Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la panda » 04 srp 2017, 16:19

To je ipak kocka Antonče.
Recimo, uzmi U21 Europske prvake od 2009.
Od one ekipe, trojica startera su nama i danas starteri i među najbitnijim igračima u ekipi (Neuer, Hummels, BoaTENK).
A čak je i ostatak, uz par iznimaka dogurao do poprilično visokog nivoa i izgradio zavidne karijere.

Özil, Khedira, Schmelzer itd.

Neće naravno svi ti igrači napraviti velik iskorak u karijerama - pogotovo ne ako odmah kod nas dođu :mrgreen:
Ali nisu baš tak loši koliko ti to želiš prikazat :D
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 04 srp 2017, 17:02

panda napisao:To je ipak kocka Antonče.
Recimo, uzmi U21 Europske prvake od 2009.
Od one ekipe, trojica startera su nama i danas starteri i među najbitnijim igračima u ekipi (Neuer, Hummels, BoaTENK).
A čak je i ostatak, uz par iznimaka dogurao do poprilično visokog nivoa i izgradio zavidne karijere.

Özil, Khedira, Schmelzer itd.

Neće naravno svi ti igrači napraviti velik iskorak u karijerama - pogotovo ne ako odmah kod nas dođu :mrgreen:
Ali nisu baš tak loši koliko ti to želiš prikazat :D

Ali nije on to ni rekao. Nisi ga skužio
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 04 srp 2017, 17:09

MA već izgleda da ste se vas dva upecali, a mislim i doroteja...

Ono što me smeta što je naglasak na JEFTINO! Sad je lakše kupiti Goretzku neg prije sam 3 tjedna, još ćemo biti potapšani po plećima :mrgreen:

Rizik ovisi o tome kolko možeš, a ne o opčenitoj brojci. Jel Coman rizik? Jer Embolo rizik? Ko je više riskiro mi ili Schalke...

Sad je ćak i normalno ne kupiti Alexisa "ima neki JEFTINI švabo", a za dva tjedna ćemo se hvaliti kaj nismo kupili Alexisa, radi nekog Junge Boršea :twisted: ...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 04 srp 2017, 19:44

Pa to je tvoj osobni problem a ne činjenica i sveto pravilo kaj ti masturbiraš na skupo il rizik...po meni je turbo rizik dat 100 milja za verattija i još ogromnu plaću a lovu koju traži alexis neću ni spominjat..to čak nije nit rizik već čisti debilizam gdje bi potkopali cjeli sustav,sistem a sa time i klub što je naravno nedopustivo..izgleda da se naši zaletili i na vreme zabrenzali što je ubiti za pohvalu a ne terat mak na konac makar je to sranje ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 04 srp 2017, 20:51

doro napisao:Pa to je tvoj osobni problem a ne činjenica i sveto pravilo kaj ti masturbiraš na skupo il rizik...po meni je turbo rizik dat 100 milja za verattija i još ogromnu plaću a lovu koju traži alexis neću ni spominjat..to čak nije nit rizik već čisti debilizam gdje bi potkopali cjeli sustav,sistem a sa time i klub što je naravno nedopustivo..izgleda da se naši zaletili i na vreme zabrenzali što je ubiti za pohvalu a ne terat mak na konac makar je to sranje ;)

Nit je to moj problem, nit je neš činjenica, nit mi je mama gladna...

Neko će skužiti i prihvatiti kaj sam reko ( a krucialno je da se skuži), neko neće, neko će vidjeti kritiku koja uopće nije upućena i tak...

Živili. :a045:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 srp 2017, 09:59

Itekako...tvoj problem da mislis da si uvijek u pravu i to nameces drugima... To je nezrelost a ne znanje o fuci ;)
Zivili!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 05 srp 2017, 11:26

Neće vas niko skužit jer slabo ko čita vaše (dosadne i često bezvezne) postove. Anton previše filozofira i uvijek piše nešto "po svom", nikom se ne da dublje analizirati to, a Doro se naloži i bez obzira što nema smisla raspravljati on se naloži na antonovo trollanje i eto ti rasprave.

Doro: niko ne traži da se moraš složit s njim koliko god on naturo svoj stav.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 05 srp 2017, 11:51

cruz napisao:Neće vas niko skužit jer slabo ko čita vaše (dosadne i često bezvezne) postove. Anton previše filozofira i uvijek piše nešto "po svom", nikom se ne da dublje analizirati to, a Doro se naloži i bez obzira što nema smisla raspravljati on se naloži na antonovo trollanje i eto ti rasprave.

Upravo to. Imam osjećaj da u zadnje vrijeme komentira samo anton sa svojom filozofijom i onda doro objašnjava kako anton nije u pravu. Oh well..kad počne sezona bit će više pisanja i zanimljivih tema
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 05 srp 2017, 11:59

Sva sreca kaj forum ima vas dvojicu pa ste nam sve pojasnili od toga sta je sve zanimljivo pa sve do kojeg postotka netko to cita....nije poanta dal se ko slaze s necim jer ja se sa nekim stvarima slazem sa antonim vec da on tvrdi da je sve tocno kak on napise... Al kao sto rekoh da vas dvojice nema ja bi i dalje lutao svemirom :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 srp 2017, 13:12

cruz napisao:Neće vas niko skužit jer slabo ko čita vaše (dosadne i često bezvezne) postove. Anton previše filozofira i uvijek piše nešto "po svom", nikom se ne da dublje analizirati to, a Doro se naloži i bez obzira što nema smisla raspravljati on se naloži na antonovo trollanje i eto ti rasprave.

:bravo:

A baš mislio pitat kak vi to komentirate, ovo naše govnarenje i eto ti me pročito ko knjigu... :mrgreen:

Što ćeš kad sam ko muha pa se svako govno na mene lijepi...

ivan napisao: Imam osjećaj da u zadnje vrijeme komentira samo anton sa svojom filozofijom i onda doro objašnjava kako anton nije u pravu. Oh well..kad počne sezona bit će više pisanja i zanimljivih tema

Pa i tebi sam srao, što sereš? 8-)

ha mislim, ja pišem jer mi se piše, imam teorije, zavade, znanje, neš obožavam, al ono što priznam je to da uopće nepoštujem dorino nogometno mišljene, to ne znači da on nebu neš reko s čim se ja slažem, nego jednostavno nepoštujem i bok, a najviše zbog toga jer nije kadar dat nogometan odgvoor već tuće ko slabić po drugim stvarima - koga ovdje BK za moj EGO - dokaži neš na nogometnoj razini -> al jebiga kad nisi kadar za to, nemaš znanja za to! :twisted:

Bilo bi recimo dobro kad ja neš trubim po svojem da se pogleda postotak toga kaj jesam il nisam u pravu, ak je to nekom bitno, a to što guštam udarajući po forumu to je moja stvar...

Al ono kaj mi je totalno bezveze je to kaj je ivan reko da će se čekat početak sezone. Pardon my frenč al ovo bi što se tiće udaranja po forumu trebao biti "najsexualniji" dio godine ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 05 srp 2017, 14:32

Misljenje je ko supak svako ga ima tako i antuntun... Koga smeta nemora citat vrlo jednostavno...forum i sluzi za zajebanciju i razonodu raspravu svadju itd.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 srp 2017, 08:19

Sve više i više naznaka je da će Costa ostat

„Ich bin da entspannt“, sagt Rummenigge auf die Frage, ob es ein Problem sei, wenn Costa nun doch bleiben würde. „Der große Vorteil des FC Bayern ist, dass am Ende der Saison eine WM stattfindet. Und für die wollen sich alle Spieler qualifizieren.“ Sich hängen lassen ist nicht drin, und Costa möchte unbedingt mit der Selecao nach Russland. „In so einer Situation macht kein Spieler Larifari oder Zirkus“, so der Bayern-Boss. Man ist sich sicher, dass sich Costa voll engagiert.

Al KHR je rekao jednu zanimljivu činjenicu - ko oće u Rusiju na WM, tajmora i udarat mrkvicu a ne delati cirkus 8-) Bilo bi fora da lik ostane i unormali se...Ma u biti samo beratera negdje nać i pobiti i dat mu nekog koji će mu pričat da ima preveliku plaču za svoje trule sposobnosti 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 06 srp 2017, 08:24

anton 1983 napisao:Ma u biti samo beratera negdje nać i pobiti i dat mu nekog koji će mu pričat da ima preveliku plaču za svoje trule sposobnosti 8-)

:smajl007: :haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 srp 2017, 08:09

šta je ovo s Costom?! tri izvora iz italije, tri različite informacije

ali koliko sam skužio svi se slažu da će najprije dvije godine na posudbu (8 do 10 milijuna ćemo za to dobiti, oni preuzimaju plaću) - a nakon 2 godine inkasiramo 30 milijuna. Imaju obvezu otkupa tada.

Uvijek te posudbe, zašto jednostavno odmah ne dogovore transfer kada se u deal o posudbi stavlja obaveza o kupnji pri isteku?

Iskreno, nisam nimalo zadovoljan s ovim dogovorom.
Ja ga ne bi pustio dok nam ovog ljeta ne sjedne 30-33 milijuna i još 10-12 do kraja sezpne.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 srp 2017, 09:39

cruz napisao:šta je ovo s Costom?!

Digići su to! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi