Malo drkice nigdar ne škodi

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Malo drkice nigdar ne škodi

PostPostao/la nele-BHF » 29 lip 2012, 20:16

Jašta će. I Manđo je doš'o tek onako, čisto da se nebi davale velike pare kasnije koje se obećali. Nema veze što se najavila "bomba".

Za neke u klubu i Dante je igrač koji može igrati u Barci i Realu.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 30 lip 2012, 12:22

Neka dovedu tog nekog moćnog CAM u ekipu i problemi riješeni kod kadroviranja. Samo ostaje osvojiti prvenstvo u prvom redu, a onda već ostalo ako se uspije.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 30 lip 2012, 13:54

LuctL napisao:Dovedimo Lucia da "podučava" naše stopere. :a045:

A baš si pravog našo...ja ne kužim vas kaj drkate na tog kiksera....jel vi znate da je taj ružni majmun dao najviše autogolova u povjesti Bayerna i da je sjebo ohoho golova u važnim utakmicama...u kusenu je on bio jako dobar kod nas loš i da ne pričam na glupim izletavanjima i ostavljanje rupa u obrani totalno nedisipliniran :neee:

Ako već hočete drkat ne nekog stopera onda drkajte na najboljeg stopera svih vremena koji je sve najveće zvijezde svog doba stavljao u mali đep....JURGEN KOHLER ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 15:45

Ono što ću ja zahtjevati od Sammera

DOVEDI MI OZILA!

Ja sam se u njega ovo prvenstvo zaljubio! :O: Mene baš zanima dal bi on uopće bio zainteresiran da igra u Bayernu. Znali negovorim o oštetama i oplači, nego dal to njega uopće zanima ili je on sebi predoredio da svoju karijeru vječito igra u inozemstvu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 02 srp 2012, 18:22

anton 1983 napisao:Ono što ću ja zahtjevati od Sammera

DOVEDI MI OZILA!

Ja sam se u njega ovo prvenstvo zaljubio! :O: Mene baš zanima dal bi on uopće bio zainteresiran da igra u Bayernu. Znali negovorim o oštetama i oplači, nego dal to njega uopće zanima ili je on sebi predoredio da svoju karijeru vječito igra u inozemstvu!

Eh da je pravi Nijemac ne bi on ni sekunde razmisljao i to jos sad kad je Bayern na samom vrhu Europe
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 19:06

Nemojte poletjeti s nadama za pojačanjima jer je Sammer sportski direktor koji je radio s mladima. ;)

Što znači razlika u pogledima na budućnost između Nerlingera i uprave? Mislim da je Nerlinger želio više novaca za pojačanja (Martinez, Džeko), a da mu uprava nije dala. Ne vjerujem da postoji ijedan sportski direktor koji bi žrtvovao posao jer ne želi novce za pojačanja. To je potpuno suluda teorija jer u konačnici on te novce niti ne mora potrošiti.

Zašto mu uprava nije dala novce to je pravo pitanje. Postoje dva odgovora:
1. više mu ne vjeruju jer nije dovoljno pokazao
2. ne žele trošiti novce

Obje teorije imaju jasne temelje.

Prva: Bayern dvije sezone nije osvojio trofej unatoč tome što je potrošio puno novaca na pojačanja. Ako imaš različite trenere i različite momčadi treba se riješiti onoga što je konstanta - čovjeka koji je birao pojačanja. Bayern troši kad ne uspije, ali ne želi riskirati s Nerlingerom.

Druga: Svi pobjeđuju na račun mladih igrača, jedino Bayern mora trošiti novce. Zašto? Zbbog lošeg odabira kadra. Zato treba naći čovjeka koji poznaje rad s mladima, a ne da bezveze trrošimo novce.

Konačni odgovor ćemo znati tek 1.9.

btw. CroCHEF je spomenuo da bi to moglo značiti odustajanje od Guardiole. IMO, Sammerovim dolaskom Pep postaje trener koji savršeno odgovara sportskom direktoru jer obojica žele mlade igrače, ali su spremni potrošiti puno novaca na igrača kojem vjeruju.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 20:01

Ako je istina da će sutra nešto izaći u Bildu, mislim da će bar 10 ljudi na forumu žaliti za Nerlingerom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 02 srp 2012, 20:37

anton 1983 napisao:Ono što ću ja zahtjevati od Sammera

DOVEDI MI OZILA!

Konačno da i ti shvatiš...sad kad ovo vidiš buš napiso uhvatil se u zamku :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 02 srp 2012, 20:37

Murta napisao:Ako je istina da će sutra nešto izaći u Bildu, mislim da će bar 10 ljudi na forumu žaliti za Nerlingerom.

sta? da nece trosit pare vec se okrenut mladim igracima?
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 20:43

Ne, da je Nerlinger htio jednog igrača. Ime sutra. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 02 srp 2012, 22:13

Murtica nemislim ja sada da će nama zbog Sammer neko doči, dapaće, sad me strah da neće više niko doči i da će se pružiti prilika canu, te da će se više koristiti Alaba u vezi tako da Contento dobije više prilika...

Sito tako oču reći svima d azboravite na Martineza. On je mamac kao i Džeko za medije, a u biti mi u tišini radimo na kičmi na nekom drugom transferu kojeg niko nespominje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 02 srp 2012, 22:55

anton 1983 napisao:Murtica nemislim ja sada da će nama zbog Sammer neko doči, dapaće, sad me strah da neće više niko doči i da će se pružiti prilika canu, te da će se više koristiti Alaba u vezi tako da Contento dobije više prilika...

Sito tako oču reći svima d azboravite na Martineza. On je mamac kao i Džeko za medije, a u biti mi u tišini radimo na kičmi na nekom drugom transferu kojeg niko nespominje...

X na oba dijela

A ono o ćemu sam ja pričao je bio komentar na jedan tekst da je Nerlinger tražio velike novce za napadača i da je uprava odbila te da je to tako završilo. O relevantnosti tog komentara govori to da je sad obrisan. ;)
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 03 srp 2012, 09:21

kako su vam mistični postovi jbt

ne bi imao ništa protiv iznenađenja, ali please na vrijeme, ne kao onda kad smo Robbena doveli u zadnji tren i morali mijenjati sustav igre
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Effenberg23 » 03 srp 2012, 10:03

Činjenica je jedna da mi već sada lagano ubiremo plodove od tog rada sa mladima(kada je LvG bio)....
Müller, Badstuber, Alaba i donekle Contento...to je jako super i profitabilan posao ali i dugotrajan...sada postavlja se pitanje jeli se to slaže sa MIA SAN MIA, slaže li se sa onim što je Hoeness najavljivao veliku sturmbombe, napad na ovo na ono...wir haben geld i potrošit ćemo ga dok mi ne budemo sami na vrhu itd.itd.
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 03 srp 2012, 10:12

cruz napisao:kako su vam mistični postovi jbt

ne bi imao ništa protiv iznenađenja, ali please na vrijeme, ne kao onda kad smo Robbena doveli u zadnji tren i morali mijenjati sustav igre

zaš mistični?

tog novog veznjaka, ak ga dovedemo, ziher neće biti na vrijeme jer to "na vrijeme" je već prošlo...Kad god dođe, dobro dođe...Mene sad baš zanima startna postava u prvih par tekmi. Klupa je SEX i ziher more startati u sezonu bez reprezentativaca tako da se dobro odmore. Za prvi dio sezone oni su ionako "nevažni"...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi