Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la ivan » 05 kol 2017, 12:16

Stvarno nevjerojatno koliko golova smo zabili iz akcije koje su pokrenute osvojenom loptom daleko u našoj polovici, pa čak i iz naših 16 m. Mora se to malo više počet prakticirat i vježbat, brzo istrčavanje naprijed kada se osvoji posjed.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 kol 2017, 09:35

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 kol 2017, 11:04

Pa to je ono kaj mene kopka celo vrijeme. Kolko mi možemo?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 09 kol 2017, 11:40

E sad više ne možemo i to je realnost. Naravno da ne možemo pratiti, niti trebamo, sume od preko 200 miliona eura. Sreća je samo što s ovakvim sumama se razbacuje jedan PSG, koji s tim neće otići daleko, niti će to moći raditi te stvari dugoročno. A da ćemo se i mi morati primiriti, pa i pretrpiti možda i neke poraze na transfer tržištu i to je činjenica.
Samo opet je puno veća šansa da ćemo mi osvojiti LP, nego PSG. Džaba njima ova ulaganja, ovo je u velikoj mjeri neplanski. Naravno da tu se planira uspjeti na marketinškom planu, ali je rizik jednostavno prevelik i to je takav klub, vođen takvim ljudima koji o tome ne vode računa. To je isto kada kockar kocka i nada se da će stalno dobivati, u zanosu ide dalje i dalje...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 09 kol 2017, 13:52

maloprije nisam stigao pisat se o ovome.

znači, štediš/skupljaš novac od profita kojeg svake godine ostvariš nakon oporezivanja, prsiš se time, kako imaš zdrav klub.
I onda se pojave investitori koji plivaju u novcu, koji traže put za ulaz u tu državu i zato trpaju novac u te klubove.., i pojačano sve većom popularnosti nogometa u svijetu što rezultira većim TV novcem koji se plaća savezima (time i klubovima).

Šta ti sad znači ta inflacija za Festgeldkonto? što je ona veća -> manja je vrijednost tih tvoji milijuna koje si uštedio. A to znači da automatski slabi tvoja pregovaračka moć uspoređeno s tim klubovima koje hrane razni Sugar Daddy-ji.
Ipak, veliki klubovi s tradicijom mogu ponuditi mnogo više od tih fake megalomana.. Ali u ovakvom svijetu di se SAMO & ISKLJUČIVO gleda novac (i di se smatraju luđacima oni koji nisu vođeni novcem) taj ponosni festgeldkonto više ne pije vele vodu - ako ga ne namjeravaš trošit.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 09 kol 2017, 18:47

Längere Pause für Defensivspieler Javi Martinez

Treba razmisljati o prodaji Martineza. Jebes ti igraca koji je svaku sezonu fali pola utakmica. Totalno izgubio na brzini. Nesiguran na stoperu i samo ga tu guraju a svi znamo da je bolji u vezi.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 09 kol 2017, 20:32

Nažalost i ja sam počeo razmišljati o prodaji... Za neku dobru cifru mislim da bih ga sada dao, još donedavno sam bio drugačijeg mišljenja.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 09 kol 2017, 21:12

ivan napisao:Nažalost i ja sam počeo razmišljati o prodaji... Za neku dobru cifru mislim da bih ga sada dao, još donedavno sam bio drugačijeg mišljenja.

Npr. prosle sezone nam je bio dosta bitan jer se Boateng povredio i nije ga bilo dugo. Ali svaku sezonu nesto sjebe i nema ga nekoliko meseci. :|
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 09 kol 2017, 21:49

Nikad ga nisam prihvatio na stoperu, obožavao sam ga kad je rasturao sve u vezi, ali ozljede su i mene prije nekih 1-2 godine donijele na um ideju o prodaji jer ovo isto baš nema smisla.

Davno su bili njegovi najbolji dani iz Athletica i 2012/2013., ali mislim da bi s njegovom prodajom napravili ono što je Dortmund s Gündoganom napravio - dobar posao za velike novce.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 kol 2017, 18:28

Martinez je propali slučaj ako ga se ne riješimo uskoro pogotovo jer je tu mali-veliki Sule a za vezu ima 10 puta boljih opcija od njega....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 11 kol 2017, 10:20

doro napisao:Martinez je propali slučaj ako ga se ne riješimo uskoro pogotovo jer je tu mali-veliki Sule a za vezu ima 10 puta boljih opcija od njega....

