Remont momčadi za sezonu 26/27

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 17/18

PostPostao/la cruz » 17 kol 2017, 08:55

ajd, krenimo recimo odavde

Slika
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 17 kol 2017, 09:00

Ta postava bi trebala bit bliža budučnost al nekak i taj James smrdi nadam se da bu nas sve razveselil...Rudy je jako blizu prve momčadi a trenutno Robben il Ribery upadaju umjesto Jamesa u startelf....baš me zanima kako bu se Rudy razvijao i dal ga CA nebu nepravedno kočio kao i Sule...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2017, 09:09

Treba mi elaborat a ne govno i to ne za sad odma nego postepeno za slijedecu sezonu. U tom sustavu cak ima mjesta i za 4 centralna vezna u prvih 11 a i kimmich bi mogo bit bolji
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 kol 2017, 09:33

:lol: pa rekoh, idemo počet s ovim govnom. naravno da je za budućnost, ne možeš imat Robbery u ekipi a da ne igraju.

Alaba i Kimmich su učeni centralni vezni, stoga eto ti 4 centralna vezna :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2017, 09:56

Elaborat! :mrgreen: Ak uspijemo s tim izbaciti ovisnost o Mulleru, možda bi se i dalo uspjet. Onak sa pol kile veznih kak su švabi na konfederacijskom kupu odigrali i još da se od comana napravi Wingback koji more amfrc-a halat. Di ćeš bolje!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 17 kol 2017, 10:12

Potencijlno gledajuči mislim da nam je pametnije preći u taj sustav, jer tu trener ima više utjecaja na igru (pravi trener), i nije tak da je tolko bitna indivudalna kvaliteta igrača, no wingbekovi moraju biti ajnc A roba, tu se nesme fulat. Isto tak fizička sprema igrača mora biti iznadprosječna. Očito je da su se švabi bacili na razvoj štopera, a ovaj sustav ih traži 3 što je za nas SEX.

Ono kaj mi neide u glavu je kretenizam koji kaže da mi moramo prijevremo kupovati igrače kao Renata, ali koji kurac ga onda upropastiš...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 20 kol 2017, 13:25

Što se tiče ovog glasanja, mislim da je većina nas složna u tome koga bismo prodali. Pored Koste koji je već otišao, ja sam stavio još četvoricu igrača (5-og nisam mogao da izaberem... :)), a to su Boateng, Rafinja, Bernat i Riberi. I sad kad vidim glasove, u stvari zaključujem koliko nam se poklapaju mišljenja. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la doro » 22 kol 2017, 09:42

Boatengu bi još dao šansu dok bi se martineza riješio pod obavezno...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2017, 08:25

ivan napisao:Dobro, sad na drugu kad razmislim možda jesi u pravu da će više love dovest više gledatelja. Ali meni se svejedno ne sviđa smjer u kojem to sve ide. Vjerujem da je veliki problem u tome što nema nikakve regulacije i ograničenja (FFP je propao). Jasne su mi tvoje usporedbe transfera i umsatza, ali odakle PSG-u 220 milja? Pa nećemo se pravit glupi. Pazi ako jedna Barcelona ne može zadržat takvog igrača, a niti oni ni Real + svi englezi ludi ne plaćaju cifre od 200 milja za jednog igrača, onda tko je tu lud?

Iskreno ne znam kaj bi ti ja sada na ovo trebao odgovoriti? Znači ti jedino podupireš, ako nešto nacionalno podupire taj klub? Ne znam što te tu muči?

ivan napisao:Normalno da je u nogometu sve veća para, da nije onda bi se valjda morali zabrinut da se nešto ne radi dobro. Ali PSG je upravo PRESKOČIO ne jedan nego nekoliko koraka. Oni su više nego poduplali do sada najveći transfer. Jebeni PSG. I ja smatram da takve stvari ne bi trebale bit moguće.

Na ovo se može s milijardu aspekata odgovoriti :mrgreen:

1.) Jedan onako ciganski; koji je tvoj plan i jedini način da se BUNDESLIGA spasi? 8-) Da te još malo podpiknem, nije valjda da ti misliš da bi RBL, trebao pogoditi kod kupovine igrača sa 11 Dembelea i Keita? Ak si me razumio...

2.) Milan - propo, dosloFce bankrotirao, propo. Dođe kinez, kupi i slijedeće godine uloži, kolko 200 milja eura! Molim odgovor. Pool propo, dosloFce propo i Bankrotirao, DVA PUTA!!! Dođu dečki i ulože novac, molim odgovor. Chelsea propo, dosloFce propo, dođe Abramović i sjebe nogomet. Da nastavim?

3.) Real Madrid, koji nikada nije bio privatan kluba, PRODA ZEMLJIŠTE GRADU!!! za miljardu maraka i sexne nogomet - odgovor, molim lijepo...

Al tebe jebe kaj je to PARIS SG a ne HERTHA BSC... :twisted:

ivan napisao:S obzirom na navedeno, rekao bih da je bez neke regulacije i određene granice jedino važeće pravilo - prilagodi se ili krepaj. U bundesligi možemo opstat zbog pravila 50+1 (iako je RB našao način da i to zaobiđe), ali u Europi će bit sve teže držat korak s drugim klubovima. Jer eto ludi Bayern ima fantaziju poslovat održivo i pametno, bez zaduživanja. A današnji cijeli ekonomski odnosno monetarni sustav funkcionira na zaduživanju, ali nećemo u širinu...

Stani malo grickaj čipi čips! Nije to baš tak. Bayern može još uvijek dati velike plaće i ima dovoljno novaca. pravo prvokupa iz ovih manjih švapskih klubova imamo, a također imamo najviše šanse kod švaba bez obzira u kojem klubu igraju, jer uvijek prvi reagiramo. E sad samo treba biti pametan kao što smo uvijek bili pametni. Mi nemremo jednostavno redati LP titule, ali moremo biti dovoljno jak klub. Biti ono što smo od 2010 pa do sada je jako teško, jer se previše faktora mora poklopiti, al opet.

Jel smo uzeli Renata, da ali "krivo" smo ga uzeli kao i Gotzea. Problem je što nismo uzeli Dembelea, jer da je bio kod nas sada nebi bilo tih problema jer Barca na naša vrata nebi ni došla pokucat niti bi se klinac uzjebo - Renato se neuzjebava jel tak? Mogli smo uzeti Sanea, al zato smo uzeli Sulea, koji je po meni potencijal za Weltklasse štopera...

Poanta je da će se morat handeln na vrijeme i da ćemo morati donositi bolje i pametnije odluke, a ne toliko konzervativne i šture. Činjenica je da su Modrić i Kroos trebali biti naši igrači, a ne Realovi kaj ne?

ivan napisao:Što se tiče prodaje mullera i kupovine Neymara, pa ti prvi uvijek kažeš da nije problem odšteta nego plaća :D

Jel iko ikada spomenuo plaču il se sam sere o odšteti, pa pogledaj samo svoj post i što tebe muči... :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 24 kol 2017, 08:26

šta mislite bi li pasalo: Höwedesu u Bayernu?
kako je on sad i službeno na prodaju

imamo tri učena štopera plus Martineza, ali ukoliko u sredini dođe do krize ozljeda - tu mogu doći Martinez i Kimmich.
A Höwedes je solidan i kao bek. kriza u obrani, na beku, u sredini - Höwedes krpi sve. Uostalom ko da je Boateng u ovom trenutku uopće bolji od njega..

Nije baš realno u ovom trenutku, znam,Höwedes želi bit glavni štoper u novom klubu, sve 5, ali zanimljivo zvuči bez obzira.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 kol 2017, 09:59

NE, jer je on također podložan ozlijedama.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 24 kol 2017, 10:02

Šta nije on prešao 30. ili sam zabrijo?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 24 kol 2017, 10:02

ivan napisao:Šta nije on prešao 30. ili sam zabrijo?

29 mi se čini da sam nosiro neki dan.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 24 kol 2017, 12:01

Nije ja nisam za njegovo dovodjenje. Moramo sad da cekamo Boatenga.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 kol 2017, 08:10

Preostalo je još samo 6 dana za transfere u ovoj godini. Vidim da si Ancelotti javno drži sve opcije otvorne, kako za dolaske tako i za odlaske. "Wir werden sehen. Alles kann passieren, nichts ist unmöglich."

Što se tiče Sanchesa i posudbe, jučer je izjavio "Renato poznaje svoju poziciju unutar momčadi i upoznat je s jakom konkurencijom. Ukoliko ostane u Bayernu, meni je ok, ukoliko ode, također mi je ok."

šta možemo očekivati?

po medijima, možemo očekivati posudbu Sanchesa i dolazak Draxlera. Koliko je jedno i drugo realno upitno je.
Bayern je znao iznenadit s last minute transferima koji su se pokazali od ključne važnosti za razvoj kluba (Robben 28.8.2009.) doduše tada si mogo dobit tako kvalitetnog igrača za manje od 30 milijuna, danas ne možeš ispod 130 milijuna
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi