cruz napisao:Neće vas niko skužit jer slabo ko čita vaše (dosadne i često bezvezne) postove. Anton previše filozofira i uvijek piše nešto "po svom", nikom se ne da dublje analizirati to, a Doro se naloži i bez obzira što nema smisla raspravljati on se naloži na antonovo trollanje i eto ti rasprave.
Doro: niko ne traži da se moraš složit s njim koliko god on naturo svoj stav.
A baš mislio pitat kak vi to komentirate, ovo naše govnarenje i eto ti me pročito ko knjigu...
Što ćeš kad sam ko muha pa se svako govno na mene lijepi...
ivan napisao: Imam osjećaj da u zadnje vrijeme komentira samo anton sa svojom filozofijom i onda doro objašnjava kako anton nije u pravu. Oh well..kad počne sezona bit će više pisanja i zanimljivih tema
Pa i tebi sam srao, što sereš?
ha mislim, ja pišem jer mi se piše, imam teorije, zavade, znanje, neš obožavam, al ono što priznam je to da uopće nepoštujem dorino nogometno mišljene, to ne znači da on nebu neš reko s čim se ja slažem, nego jednostavno nepoštujem i bok, a najviše zbog toga jer nije kadar dat nogometan odgvoor već tuće ko slabić po drugim stvarima - koga ovdje BK za moj EGO - dokaži neš na nogometnoj razini -> al jebiga kad nisi kadar za to, nemaš znanja za to!
Bilo bi recimo dobro kad ja neš trubim po svojem da se pogleda postotak toga kaj jesam il nisam u pravu, ak je to nekom bitno, a to što guštam udarajući po forumu to je moja stvar...
Al ono kaj mi je totalno bezveze je to kaj je ivan reko da će se čekat početak sezone. Pardon my frenč al ovo bi što se tiće udaranja po forumu trebao biti "najsexualniji" dio godine