I to zavisi kako igraš. Sigurno ima i Real 10 "boljih" igrača za vezu, pa im opet igra Casemiro u prvih 11 i bez njega ne bi postigli što su postigli zadnje 2 godine. Jer budimo realni, tko je to u našoj momčadi pravi zadnji vezni? Vidal možda može proć, ali čovjek je lud, previše kartona skuplja
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 kol 2017, 08:14

effe__sa napisao:Sreća je samo što s ovakvim sumama se razbacuje jedan PSG, koji s tim neće otići daleko, niti će to moći raditi te stvari dugoročno. A da ćemo se i mi morati primiriti, pa i pretrpiti možda i neke poraze na transfer tržištu i to je činjenica.
Samo opet je puno veća šansa da ćemo mi osvojiti LP, nego PSG. Džaba njima ova ulaganja, ovo je u velikoj mjeri neplanski. Naravno da tu se planira uspjeti na marketinškom planu, ali je rizik jednostavno prevelik i to je takav klub, vođen takvim ljudima koji o tome ne vode računa. To je isto kada kockar kocka i nada se da će stalno dobivati, u zanosu ide dalje i dalje...

:?

Jel vi vidite koju hrpu govana je ovaj lik nasro? :evil:

Na konto ćega si ti tako dubokomuan i stručan zaključak donio?

Može zbog toga što SMO imali najjači krilski par na svijetu, jer SMO imali zlatnu švapsku generaciju u našim redovima, jer SMO bili bogatiji od PSG-a, jer SMO imali veću reputaciju od PSG-a, jer SMO imali jači i bolji kadar od PSG-a, jer SMO imali bolje i veće mogučnosti od SPG-a?

Daj mi molim te objasni zašto?

Zato što SMO osvojili više LP od PSG ili pak jer SMO imali PEP-a?

Ne znam koji od ovih činjenica je bitno za to...

Ja da se moram kladiti ko će u slijedećih 10 godina osvojiti LP, Bayern ili PSG, kladio bih se na PSG zbog toga što oni SU SADA, a mi SMO BILI.

Nema kod njih ništa neplanski i debilo rađeno. Sve se radi s mozgom i želi se osvojiti LP. Imaju jači kadar i bolje igrač i prvih 11 od nas. E sad dal će imati više sreće to ćemo vidjeti,a to me i ne zanima... Njih koće zakoni i FFP, a nas koče mogučnosti. Mogučnosti je teško steć, tj. puno teže nego zaobić zakone.

Za dve do 3 godine njihovih prvih 11 će bit da se smrzneš, makar je već i sada. Konkurencija je uvijek tu, ali lamatati sa izjavama da rade glupo il neplanski zato što skupo plaćaju NAJBOLJE igrače svijeta je stvarno tragikomično!!

Da je Bayern bar tako močan da da za Neymara 222 milja NEPLANSKI i RAZBACUJE SE SA NOVCIMA :roll:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 12 kol 2017, 08:40

anton 1983 napisao:Da je Bayern bar tako močan da da za Neymara 222 milja NEPLANSKI i RAZBACUJE SE SA NOVCIMA :roll:

Ja vjerujem da bi to bio trenutak kad bi ja prestao navijat za Bayern. Ili bi barem prestao sve to shvaćat "ozbiljno", odnosno bilo bi mi svejedno.
Ja se slažem s KHR-om: kad se počnu takve sume plaćati, a već sad su dosta velike, izgubit će se doticaj s navijačima. Ja ne želim gledat burzu nego nogomet. Mora tu bit neke "romantike", jer kad svi počnu plaćat tolike nenormalne iznose (i budu to mogli) onda to meni nikakvog više smisla neće imat niti draži. Zašto bih ja navijao za Bayern, a ne za Real Madrid ili Chelsea ako bi recimo svaki od tih klubova radio u prijelaznom roku takve transfere nenormalne? Ne znam kako bi točno rekao to što želim reć, ali imam osjećaj da se tim bacanjem love (koje gotovo da nije moguće bez stranih ulagača) totalno gubi identitet kluba, a ja ne želim navijat za klub bez identiteta. Na kraju krajeva, zanimljivije je bit underdog. Ovo je isključivo moje mišljenje i ne mora bit ispravno (ako tako nešto postoji) niti se morate slagat samnom

Svjestan sam ja da se uspjeh "kupuje" oduvijek, počevši od Reala koji je uvijek prvi plaćao cifre za koje smo mi mislili da su nenormalne (i na kraju krajeva redovito smo ih prašili sa puno jeftinijom momčadi ;) )
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 12 kol 2017, 08:47

Joj mene :neee:

Inaće sam jako ponosan na navijače Bayerna s ovih prostora zbog načina kako razmišljaju i kolko kuže nogomet, al neki puta bi vas tako s guštom stavio na kup u head batnuo! smile44

Malo razmisli o glupostima koje si nasro, ono uživi se u to, da shvatiš koliko je to glupo i populistički kaj si napiso! Onda izmjeni post il napiši novi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 12 kol 2017, 08:54

Zašto da pišem novi? Da bi se podudarao s tvojim mišljenjem? Bitch please :a045:
Ti slobodno navijaj da postignemo uspjeh transferima od 220 milja, ja ću navijat da ga postignemo pametnim ulaganjem i igračima iz juniorske škole. Korak s ovim lovatorima svakako ne možemo držat bez šeika ili rusa
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi