LuctL napisao:Dovedimo Lucia da "podučava" naše stopere.

Mene baš zanima dal bi on uopće bio zainteresiran da igra u Bayernu. Znali negovorim o oštetama i oplači, nego dal to njega uopće zanima ili je on sebi predoredio da svoju karijeru vječito igra u inozemstvu!anton 1983 napisao:Ono što ću ja zahtjevati od Sammera
DOVEDI MI OZILA!
Ja sam se u njega ovo prvenstvo zaljubio!Mene baš zanima dal bi on uopće bio zainteresiran da igra u Bayernu. Znali negovorim o oštetama i oplači, nego dal to njega uopće zanima ili je on sebi predoredio da svoju karijeru vječito igra u inozemstvu!

anton 1983 napisao:Ono što ću ja zahtjevati od Sammera
DOVEDI MI OZILA!
Ja sam se u njega ovo prvenstvo zaljubio!Mene baš zanima dal bi on uopće bio zainteresiran da igra u Bayernu. Znali negovorim o oštetama i oplači, nego dal to njega uopće zanima ili je on sebi predoredio da svoju karijeru vječito igra u inozemstvu!

Murta napisao:Ako je istina da će sutra nešto izaći u Bildu, mislim da će bar 10 ljudi na forumu žaliti za Nerlingerom.

anton 1983 napisao:Murtica nemislim ja sada da će nama zbog Sammer neko doči, dapaće, sad me strah da neće više niko doči i da će se pružiti prilika canu, te da će se više koristiti Alaba u vezi tako da Contento dobije više prilika...
Sito tako oču reći svima d azboravite na Martineza. On je mamac kao i Džeko za medije, a u biti mi u tišini radimo na kičmi na nekom drugom transferu kojeg niko nespominje...

cruz napisao:kako su vam mistični postovi jbt
ne bi imao ništa protiv iznenađenja, ali please na vrijeme, ne kao onda kad smo Robbena doveli u zadnji tren i morali mijenjati sustav igre
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju