Lizarazu napisao:Izgleda pomalo brutalno iz razloga sto malac nije dobio pravu priliku...

LuctL napisao:Jel se ti voliš pravit glup ili stvarno jesi?Ne mogu nikako skontat.

LuctL napisao:Antone moje, ti okrećeš mišljenja kako vjetar piše. Do prije pola godine si potuno drukčije pisao i vjerojatno mislio.
Ako želiš da ti nađem sve te postove, samo reci

Mrš napisao:Pranji ističe ugovor na lito ako san dobro skuža, i k tomu on sidi na klupi cile sezone, ima 30 i kusur godina. brat bratu ne moreš tražit više od 500.000 €
plus, ako imaš imale ljudskosti, gospoštine, ili barem ako oš bit fer triba ga pustit. jer čovik je da svoje pare da uopće priđe u Bayern. Na ovaj načn se gubamo radi siće, uništavamo čoviku karijeru, formu za Euro, i zaboravljamo šta je čovik učinija da uopće zaigra za Bayern. razočaran sam
LuctL napisao:Antone moje, ti okrećeš mišljenja kako vjetar piše. Do prije pola godine si potuno drukčije pisao i vjerojatno mislio.
Ako želiš da ti nađem sve te postove, samo reci
LuctL napisao:Nitko nije rekao prodat Pranju, Olu, Brena i ostale jazavce za 0kn. Nego smo fino na početku sezone to govorili, dok si ti drko na "savršen kadar".
LuctL napisao:Zatim, u prvom dijelu sezone, dok je sve išlo ko po loju, čak sam i ja bio protiv bilo kakvih prodaja/kupovina. Onda ti dođe ozljeda Swinje i više ne možeš sklopit dvije pobjede za redom. Ne treba nama nitko i ništa, može Kroos/Alaba pokrpat tu poziciju.
Ma, brate uživaj, drkaj i dalje, ja čekam da se Ribery ozljedi pa da Kroos suvereno zaigra na krilu. Eto, sad si i protiv HSV-a vidio koliko imamo sexualan kadar, da kad možeš obavit samo 2 izmjene da uloviš rezultat.
LuctL napisao:I, da, Bayern se ponio kao najveći židovski klub prema Pranjiću, tandrkaj i živi u prošlosti koliko oćeš, uprava je ispala tako maloumna i sve ali ne gospodska.
De mi povuci paralelu između Bommela i Pranjića.
LuctL napisao:anton 1983 napisao:Pranjić - trener NE ŽELI NIKOGA PRODATI TE NE ŽELI NIKOGA NOVOG DOVODITI jer NAVODNO on ne vidi igrača na tržištu koji je njemu ili ti Bayernu zanimljiv.
Ovo sve govori koliko pratiš Bayern.
LuctL napisao:anton 1983 napisao:Izgleda da će kadar biti po mom guštu 18 + 2 talenta te 3 golmana!
Neobrazovan, zmazan, smrdiš i LAŽEŠ
LuctL napisao:anton 1983 napisao:... još uvijek nisam ziher... Već sam puno puta rekao da mi sada imamo idealan kadar za nadograđivanje. Da bi se približili Barci i realu, a i ovim gnojevima iz EPL-a mi ...
LuctL napisao:Editovao sam gornji post s izjavom Pranjića, a što se tiče kadra, ako baš inzistiraš, ja ti nađem još 20 postova u kojem si govorio kako si ti najljepši, najjači, najpametniji i kako je ovo što imamo idealan kadar.
A, sad stvarno.
Zbogom!
LuctL napisao:Dakle dao sam ti dokaz koji si tražio. Uostalom, da je rekao neistinu zar ne bi bilo nekakvih sankcija?
LuctL napisao:No, kao što sam napisao ti si najpametniji. To si dokazao sada i po ko zna koji put tamo na sportsportu.
Ponašaš se kao mal dijete a ne ko čovjek od 30ak godina, no tko zna možda i mentalna dob ti i jest na osvoni 15ogodišnjaka.
I, nikakvu raspravu ja nisam "izgubio". Ako je netko iznosio činjenice, to sam bio ja. Ti si samo pisao i pisao ... (svoje misli)

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 4 gostiju