Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la CroCHEF » 01 vel 2012, 23:23

It’s being reported that Bayern have opted out of purchasing Takashi Usami at the end of the season. He’s an incredibly talented young player and we wish him luck with wherever he ends up!

:(
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 01 vel 2012, 23:29

Pa da. To je to, dolazi "provjereni" Svicarac/Albanac, pa valja na vrijeme raskrstiti sa Japanerom.
Izgleda pomalo brutalno iz razloga sto malac (iako nije mali :D ) nije dobio pravu priliku...
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la cruz » 02 vel 2012, 00:03

Lizarazu napisao:Izgleda pomalo brutalno iz razloga sto malac nije dobio pravu priliku...

to je istina, svi to znamo, ali očito nije još na nivou
a zajebano je sa 18-19 godina doć u drugu državu gdje ne znaš jezik, ne znaš nikoga osim žene i prevoditelja, tek upijaš novi i moderniji način nogometa, konkurenti su ti arjen robben i thomas müller, dolaziš u najjači klub u državi, očekivanja nenormalna, itd itd. milijun prepreka

nije momku sigurno lako, ali ako ima talenta i ako je dobar u glavi onda se ne brinem za njegovu karijeru, a možda je Bayern i osiguro neka prava za budućnost... :roll: ko će znat

ajde, propadali su u Bayernu i još veći talenti ;) ništa novo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 vel 2012, 10:24

Ne znam zaš bi mi trebali pustiti Pranjića ako mi to ne želimo! :roll: Tražili smo dvije milje i to Evertonnije bio u stanju dat. nek se jebu, jer ak oće igrača onda dvije milje ne bi trebao predstavljati problem. nama je tak i onak kadar mali i sad još da puštamo Pranjića...Ko zna možda bu jedanput u sezoni baš bio potreban i taj put ga nebi imali. Ništa naša uprava nije loše niti krivo napravila. Tak smo mogli pustiti i Buytena i Olića, pa nismo, a nismo jer nismo ludi da ih pustimo kad znamo da nam istog trena trebaju zamjene!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 vel 2012, 13:32

LuctL napisao:Jel se ti voliš pravit glup ili stvarno jesi? :roll: Ne mogu nikako skontat.

Znači ti smatraš da je bilo dobro POKLONITI Pranjića Evertonu?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 02 vel 2012, 13:32

Pranji ističe ugovor na lito ako san dobro skuža, i k tomu on sidi na klupi cile sezone, ima 30 i kusur godina. brat bratu ne moreš tražit više od 500.000 €

plus, ako imaš imale ljudskosti, gospoštine, ili barem ako oš bit fer triba ga pustit. jer čovik je da svoje pare da uopće priđe u Bayern. Na ovaj načn se gubamo radi siće, uništavamo čoviku karijeru, formu za Euro, i zaboravljamo šta je čovik učinija da uopće zaigra za Bayern. razočaran sam
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la doro » 02 vel 2012, 15:34

Tu se slažem u potpunosti uprava je ispala čobanska i btw on nam ne fali jel planiraju sa emre canom i 1 ekipi a priliku bi dobio jedino da jedno 15 igrača dobi crijevnu virozu odjednom..anton daj se skuliraj malo i ne brani upravu kad su čobani...ja bi reko evertonu dajte nam milju da imamo za kobase i pobirače lopta itd netreba nikog poklanjat ja znam da 2 milje nije puno al čovjek je bio krorektan odreko se svoje love djelom i sad mu bumo sjebali kraj karijere ispali smo čobani a kolke igrače vredne smo poklanjali ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 03 vel 2012, 18:07

LuctL napisao:Antone moje, ti okrećeš mišljenja kako vjetar piše. Do prije pola godine si potuno drukčije pisao i vjerojatno mislio.

Ako želiš da ti nađem sve te postove, samo reci ;)

Slažem se nek mali kuha malo :D
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 10:11

Mrš napisao:Pranji ističe ugovor na lito ako san dobro skuža, i k tomu on sidi na klupi cile sezone, ima 30 i kusur godina. brat bratu ne moreš tražit više od 500.000 €

plus, ako imaš imale ljudskosti, gospoštine, ili barem ako oš bit fer triba ga pustit. jer čovik je da svoje pare da uopće priđe u Bayern. Na ovaj načn se gubamo radi siće, uništavamo čoviku karijeru, formu za Euro, i zaboravljamo šta je čovik učinija da uopće zaigra za Bayern. razočaran sam

Ne možeš tražit? :lol: Di to piše da "ne možeš tražit"? Ak se za Pranjića nemre tražiti 2 miljona eura onda nek sve od u 3 PM. Ko zna morti bi mi pristali i na manje, ali je nevidim nigdje da je EVERTON IŠTA ponudio. Jedina cifra koja se spominje je ta da je Bayern tražio dve milje, ali se nigdje ne spominje koliko je Everton ponudio.

a što se tiće ljudskosti, ja mogu argumentima dokazati da je Bayern zbog svoje ljduskosti i gospoštine kako ti kažeš prema igračima, klub koji si je u povjesti nogometa najviše naštetio. ;) Sad baš oću nekog da ispadne glup pa da me pita kako, te da mu napišem koga smo sve zadržali u klubu, te ih nismo poterali ko pičke kao što to ostali klubovi rade.

I još jedna tsvar. Otkad navijam za BAyern nikada mi niti jedan igrač nije bio ispred Bayerna! :fcb:

Ma kaj trebali smo fino prodati sada na zimu za NULA kuna i Pranjića i Brenu te dovesti nikoga jer ovda dva tak i onak ne igraju i fino sa 18 igrača ući u drugi dio sezone kojoj bi dodali cana i našli neko govno u obrani iz FCB 2! :cool:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 10:13

LuctL napisao:Antone moje, ti okrećeš mišljenja kako vjetar piše. Do prije pola godine si potuno drukčije pisao i vjerojatno mislio.

Ako želiš da ti nađem sve te postove, samo reci ;)

ITEKAKO!!!

Samo imaj na umu da promjena mišljenja zbog novo nastale situacije i činjenica nije promjena mišljenja zbog toga kako vjetar puše.

Pa pucaj i reci što sam ja to rekao kada je vjetar drugačije puhao! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 16:47

LuctL napisao:Nitko nije rekao prodat Pranju, Olu, Brena i ostale jazavce za 0kn. Nego smo fino na početku sezone to govorili, dok si ti drko na "savršen kadar".

Ti početak sezone uspoređuješ sa zimskom stankom s tim da imaš činjenice iz prvog djela sezone pa se praviš pametan kao general poslije bitke? E neće ići, jer sam onaj koji tvrdi da savršeni kadar nepostoji! 8-)

LuctL napisao:Zatim, u prvom dijelu sezone, dok je sve išlo ko po loju, čak sam i ja bio protiv bilo kakvih prodaja/kupovina. Onda ti dođe ozljeda Swinje i više ne možeš sklopit dvije pobjede za redom. Ne treba nama nitko i ništa, može Kroos/Alaba pokrpat tu poziciju.

Ma, brate uživaj, drkaj i dalje, ja čekam da se Ribery ozljedi pa da Kroos suvereno zaigra na krilu. Eto, sad si i protiv HSV-a vidio koliko imamo sexualan kadar, da kad možeš obavit samo 2 izmjene da uloviš rezultat.

Kakve ovo sad ima veze samnom, ja ne znam! :shock: :?

LuctL napisao:I, da, Bayern se ponio kao najveći židovski klub prema Pranjiću, tandrkaj i živi u prošlosti koliko oćeš, uprava je ispala tako maloumna i sve ali ne gospodska.

De mi povuci paralelu između Bommela i Pranjića.

Pranja ima ugovor sa Bayernom i tu je cijeloj priči kraj, kolko god ti to nemreš shvatiti.

A parelala je preočita da nerazumijem zaš me to pitaš.

Van Bommel - trener ga NE ŽELI i ima zamjenu već na udici. PS: BOMMEL NE ŽELI PROČ IZ BAYERNA NEGO IDE JER MU SE VIŠE NE GARANTIRA MJESTO U PRVIH 11!

Pranjić - trener NE ŽELI NIKOGA PRODATI TE NE ŽELI NIKOGA NOVOG DOVODITI jer NAVODNO on ne vidi igrača n tržištu koji je njemu ili ti Bayernu zanimljiv.

To su ti argumenti. E sad ti moreš pisati postove o tome kako se ti sa tim NE SLAŽEŠ, ali to neće imati veze sa ovim što sam ti ja napisao, kao što ti recim smatraš da je neki igrač bolji od drugog,a neko drugi ima drugačije mišljenje. Znači mišljenja i činjenice trebaš razdvojiti prije nego napišeš post.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 17:33

LuctL napisao:
anton 1983 napisao:Pranjić - trener NE ŽELI NIKOGA PRODATI TE NE ŽELI NIKOGA NOVOG DOVODITI jer NAVODNO on ne vidi igrača na tržištu koji je njemu ili ti Bayernu zanimljiv.

Ovo sve govori koliko pratiš Bayern. :a045:

Bilo bi jako lijepo kada bi ti meni DOKAZAO drugačije. Znači dokaži mi da trener OĆE prodati nekog od naših igrača, te navedi kojeg to igrača Bayern oće dovesti u zamjenu za Pranjića.

LuctL napisao:
anton 1983 napisao:Izgleda da će kadar biti po mom guštu 18 + 2 talenta te 3 golmana! :mrgreen:

Neobrazovan, zmazan, smrdiš i LAŽEŠ

Pa je po mom guštu je jer je mali, no jeli zato idealan i dal ti iz ove rečenice koja je grubo izvučena iz konteksta zaključuješ da ja smatram da se on ne treba kvalitetno poboljšati?

LuctL napisao:
anton 1983 napisao:... još uvijek nisam ziher... Već sam puno puta rekao da mi sada imamo idealan kadar za nadograđivanje. Da bi se približili Barci i realu, a i ovim gnojevima iz EPL-a mi ...

Dobro pročitaj podebljani dio i ovu riječ koju sam ti povećao. E onda se zapitaj dal si shvatio pročitano.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 18:26

LuctL napisao:Editovao sam gornji post s izjavom Pranjića, a što se tiče kadra, ako baš inzistiraš, ja ti nađem još 20 postova u kojem si govorio kako si ti najljepši, najjači, najpametniji i kako je ovo što imamo idealan kadar.

A, sad stvarno.

Zbogom!

Ako popušiš raspravu ili ako znaš manje od mene to nije razlog da veliš zbogom. I puno tvrđi orasi su se razbili o mene ;)

Pazi ti Pranjić je rekao! :lol: A što su rekli Jupp, Uli i ostala kompanija koji imaju malo veće funkcije u Bayernu? Šta se Pranjić uopće ima javljati sa takvim izjavama. Ima da bude presretan da kao igrač sa tako malo talenta je uopće SMIO u Bayernu nastupiti i što mu je Bayern dao takvu priliku. Jel je Ribery htio isto tako proč? Je li Hargreaves htio proč pa smo ga zadržali godinu duže? Jel drugi klubovi traže odštete koje niko ne želi platiti?

Meni osobno se gade igrači koji su pod ugovorom i JAVNO forsiraju svoj transfer. Ugovor te niko nije tjerao da potpišeš te se nemaš kaj plakat nego ima da radiš onak kak ti poslodavac kaže. A sad ako to nekom ne paše neka se žali ženi a ne u novinama...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 vel 2012, 18:43

LuctL napisao:Dakle dao sam ti dokaz koji si tražio. Uostalom, da je rekao neistinu zar ne bi bilo nekakvih sankcija?

Bilo bi jako lijepo kada bi ti meni DOKAZAO drugačije. Znači dokaži mi da trener OĆE prodati nekog od naših igrača, te navedi kojeg to igrača Bayern oće dovesti u zamjenu za Pranjića.

Ovo si ti meni dokazao? Svaka čast! :lol:

LuctL napisao:No, kao što sam napisao ti si najpametniji. To si dokazao sada i po ko zna koji put tamo na sportsportu.

Ponašaš se kao mal dijete a ne ko čovjek od 30ak godina, no tko zna možda i mentalna dob ti i jest na osvoni 15ogodišnjaka.

I, nikakvu raspravu ja nisam "izgubio". Ako je netko iznosio činjenice, to sam bio ja. Ti si samo pisao i pisao ... (svoje misli)

Ćemu takvo pisanje? Nisam ti ja Speedy da ću ti dat ban ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 06 vel 2012, 20:46

Ajmo deca još nemojte sad prestat pa nije vam komp vani u dvorištu da nemrete dalje :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi