Längere Pause für Defensivspieler Javi Martinez

ivan napisao:Nažalost i ja sam počeo razmišljati o prodaji... Za neku dobru cifru mislim da bih ga sada dao, još donedavno sam bio drugačijeg mišljenja.

doro napisao:Martinez je propali slučaj ako ga se ne riješimo uskoro pogotovo jer je tu mali-veliki Sule a za vezu ima 10 puta boljih opcija od njega....

effe__sa napisao:Sreća je samo što s ovakvim sumama se razbacuje jedan PSG, koji s tim neće otići daleko, niti će to moći raditi te stvari dugoročno. A da ćemo se i mi morati primiriti, pa i pretrpiti možda i neke poraze na transfer tržištu i to je činjenica.
Samo opet je puno veća šansa da ćemo mi osvojiti LP, nego PSG. Džaba njima ova ulaganja, ovo je u velikoj mjeri neplanski. Naravno da tu se planira uspjeti na marketinškom planu, ali je rizik jednostavno prevelik i to je takav klub, vođen takvim ljudima koji o tome ne vode računa. To je isto kada kockar kocka i nada se da će stalno dobivati, u zanosu ide dalje i dalje...
anton 1983 napisao:Da je Bayern bar tako močan da da za Neymara 222 milja NEPLANSKI i RAZBACUJE SE SA NOVCIMA

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 7 gostiju