavam!Kaj nije Contento vec igrao stopera,gledao sam ga u prijateljskima kak igra to,al opet nisam previse obracao pozornost na njega kao stopera,pa ne znam kakav je!Htio bi dakle barem 2dobra stopera,jer su meni ocito svi ispucali sve kredite :smajl006:
hrkan

PostPostao/la nele-BHF » 25 tra 2011, 19:01

Auu, želiš dva stopera a već si u ekipu uvrstio Neuera, Coentraa, Wila :D Auuu, ništa od toga brat'. Najmanje dvojicu otpiši.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la hrkan » 25 tra 2011, 19:07

Kako je jednom mudro izjavio Wenger..Ako se nema para za fantasticne igrace(odn ak ih zelis dobit za bagatelu),onda uzmes sator i kampiras pred Bernabeuom(po novom i pred Manchester of City Stadium-om),dok ne podijele/prodaju igrace za sicu :lol: Bayern po meni ne treba nikoga kupovat,osim zadnji red i Neuera!Ak nece dat osim tih 60M(po mojoj procjeni),jos 20 za 2stopera...Jel sam to dobro nacuo il se prati neki stoper-cigan iz steaue?
hrkan

PostPostao/la gerd muller » 25 tra 2011, 21:03

slažem se da bi trebalo još vidjet kako diše kroos, da se nebi dogodio slučaj jansena i hummelsa da su ih prodali pa su postali jedni od stožernih igrača svojih momčadi.,., treba ga pričekati,., gledao sam ga kad je igrao za mladu repku njemačke, i bio je fantastičan igrač, bio je puno agilniji i eksplozivniji, ali mislim da bi ga vrijedilo pričekat,.,i trebalo bi također jednog ili dva kvalitetna stopera, a neuera gledam kako nasljeđuje kahna.,.,.,,
gerd muller

PostPostao/la Lizarazu » 25 tra 2011, 22:53

anton 1983 napisao:Problem je kaj je ovo loša sezona za Bayern pa nije teško kritizirazi igrače. Kada ćemo mi igrati u punoj snazi i razarati onda će i kroos u toj ekipi izgledati super, a ne kao izgubljeni kotačić!

:bravo:

To je sasvim normalno, kada rezonuješ mozgom, bez emocija i subjektivnog gledanja na nekog igrača da li ti je simpa ili nije.
Meni Mario neće nikad biti drag kao napadač, ali dok zabija meni nema boljeg. Sasvim jasno. 8-)
anton 1983 napisao:kaj se tiće njegove prodaje neko bi nama trebao dati bar 15 milja ili 10 + neki VELIKI postotak od slijedeće prodaje..

Dobro, što se tiče cijena, one se mijenjaju veoma brzo. Lever je lani (valjda) bio spreman izdvojiti 8 milja da zadrži Tonija. Krosonja nije ni sjena onoga od lani, ali igranjem u Bayernu cijena mu ne bi trebala puno pasti (ako uopće).
Zaslužuje drugu šansu (gdje će je valjda pod Jupovom palicom iskoristiti) i mi nećemo više pomišljati na prodaju.

Da se razumijemo, nisam ni ja neki veliki fan od ovog Kroosa, ali hoću da vidim da mu je pružena prava prilika, pa il'...il'.
Hoće li to biti drugi Miske, ili neki auslaufmodel ili će možda postati pravi graditelj igre. Meni se čini da je Gaal pokušao od njega napraviti nešto slično Xavi-ju (gdje je i Alabu zamišljao), eh sad sve zavisi od formacije i kako se ekipa prilagodi.....ako me razumijete.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 tra 2011, 23:24

gerd muller napisao:slažem se da bi trebalo još vidjet kako diše kroos, da se nebi dogodio slučaj jansena i hummelsa da su ih prodali pa su postali jedni od stožernih igrača svojih momčadi.,., treba ga pričekati,., gledao sam ga kad je igrao za mladu repku njemačke, i bio je fantastičan igrač, bio je puno agilniji i eksplozivniji, ali mislim da bi ga vrijedilo pričekat,.,i trebalo bi također jednog ili dva kvalitetna stopera, a neuera gledam kako nasljeđuje kahna.,.,.,,

Jansen je definitivno postao jedno veliko NIŠTA ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 26 tra 2011, 10:17

Mene od svega toga nagađanja tko će doći tko ne daleko više brine hoćemo li mi slijedeće sezone igrati Lp-a......ako se ne bude igrala Lp-a slijedeće godine biti ćemo suočeni s nezadovoljstvom igrača u ekipi ponajprije Robberya i jako teško će nam biti dovesti kvalitetnog igrača možda je onda čak i Neuer upitan jer je rekao da želi i slijedeće sezone igrati Lp-a ......
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Murta » 26 tra 2011, 10:40

Kroos je po meni jedan kvalitetan igrač. Nije odličan, ali je jako dobar i koristan za ekipu. On često unosi pozitivan implus kada ga se stavi na njegovu poziciju. Ali, nažalost, to je u Bayernu rijetkost. On je nama najveći problem jer ima kvalitetu, ali nam ne paše niti u jednu taktiku.

Ako igramo 4-4-2 s jakim krilima ala Manchester United onda on 100% sigurno nema mjesta u ekipi. Ne može biti defenzivni vezni, ne može biti krilo, a nije napadač.

Ako igramo 4-3-3 (uzor Barca) ili 4-2-3-1 (Njemačka) onda nam Muller ispada iz ekipe. A Thomas Muller nam je jedan od najvažnijih igrača i bolje je da on igra, nego da igra Kroos.

Ja ne znam što bih s njim napravio. Ne bih ga želio prodati jer je dobar igrač, a s druge strane on nama ne paše niti u jednu koncepciju igre. Problem je što je on dosta trom. Da je na njegovu mjestu Ozil, već bi se nešto dalo iskemijati.

Ne bi bilo loše da probamo naći nekog s kime bi ga zamijenili. Recimo da probamo Schalkeu ponuditi Kroosa za Howedesa. Takvog igrača bi Schalke teško sam kupio, a opet ne bi izgubili kvalitetu u momčadi. Iako bi onda bila na drugoj poziciju, kvaliteta bi ostala.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 26 tra 2011, 10:48

Murta napisao:
Ne bi bilo loše da probamo naći nekog s kime bi ga zamijenili. Recimo da probamo Schalkeu ponuditi Kroosa za Howedesa. Takvog igrača bi Schalke teško sam kupio, a opet ne bi izgubili kvalitetu u momčadi. Iako bi onda bila na drugoj poziciju, kvaliteta bi ostala.

Takav potez bi i ja pozdravio jer bi nam jedan dobar štoper pout howedesa puno više pomogao nego Kroos. U toj trampi ja bi i Schalkeu i nadoplatio.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2011, 13:46

Murta napisao:Ne bi bilo loše da probamo naći nekog s kime bi ga zamijenili. Recimo da probamo Schalkeu ponuditi Kroosa za Howedesa. Takvog igrača bi Schalke teško sam kupio, a opet ne bi izgubili kvalitetu u momčadi. Iako bi onda bila na drugoj poziciju, kvaliteta bi ostala.

Ovo bi bilo najbolje rješenje za sve. :bravo: :bravo:

I za Kroosa i za Schalke i za Höwedesa i za Bayern. 8-)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi